Uš mě sere web zadara

Jak moje chyba??
jestli mi to smazou tak se nato vyseru!
2 hot.shot> ty jses snad ten nejvetsi vylizanej debil, jeste zaluj wz za to, ze ti poskytujou nekvalitni free anonymni sluzby. A jeste, co takhle kdyz uz umis tak hezky sproste, vynalozit taky trochu sily na cestinu ???

myslim tim toto: jeste se podepis a asi se s toho poseru
pise se: Z TOHO POSERU

jo a tvuj nick nejakej TEPLEJ.VYSTRIK ma sice vic pismenek nez X ale je to stejne hodnotnej podpis jako X, navic mas za tim cast dns jmena.

Bes si radsi hledat nejakej jinej server nebo rekni mamince at uz te ulozi spat, protoze takovyhle teen-vyplachy jen zubozuji a snizuji uroven takovyhle for a uroven ceske oblasti IT.

S pozdravem a pranim rychleho mentalniho narustu se louci Lurid ACE!

- Ne opravdu ti jmeno, adresu, rodne cislo, cislo pasu, obcanky, bary oci, vysku, vahu, velikost nohy a pohlavniho organu rikat nebudu.

- Greetz to X and other.
To není tak těžká uloha, ale musíš specifikovat ty čísla. Jesliže to znamémko znamená oddělení desetin tak se tam píšě čárka a jestli-že to znamená rozdělení čísla tisísích, tak je znaménko správné, ale zadává se z prava po každých tisících. Asi takto:457,4752+4752445521,74
nebo:4.574.752+475.244.552.174
a jinak: ten vzkaz na který jsi reagoval jsi nepochopil !!! Vtonto vzkazu jsem tě chválil, že jsi jediný kdo pochopil co obsahuje slovo ZADARMO!!!
vyliste si vsichni prdel krome tech co nadavaj na wz
make ja to pochopyl spravne!!!! a tak bych rek co je zadarmo je taky na hovno
Luride, si fakt masér. Shrnul si vše, co jsem Uš mě sere web zadara nový Výstřiku říkal do jednoho příspěvku. Apropos, Hot.Shote, díky za utvrení tvé inteligence.
Když je to zadarmo, tak di na placenej, ale to si zase stěžuješ, že nemáš sponzora, tak musíš zpátky na free. Hmm, slušnej začarovanej kruh.
:-)))))))))))))))))))
HotShot:Příště piš pr*el.
Vulgárním vyjadřováním tomu moc nepomůžeš.
2 X diky
2 Teplej.vystrik> di uz do pr ted sem si vsiml toho titulku Uš mě sere web zadara se nepise us ale uz kolik je ti let ty mamrde?
to by si chtel vedet
PS: normalne bych to napsal uz ale kdyz sem nasranej tak pisu nespisovne
Když ho sere web zadara, tak ať jde na placenej, ale to už tu dvakrát bylo.
2 vsichni co nadavaji: "Beeee, mamiiiii, oni mi sebrali lizatko!!" To jsou presne vase reakce. Divim se, ze vam rodice vubec povolili pristup k internetu a k pocitaci. A to ze nemate zalohu, je jen a jen vase blbost. Az se vam rozbije disk po zarucni dobe budete taky zalovat vyrobce?

2 vsichni normalni: Pomalejc, pomalejc chlapci, jinak to nepochopi.... ;-)
Souhlasím s Luridem. Když to někomu vadí, nemusel si tu ty stránky ani pořizovat. Tím že jste si tu udělali stránky jste automaticky souhlasili s uveřejněním reklamy na vašich stránkách. Pokud tohle někdo nevěděl a všiml si toho až když se podíval na stránky, mohl je smazat. Stručně - není povinné tu mít web takže komu se to nelíbí, nevyužije toho.

Pokud si teplej střik myslí že může nadávat na něco, o čem neví ani hovno, je to asi pěknej buzerant. Ty kreténe - když to všechno fungovalo, to ti nic nevadilo ale když to chvíli nejde, už jsou to volové.

Mimochodem, umíš ty vůbec česky? Jseš skutečně inteligentní když dokážeš napsat "Pochopyl".

Greetz 2 all except for that @!#$ hot shot...
sproste pises uz od zacatku, ale kaslu na to zbytecna namaha - nejses normalne chapajici slusnej a dospelej clovek marny plytvani energii.

at zije czdc++
jo he vy hovada ja tam stranky zalohovany na DVD hehehehehe to cumite co?????? jo tam se tohe vejde
ja nema nic proti reklame vy hovada!!!!!!! a us to nejede pekne dlouho takze skoro vsechny moje oblibeny stranky nejedou protoze sou na webzdarma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podělej se z toho, k čemu ti je, že to máš na dvd, když na Webzdarma se vejde 50mb, což se vejde na CD???

P.S. Luride, to czdc je jako czech dance charts?
Jo, cumime. Cumime jak muze takovej <censored> dostat pristup k pocitaci, ba co vice k jakekoliv elektronice, jejiz ovladani je slozitejsi nez pouzivani priboru.
Jestli se ti na WZ neco nelibi tahni jinam. Pokud chces server, kde vse pobezi k obrazu tvemu tak si ho zaloz.
ja si zalohuju spoustu dat!!!!!!!!
Hmm, nekam sis zalohoval taky prirozenou inteligenci co? Ta puvodni zmizela a zaloha ne a ne se najit....
se neboj zalozim poradnou freewebhosting sluzbu!!!!!!!!!!!!! ale tobe nedovolim aby si se tam zaregistroval a dalsim hovadum jako vy taky
Tak se čiň.
ty se nestarej!!!!!!! protoze tobe to taky nedovolim a budes zebrat
Už se těšíme na tvé kvalitní služby:
----------------------------------------------
0.5 Mb Volného prostoru
Funguje jen o víkendech (po obědě než Hot.shot půjde spát)
Jen pro vybrané lidi!!!

Těšíme se na vás!!!
----------------------------------------------
Nemůžu se dočkat!!!
No, žebrat nebude, nýbrž nebude kde.