Mam radsi forum, protoze fora by (alespon teoreticky) mela obsahovat mene priblblych hlasek. Chatu bych se nebranila, ale s poctem mistnosti by bylo lepsi to neprehnat...
Freya: Ale opravdu jen čistě teoreticky :-)
Budem hlasovat kdo chce a kdo nechce chat.
Já chci chat na wz !
to neni o hlasovani
ja v tom problem nevidim
A ja tu zas nevidim žádný chat :-))))))))))))))
mira si na sebe upletl bič :)
Toto téma spíš vypadá jako chat s dvouminutovým zpožděním :)
> Toto téma spíš vypadá jako chat s dvouminutovým zpožděním :)
...a hádej, díky komu ;-)
Díky mě ne - to jen abyste byli v obraze kdyby se to mělo na někoho hodit :-)))
Já vím ale jistota je jistota :-))
trénuji na chat :))), dnes již nazdar, ať nezaplňuji databázi :)))
chat WZ? :-)
Pavel_D: dotaz za ucelem vlastniho zdokonaleni se nemuze blby ani hloupy.. blbe a hloupe jsou jen nadavky
Jem taky pro chat :-)Nebylo by to špatný.Míra se nemusí s tím dřít.Já bych to za něj (ten chat) odmakal.Stačí jednoduchý?
No, ja myslim ze si to mira zaslouzi. V dobe kdy jsem na WZ hostoval vzdy v pohode, narozdil od meho soucasneho hostingu, kde jsou admini vecne nasrani a pomalu oznamujou jenom udeleni 403 :o)
ze by dalsi host na pipni.cz :-))
ja uz se rozhlizim po necem jinem pac je to tam fakt des a hruza
Ano, presne tak - me weby opravdu bezi na "nekonkurencnim webhostingu" :o)) Mno, s tema sluzbama jsem velice spokojeny, ale se admini povazuji za (polo)bohy opravdu netusim - jo, jestli najdes neco lepsiho, dej mi vedet ;-)
Jirka
Jirka: mozna jsou to Goa'uldi, co ty vis :-))
mno uvazuji o superhosting.cz
jo to pipni.cz ja to tam stejne napisu az se prestehuju
tam maji ze to je nekonkurencni hosting
kdyz nad tim premyslim nemelo by tam byt bezkonkurencni :-)))
nekonkurencni znamena ze nikomu nemuzou udelaz konkurenci nebo ne?
No, jasne - to je fakt nekonkurenci - nikomu nemuzou konkurovat ve vypadcich:-) Ale ty sluzby jsou tam dobry - akorad ty admini jsou opravdu hovada...
Sojkovec: Jestli maji hada v hlave, tak nevym co budeme delat, protoze tokrove asi servery spravocat neumi :-(
Ještě že máme zat'nik'ately a tyčové zbraně