Kradeni mobilů...:
Zajímavé, mě ukradl mobil modrookej blonďák :), možná jsem rarita, ale spíš bych řekl že to nedělal poprvé :p.
Můžu si zavolat?.:
Taky jsem zažil. Zajímavé je to, že se mě na to neptal cikán. Nicméně vzhledem k tomu, že mi před tím nabízel jestli nechci herák či co, tak mám vážné pochybnosti o jeho dobrých úmyslech.
Nemáš bůra?:
Ehm, na tohle se mě už někdo ptal asi stokrát - s různými obměnami výmluv(12kč na lístek do MHD, chybí mi 10 kč na vlak domů... když peníze dostali, z místa se nehli:) - myslím že snad ani jednou to cikán nebyl, rozhodně ne většina. Jsou to prostě žebráci, chtěj na pivo nebo na okenu s chlebem, nebo něco podobnýho.
Možná že jsem opravdu výjimka, možná je to lokalitou, kde žiju - komu se víc zamlouvá být okraden od bělocha, pojeďte do Prahy, tady dělaj bordel všichni.
Ve vězení je vždycky někdo nevinný:
Moc se mi nelíbí názory typu, když se kácí les létají třísky. Podle mě, je odsoudit nevinného přinejmenším stejně špatné jako neodsoudit vinného, možná ještě horší. (Doufám že ve vězení není vždycky někdo nevinný, pokud ano, rozhodně to není správně.)
Netvrdím že jsou cikáni dobráci, kteří nekradou. Nepřeceňoval bych ale genetiku, podle mě je problém právě v našem rasismu. Je to dáno tím v jakém prostředí vyrůstají, pokud se ujme romského dítěte nějaká pečovatelská rodina, většinou z nich vyrostou stejně slušní lidé jako z jejich bílých "sourozenců" (?). Neřekl bych že jsou úřady nějak zvýhodňováni, pokud vím, tak se úřady úzkostlivě snaží (nebo musí) nedělat rozdíly mezi rasami. Pokud se rozhodne Árijec mít 12 dětí, dostane stejné přídavky jako cikán. Na druhou stranu, pokud se to "vzácné", slušně vychované romské dítě po škole začne zajímat o práci, dost bych pochyboval, že by mělo stejné možnosti jako onen árijec. Všechno je prostě sráží ke způsobu života, jaký žijí.
Špatné zkušenosti s cikány jsou tedy produktem rasismu a rasismus je zase produktem špatných zkušeností - a tak to jde dál a dál, pořád dokola, pěkně zacyklené jako fušersky udělaný program.
Tak a teď mi radši řekněte, kdy už zase pojede ten sesypanej WZ.
A hele, oni to zatím fakt zprovoznili, hurá. :))
Cikáni? Cha... Ehm....... Já jsem z Děčína (to jest severně, 25km od Ústí n.L.), To víte, už mnohokrát na mě cikáni řvali, v největšim odpolednim provozu (hodně lidí v ulicích), že mě zabijou atd. Holt, sranda musí bejt. Asi se jim nelíbí můj fungl novej bomber, bílý maskáče a pěkný vyblejskaný botky. (Ponámka pro anarchistu "Neni potreba": Nejsem nácek, nacismus a fašismus se mi hnusí, Hitler byl impotentní kokot, kterej chtěl slovany vyvraždit a proto správnej Čech, vlastenec, nemůže Hitlera uznávat- já jsem vlastenec a demokrat).
Ještě jedna příhoda... Když mluvíte o těch mobilech a těch hláškách: "Í more, puč mi zavolat", nebo "Puč mi napsat SMS"...... Kámoš šel takhle jednou večer asi ve 21:00 domu a přesně, 4 cikáni: "É dik, nemáš mobila?" On odpověděl: "Mám.", cikáni: "tak nám ho puč, my si potřebujem napsat SMSku". On na to: "nepučim". Cikáni "Proč, protože jsme černý?". On chytrák řek, že jo, tak po něm jeden vyběh, dal mu boxerem přímo na lebku a on tam pak měl asi 6 stehů.
Dál bych chtěl podotknout, jak tu někdo píšete, že Vám Asiati nevaděj....... Taky byste se měli trochu porozhlídnout, třeba v Praze Čínská mafie, tady u nás v Děčíně největší dýleři drog Wietnamci (Asi před dvěma rokama měli na hraničnim přechodu Hřensko ve stánkách v porcelánovejch trpaslíkách heroin). Já musim uznat, že sám sebe ale nepovažuju za rasistu. Nejsem ten, kterej by cikány nechal vystřílet všechny, já náhodou i tady v Děčíně znam jednoho cikána, kterej nekrade, nepodělává, nefetuje, neprodává drogy a nedělá nic protizákonýho, ale podotýkam, znam tu jen jednoho. Věřim ale, že v jinejch regionech, třeba na Táborsku jsou cikáni slušný, protože jich je tam málo (znam to tam, mam tam příbuzný). Nevadí mi černá barva pleti, vadí mi morálka a vychování. (Morálku maj jinou, vychování taky, jak mi nikdy nebudou, nevěř na zázraky... Nazpívala skupina Orlík).
Co se týče černochů....... většina lidí říká, ty mi taky nevadí. Je to fakt, ty, který znam z televize ne, ale podivejte se taky na gangy v Americe, je to to samý, jako tady cikáni- PODOTÝKAM, ŽE ZASE NE VŠICHNI!
Kurvahošigutentag: Ja nejsu žádný rasista, pro mě je cikán, jako černej :-)
Dívali jste se někdy k úřadu práce? To je taky sranda, když vidíte, jak přijede luxusní auto značky BMW, z ní vyleze cikán, ověnčenej zlatem, v perfektnim vohozu a jde si pro prachy...
Jo a ještě taková třešnička, viděli jste nedávno televizní noviny? Jak ty cikáni na Slovensku nechali sežrat svoje dítě krysama? To je morálka, co? Ještě pak to dítě nechávali dlouho v postýlce, aby dostali přídavky, no konec.......
Ještě pro toho anarchistu "Neni potreba":
>>ale neznam nikoho z mejch kamosu a blizkejch, kdo by nemel problemy se zasranejma nackama
To bude tim, s kym se bavíš :-)) Tvý kámoši jsou určitě jedni z těch, co akorát furt fetujou, dělaj bordel, vykrádaj trafiky... No pak se nediv... Je fakt, že mě tak náckové serou, ale jen tim, že hajlujou a že uznávaj Hitlera, jinak mě snad zatim žádnej zbít nechtěl. Když nebudeš dělat bordel a nebudeš fetovat, taky si Tě nebodou všímat. Jenže ty bys bez fetu nevydržel, viď? Doufám, že se nestane, že bych Ti pak řikal: "Vidíš, já měl pravdu.", až by denně umíralo v Čechách stovky dětí na přefetování. Doufám, že se toto nestane.
>>....patri do lesu a haju, aby hlidali lesni zver
HA HA HA..... Cikáni a něco hlídat? Vždyť by to ukradli :-)))... Teda aspoň většina z nich :-))
Pro Michala:
>>pokud se ujme romského dítěte nějaká pečovatelská rodina, většinou z nich vyrostou stejně slušní lidé........
No jo, tak to neni okolim a rasismem, ale jejich rodiče je vychovávaj blbě, stejně tak, jak byli vychováni.
Asi to každej zná, jdu si takhle po ulici, vidim dikánskou rodinku máma, táta a šest harantů, jeden z harantů je v kočáře a třeba mu spadne dudlík (to jsem opravdu zažil), táta řekne: "e, dik na něj" a máma na otce: "Tak to di sebrat ty zmrde, e." a ještě na dítě: "E, a ty buzerante malej, moc mě neser..............", no prostě sranda :-)).
Pro Mastera: V něčem s tebou souhlasim, ale v něčem opravdu nemůžu. Třeba neni fér soudit podle většiny, mě se to taky nelíbí. Dám příklad: Mě, jako skinheada nazývaj feťáci a anarchisti náckem, což já nejsem, ale protože většina skinů jsou náckové, tak já sem podle nich taky.
Pro JKT: Píšeš tu, že Master zná cikány jen z Novy...... Promiň, ale když se přijedeš podivat tak na měsís či dýl do Děčína nebo do Ústí n.L., sám uvidíš, že i Nova se o nich bojí říct všechno. Opravdu se zde dějí mnohem horší věci, než který vidíš v televizi.
Mimochodem, taky tipuju, že tohle bude nejobsáhlejší diskuse, hned po "Kolik Vám je?" :-)))
>>Dívali jste se někdy k úřadu práce? To je taky sranda, když vidíte, jak přijede luxusní auto značky BMW, z ní vyleze cikán, ověnčenej zlatem, v perfektnim vohozu a jde si pro prachy
-presne tak :) U nas ve Vyskove je to tez velmi zajimave... 18ti lety cigan si tady jezdi 2roky bez ridicaku v nove Oktavii ! Na krku zlaty retaz a zlate hodinky! Jak je mozne, ze ma takovy majetek nekdo, kdo bydli v byte 4+1 a je jich tam.. a ted se drzte: 22 ! bylo jich min ale ted se tam pristehovali k nim jeste nekteri ze Slovenska! U nas co cigan to drogovy dealer, kupuji auta za hotove! No nevim,ale vam se nezda ze si delaji co chteji a na zakovy kaslou, protoze znaji jen jeden a to o rasismu? Jak jinak si dokazete vysvetlit ze si nekdo jezdi s autem, nema ridicak a nebyl ani na den v base?
Jo drogy vynasej... A vynaset budou a asi s tim uz nikdo nic neudela
S drogama by se dalo něco dělat, stačili by zákony.......
Zakony jsou zbytecne mekky, to je fakt.
Nevim proc jsou za vrazdu tak maly tresty..
Pokud clovek neni vyvrhel spolecnosti (nebo topinka) nekrade, nezabiji, neznasilnuje.... kdo tak cini ma s nejakym smesnym trestem (a televizi v cele) jen hodne malou sanci na napravu..
(btw: nerika se 'x stupnu kelvina', ale jenom 'x kelvinu')
> Fer je soudit podle drtive vetsiny...
to je vec nazoru, podle meho jednoznacne ne
2 unnamed poeple:
a to te to na ty zakladce nestvalo? podle myho nazoru neni spravedlivy odskakat cizy prusery...
2 michal:
s tim mobilem jsem to nebyl ;-)
> Nevim proc jsou za vrazdu tak maly tresty..
bohuzel nevim presne, jaky je rozpeti, nicmene cesky zakony jsou imho casto zbytecne mekky (resp. nevyrovnany - za fyzicka napadeni podobne tresty jako za kradeze etc, mozna (doufam), ze se pletu...)
>Pises tu, ze Master zna cikany jen z Novy...
sorry, byl to muj dojem z prvnich prispevku, beru zpet
2 all:
vyvarujte se prosim ponekud silnych vyroku ohledne plynovych komor a podobnych veci, mohli byste si uvedomit, ze dial-up pripojeni neni prave zaruka anonymity...
2 bery : jj, kdo ma rad cikany mel zavitat do Usti n.L.... obzvlast do mist pobliz Severniho nadrazi.... anebo se projet trolejbusobou linkou 57 smer Stare Predlice.... hned by zmenil nazor.....
Politici jsou uplne divny...divi se nam proc je tak nenavidime... mno kdybych mohl bydlet v baraku za par melounu, a jeste k tomu s ostrahou, tak proc ne, taky bych zmenil nazor :)
2 Master : tresty sou strasny... vzdyt nekdo neco udela, odsedi si nakou dobu a udela to znova.... za vrazdu bych daval dozivoti ! (a jeste k tomu v nejakem hodne neprijemnem vezeni)...
2 Sojkovec : proc ne, urcite by to bylo velmi ucinne ponauceni a hodne lidi by si trestny cin rozmyslelo :))
V nekterejch zemich to jeste dneska resej tak, ze za kradez treba useknou ruku... Ono se rekne tohle tamhle drasticky atd. jenze vono by to mozna dost pomohlo... kazdej by si to totiz nejdriv dobre rozmyslel...
2 Sojkovec : Presne tak... sice je to proti nakejm tem lidskejm pravum, no ale tak takovej zlodej.... nema penize.... chce vybrat banku.... rekne si : ok, zkusim to...muzou se stat dve veci : nechytej me a budu si zit milionarsky zivot, nebo me chytej pudu na nakej ten rok do lapaku kde mi daj najist, napit, strechu nad hlavou a buhvi co jeste, no a pak me pustej a muzu to zkusit znovu.... jenze kdyby se sekaly ruce tak by si to teda takovej zlodej poradne rozmyslel jestli mu to za to riziko byt jednoruky stoji.....
aha, a co takhle jeste sekat ruce za spatny parkovani?
Do takovejch extremu bych to nehnal;-)
nojo, ale zase by se kazdej rozmyslel, nez zaparkuje ;-)
No... s parkovanim to nema nic spolecneho :-) U vrazed a kradezi by to stacilo :-)
a co treba znasilneni? pokladas to za mensi provineni, nez kradez?
tak to samozrejme taky :)
Mel sem samozrejme na mysli ze to je taky hodne blba vec, a horsi tresty by neuskodily....
Sekání rukou:
Tak by mě docela zajímalo jak byste řešili to "v každým vězení je nějakej nevinnej". Nevím, jestli by nespravedlivě odsouzenej měl radost z vašeho "Ají, tož spletli jsme se, soráč jsi nevinný. Nu němáš ruku, ale safra, copak bys chtěl aby ti někdo ukradl peněženku a zůstal nepotrestanej?". Myslím že jste moc nepřemýšleli, když jste to psali.
2 michal : ja vim....kdyz se dnes podivam jak to funguje tak by se to bohuzel stavalo casto, takze proto to neni ani realizovatelne.... byl to jen zajimavy nazor :)) nic vic :)) neco v podobny "vaznosti" jako kdbych treba rek ze net ma bejt zadarmo :) to je taky nemozna blbina :))
Jak vas tak poslouchám, tak si říkám, že by to nebylo marný:
Šel bych po ulici, na někoho bych se blbě podíval a policejní sniper už by jenom konal svou povinnost...
A co takhle upalováni čarodějnic....psychopati!
2 DoubleThink : vzdyt rikam, neberte to nikdo nijak vazne :) jen "ulet", neboli blbost :)