FOR: wzwzwwzwzzwzwzwzzwzwzwzwzzwzw (7036.chytrak.cz)
Někde jinde jsem si ověřil drobnost ........WZ na 57600 klientů * á=50MB dat.... == 2880000MB = 2812,5GB...
To už je pořádná dávka DAT na záchranu..
Modleme se.Modleme se.Modleme se.Modleme se.Modleme se.Modleme se.
Můj odhad byl cca 3000 klientů.
Když to spočítám suma sumárum s tou mašinkou co hučí vedle mě tak a co má ve vedlejší místnosti RACK diskového pole 850GB--á=16GB.
Tak si pořádně máknou, než to všechno rozhejbou....
fohl: domena tk je sice hezka, ale je to jenom presmerovani... zadnej hosting, tenhle rozdil asi nechapes...
a prachy z reklamy? to je uplny nic proti tomu, co daji za hardware...
Ja vim ze je to jen redir al kdybi na ic šlo narvat na jeden up-load vic nez
500kb tak byste cumeli co se stane z wz!
Kurwa jeste ze sem stihl presunout alespon chat na http://www.worůd-chat.d2.cz kuli pomalosti jsem to naštěstí přesunul na nixnet.Nixnet je sic @!#$ ale stale lepsi nez webzdarma!
doprdele melo to byt world-chat.d2.cz
Je to nekrofilní zoofilní pedofil!!!!!!!!!!!
fohl: jestli jsi TENHLE chat napsal ty, tak ja jsem jurij gagarin...
Mam pocit, ze pri registraci musime souhlasit s podminkami a o zaloze tam neni zadna rec. Kazdy si to musi hlidat,bohuzel.J en doufam, ze se kapacita zvysi co nejrychleji a podobne vypadky se nebudou stavat. Mejte se lidi a hodne stesti pri hledani posledni zalohy.
Karosh!Davej pozor aby ses nekoukl na mail a měl tam nějakej 3500 e-mailu z bombera!
Co se rozcilujete? Stejne to je uplne zbytecny. Bud to pobezi nebo ne. Takovej je zivot. Myslim, ze tak za mesic na tohle forum ani nevzpomente.
varianta A: Server bezi, data jsou zachraneny, vsichni jsou spokojeny
varianta B: Server bezi, data jsou jen nektery, cast lidi je spokojenych
varianta C: Server bezi, data nejsou zadny, jeste mene lidi je spokojenych
varianta D: Server uz nefunguje
POZN: pokud nastane varianta D, vsichni si 100% najdou nahradni freehosting
Takze je to vlastne jedno...
Co?? Tak se kouknete nahoru :-)
Fohl,
kdyby ses porad tak nevytahoval!! Umet neco sesmolit v PHP a C++, to je nejake umemi? To dneska umi pomalu i maly dite. Porad jenom zvanis o blbostech a kdyz uz mas takovou "masinu doma" mirkvlny pripojen atd., tak proč si z toho neudelas svuj vlastni webovej server a prestanes tu prudit! Alespon bys vedel, ze to neni stejny jako nejaky blby hrani ve voknech. A kdyz uz jses tak moc chytrej, tak proc Mirovi nepomuzes? Penez urcite taky nemas malo... Kdyz ti na tech tvej datech tak moc zalezi, ze bys za ne dal pomalu zivot?
Ses jenom malej, hloupej, namyslenej, ubrecenej tupec!
Myslim, ze se mnou budou mnozi souhlasit. Je to tak? Jsem pro, aby ti tvuj pristup na tento server byl odepren.
Nazdar
P.S.: To ADMIN: Drzim palce!!!
Já taky adminovy drzim palce!Jenze uz mam data v prdeli!Más roztoku částečně prawdu.Ale stejne je to skurweny server!
Ty kretene kdyz mas takovou sestavu tak proc sis to treba nevypalil za 25,- na CD-RW ty debile !!!! Nehlede na to,ze bys to mel mnohem rychleji nez upload na server !!!!!! VOLE dobre ti tak at ti shori masina !!!!!!!!
Hmmm ale jak jsem mohl vedet ze tady nejakemu curakovy shori hadr?
Ja osobne si myslim, ze presvedcit jednou tohoto , ze v nekterych vecech NEMA PRAVDU, se nepodari. Vzdejte (-me) to! Je to beznadejny! Nemuze to skoncit!
Panove, nechejte toho, dalsi vul, ktery tady chce ziskat jen diskusni prispevek s velkou navstevnosti.....viz nevim nevim a jim podobni....a vy mu na to skocite.....
Kurwa vy me tak serete!!@!#$ you ´webzdartma!
Je fakt,ze nastala NE Mirova chyba,ale chyba na compu a tedy na TECHNICE! a nemyslim si,ze je spravne odsuzovat majitele serveru,ktery natozto ti poskytuje zdarma misto,ale nezareucuje ti 100% ochranu dat,na to jsou jine zpusoby a metody.JSI VUL A DOPLATIL JSI NA TO,PROC JSIS TO NEVYPALIL OSLE??!! ZA POSRANYCH 25,- BYS BYL V KLIDU A V POCITU tzv: BEZPECI ! AT TI SHORI HADR,DESKA I CELA MASINA-DOBRE TI TAK !!!!!!!!!!!!!!
BEZTAK JSI USMRKANEJ 14 FRACEK CO NEMA NIC NA PRACI JEN TADY BLBE KECAT-MAZEJ SPAT !!!
JO A PEKNE KECAS,ZE MAS MIKROVLNKU,PROC JSI PRIPOJENEJ NA DIAL UP KRETENE ???,