Ja mam zase 2 oci a taky s tim nemachruju...
Říkám, každý si svá data měl zálohovat sám....A kdo si myslí, že za to může Míra, tak se hrozně moc plete, protože to není jeho práce!!On jen zaručuje webhosting a né zálohu dat, ale to vám mohlo dojít....
Pet@n
sám seš č*k ty zakomplexovanej blbečku
platíš si snad služby wz.. kvůli takovejm debílkům
co využívaj anonymitu na internetu se na nás příště vyse*ou :(
Rika ti něco hacker program unsecure????????? :)
Ale pochopte nemohl dat vedet o nejakem vypdaku na mail?Mohli jsi to vsichni uzivatele azlohovat.A pak moh mira kecat:Já vám preci ríkal ze si to máme zálohovat!
Jasne, prijde ti mail, za chvilku nam vypadne server a ztrati se vsechny data. Myslis, ze kdyby to vedeli predem, ze by na to neupozornili. Nejdriv mysli a pak teprve pis.
FOHL, ty nejenom, ze jses lamer, ale ty jsi taky KOKOT! nechapu, jak takovej KOKOT jako ty vubec dokaze zapnout pocitac, natoz psat PHP skripty... a jestli sis ty veci nezalohoval, tak je to tvoje smula... precti si priste pravidla v registraci... a vubec, bez prudit nekam jinam a neotravuj tady slusny a pracujici lidi!
For Y
Tohle vyfuckovanejm debilnim buzerantskejm kretenum nevysvetlis...
Ja nejsem lamer umim php,a céčko!
Pánové už Vám někdy počítač řekl, že se za hodinu a dvacepět minut a pět vteřit restartuje ?!?!?. Nebo, že už ho to nebaví a radši shoří ?!?!?
Myslím, že tahle diskuze jsou jalový .....
Ach jo kurwa a doprdele nejaka oprava diskového pole uz byla potom to chodilo.A ve foru mira pise planovany vypadek tak mi to moh poslat na mail nebo icq
For Wolfik: Asi mas pravdu. Jsem zvyklej diskutovat se s inteligentnimi lidmi, jenze tech je tady poskrovnu :-(
4FOHL: ty mozna umis PHP, ale neumis cesky... pred "a" se nedava carka :)))) chtel bych videt tebe, jak opravujes vyhorely diskovy pole a tahas z neho cizi data na vlastni naklady...
Tady to asi nema budoucnost co?
Je to pravda, v takovýhlech situacích se to dělí na ty co nadávaj a nechápou ->to jsou netolerantní debilové a na ty co maj pochopení a podporujou admina a všechny z wz-> to jsou inteligentní a tolerantní lidé....A tady je to poznat....
Ja to chapu pred 10 lety jsem mel 286ku a zapojil jsem tam cdromku a shorela mi a pamet vse!A tak jsem to roslapal!!!!!Ale ted se casy meni mám super mašinu která mi běží pře 4 firewaly.
kurnik hned co jsem stranku rozjel mel jsem tam behem tydne neco pres 800 nastevniku ted tomu tak neni a nikdy nebude...
FOHL: a takhle trochu ukecanej nejses??? tys asi neco kouril, vid? jak souvisi tvoje masina s problemama WZ a tim, ze jsi miru oznacil za ca????
lidi, já vás fakt nechápu.Dělám stránky doma a tudíž všechno, co vytvořím mám okamžitě v záloze na céčku.
Fohle,tvoje IQ klesá hluboko pod hranici mínus 1020.
wz je snad vetsi @!#$ nez nixnet!Doporucuji nastivit http://my.dot.tk budete mít zdarma domenu http://www.domena.tk
vidá,tvoje IQ se zvedne,až tam přejdeš,a to o neuvěřitelných 600!!
zvětší se ti o 1200,až vypadneš z webzdarma.cz
Dyt ma s toho prachy vydelava z reklamy!!!!