Jakou hru nejraději hrajete?
clovece nezlob se...
a nebo taky s pritelkyni ale to rikat nebudu :-))))))
<HTML>nezlob se, nechapu o co ti jde, jestli chces vazne o necem diskutovat tak se hodi napsat i tvuj nazor at je na co reagovat
jen nahozeni otazky je dost malo
(nemluve o tom, kdyz takovych otazek sem nahodis 20 - ty nejstupidnejsi budu promazavat)</HTML>
Taková stupidita, pro mladý , svýho času jsem hrál Mortal Combat :) A na Atari, mladší ročníky asi už neví co to bylo :) nebulus nebo jak se to jmenovalo. Na škole na slušovičáckejch počítačích skladníka, na IQ křížek, kterej padal zhora dolů a musel se vyhýbat překážkám (ani nevím jak se to jmenovalo, asi nijak :)).
Ať žijou starý počítače a hry, který jsme hráli od rána do večera ikdyž byly nehratelný ... To je ale minulé století skoro páry.
Driv Mortal Combat, pak prisel Mario, NFS ... Tomb Raider .. a ted CS a DoD
Piskvorky, Marias, Mahh Jongg a Master Mind.. nic vic me nebavi
Mahh Jong je cool... ;)
Mama u toho stravila strasny hodiny ... ;)))
sem koukal na atlas.cz je super hra piskvorky me to taky docela vzalo :-))
jen porad prohravam
Hehe tak ja nejradej hraju kalkulacku a pak hned druhy oblibenu je word. Excel je tez dobrej. Jinac vsem doporucuju hru pres net Ultima online. Ovsem pokud mate modem tak je to spis na sebevrazdu :-). Mejste s epkne
The Sims, Fish Fillets, Roller Coaster Tycoon, ale uplně neradši mám českej klenot jménem ''Mafia'' to je nejlepší hra ne světě!
Nejvíc adventury (Lucas rulez), nebo inteligentnější akční :) Ale už jsem z her trochu vyrostla :)))
Akorát na druhým rande jsem s bývalým závodila do tří hodin v noci v NFS... :)))
Mno ja hraju IL-2Sturmovik FB
MOHAA
AmericasArmy - zacinajici klan- www.prolamers.unas.cz
Ja hraju GTA Vice City, taková střílečka, ale blbne mi grafika tak si toho moc neužiju.
NFS Underground, NHL 2004 a v posledni době dost hledání min přes MSN:).
ColinMcRae 2. Občas Bulánci. S kámošem přes síť.
Kuli Bulankum nam informatikar zakazal hry ve skole ;)
#lama: za to bych ho v kabinetě nemilosrdně udusil polštářem!
NFS Underground. Je to parádní hra.
sXmax: :-))))))))
NFS Underground: Taky bych ho chtěl zkusit, ale jak ho mám narvat do 466MHz?
Tomík.
Operace Flashpoint - poprvé v životě jsem použil orientaci podle hvězd (podle Severky) a taky jsem konečně pochopil k čemu je kompas (při branných cvičeních ho stačilo umístit do rohu mapy a pak celek natočit tak, aby ručička ukazovala na písmeno N - ale nic víc jsem se k tomu tenkrát nedověděl).
Jedine kingpin :o)) hraju ho na gamezone a hadejte na kterem miste jsem hehe :o))
Kapitan Nemo >> znáš Rogana? To je můj malej bráška ;-)
Ptá se, z jakýho jsi klanu a co tam používáš za nick...
2freya: uz asi tejden jsi neskocila na icq ;((
#lama >> mám nějakou zakázku (potřebuju si vydělat na spoooustu hadrů ;-)), ve škole mi zadali dlooouhej referát (drž mi zítra palce) a taky bych hrozně ráda stíhala žít i offline... jen co toho bude míň, objevím se...