OT: d (tests)

a .. sakra
abstrakce? ;-)
ne.. nemravnost.. klidne ti to poslu na mejl
Blbý mezery neberouj.
Kámoš kuká a vidí babu.

Tomík.
Sojkovec >> klíďo pošli. schwarzes_glas@seznam.cz
Tomík: tvuj kamos ma docela bystrej zrak
Freya: ok
Sojkovec >> nojó, fešanda :-)) To by mě zajímalo, kdo má na tyhle ASCII-arty tu trpělivost je kreslit...
šak existuje program, který převede obrázek na znaky. Ten program se jmenuje ASCIIPic.

Tomík.
ahá, tak to je jiná...
Na co by dnes nebyl program, cekam az Microsoft uvede beta verzi Automatickeho prehazovace disket a CD v mechanikach(R) :-)))
Cekam, az konecne nekoho napdane, ze by se konecne mohly zacit vyrabet OPRAVDOVY drzaky hrnecku....cd mechaniky jsou na to moc drahy, hrozne se lamou a necekane se zasunujou ;-))) Vazne - proc nevyuzit prazdne misto mezi DVD, vypalovačkou a floppy? :-))
Protoze ja uz tam treba nikde misto nemam..
btw už jste se připravili ? ježíšek letos naděluje woknem ...
2Master:
potkal jsem tady celkem 3 maily:
info(zavináč)master(tečka)webzdarma(tečka)cz
crhs(zavináč)seznam(tečka)cz
a do třetice
danek(zavináč)webspektrum(tečka)cz
...a já bych to viděla tak, že všechny ty maily patří jednomu a tomu samému Masterovi...
<HTML>jsou to moje emaily :))) mam jich jeste par ktery jsem do fora neuvadel.. ale na tom nezalezi</HTML>
Každá k něčemu. První pro 1. mílenku, druhá pro 2. mílenku, třetí pro 3. mílenku, ... :-)))

Tomík.
čtvrá pro 1.milence...,
<HTML>cekam na tebe abych si ho zalozil ;-)</HTML>
Nesmíš na mě tak hrr, jsem nesmělej...:-)
<HTML>ja taky... ale je mi teprve 14nact tak bych si to radeji napred zkusil s holkou jestli nevadi. ale vzdycky jsem si pripadal starsi a pritahovali me vic kluci !</HTML>
test
zase si někdo hraje na moderátora? ;-)
...................................................................................,,cccd$$$$$$$$$$$ccc,
..........................................................................,cc$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$cc,
......................................................................,d$$$$$$$$$$$$$$$$"J$$$$$$$$$$$$$$c,
..................................................................d$$$$$$$$$$$$$$$$$$,$"..,,`?$$$$$$$$$$$$L
..............................................................,$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$',J$$$$$$$$$$$$$$$$$b
............................................................,$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$i..`$h
............................................................$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$P'...."$$$$$$$$$$$h..$$
..........................................................;$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$F,$$$h,?$$$$$$$$$$h$F
..........................................................`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$F:?$$$:)$$$$P",...$$F
............................................................?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$(......`$$..J$$F"d$$F,$F
..............................................................?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$h,....:P'J$$F....,$F,$"
................................................................?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ccd$$`$h,..",d$
.................................................................."$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$",cdc..$$$$"
................................................,uu,............`?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$c$$$$h
.........................................,d$$$$$$$cc,......`$$$$$$$$$$$$$$$$?$$$$$$$$$$$$$$$,
....................................,d$$$$$$$$$$$$$$$bcccc,,?$$$$$$ccf..`"?$$$$?$$$$$$$
..................................d$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$h`?$$$$$$h`:.......d$$$$$$$$P
................................d$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$`$$$$$$$hc,,cd$$$$$$$$P"
........................=$$?$$$$$$$$P'..?$$$$$$$$$$$$$$$$$;$$$$$$$$$?",,
..............................=$$$$$$F..............`"?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$bc
..............................d$$F"?$$k..,ccc$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$i
...........................,ccc$$c`""u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$P",$$$$$$$$$$$$h
..........,d$$$L....J$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$"..`""$$$?$$$$$$$
......,d$$$$$$c,"$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$F..............`?J$$$$$$$'
....,$$$$$$$$$$h`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$F......................?$$$$$$$P""=,
..,$$$F?$$$$$$$..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$F............................3$$$$II"?$h,
..$$$$$`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$P"..............................;$$$?$$$,"?"
..$$$$F..?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$P",z'................................3$$h......?$F
................`?$$$$$$$$$$$$$$$?$$$$$$$$$PF"',d$P"...................................."?$F
......................"""""""..................,z$$$$$$$$$$$$$P
....................................................J$$$$$$$$$$$$$$F
..................................................,$$$$$$$$$$$$$$F
..................................................:$$$$$c?$$$$PF'
..................................................`$$$$$$$P
....................................................`?$$$$F
..................................................................
<HTML>nene.. nehraje to jsem opravdu byl ja...
jen jsem zkousel svoji originalni verejnou IP adresu
ted pojedu pod touhle</HTML>