Nazdar lidi.
zkritizujte http://freeware.wz.cz.
Konstruktivní kritika je vítána.
Obsah webu je zajímavý... já osobně jsem fanda všeho co se programuje zvlášť takových aplikací. Graficky je web ale celkem nudný... šedivá a šedivá. Vím, že web je založen hlavně kvůli účelu, ale trošku barvy by nezaškodilo... Pozn. Není potřeba psát, že web je optimalizován pro rozlišení 800*600. Za 1. mi funguje dobře i na 1024*768 a za 2.vždy se dá najít způsob, jak udělat stránky stabilní, kde velikost okna všechno jen tak nerozháže.
Teď jsem začal pracovat na webu o elektronické hudbě - bohužel teď nebudu mít možnost ho v létě dokončit, ale je tam pár ukázek, jak se dá použít formátování.
viz
http://turntable.wz.cz/
úvodní stránka je pouze pro zjištění rozlišení. Pokud je rozlišení 800*600, zpustí se lite verze a reklamní popup(schovaný) a pokud je rozl. jakékoliv jiné, spustí se fullverze se zabudovanou reklamou (Graficky nejspíš náročnější ale i přesto celkem rychlá - všechna grafika je optimalizovaná).
Je potřeba si uvědomit, kde a jak použít zarovnání, tabulky, rámy a pod. Potom web běhá dobře na všech rozlišeních
opera/7.03 (build 2670) @ win98:
pri najeti mysi prez odkazy (menu i normalni) se meni jejich velikost - mozna to je schvalne, ale urcite to neni dobre ;-)
jinak to vypada celkem ok (mno, mam zakazany obrazky, takze moc nevim), ale kdyz uz pouzivas styly, tak je lepsi se vyhnout i <p align="center">... atd.
S těma odkazy to je schválně.
Na Opeře to má ještě pár nedostatků. ... IE 6.0 není tak přísný. ... Ještě to musím projet přes Validator a pak vše bude OK.
ehm, ses si fakt jistej, ze je dobre, kdyz pri prejeti mysi pres odkaz odjede pul stranky nekam jinam? ja myslim, ze ne...
Cau!
Me se teda vubec nelibi ten web. HRUZA!
Já: Anonym, to je jasné. :(
parada az to dodelas tak dej vedet - je to jako polotovar
Hlavně se mi nelíbí, že v anketě není možnost "jiný" (všiml sis, že existuje i Linux, Mac OS, BeOS etc. ne, že by byly používané nějak moc, ale přece.)
Jo, a proč jsou 2k vedle XP taky nechápu. Kdyby byly u NT, tak je to rozumnější.
Slovo "počítadlo" se mi špatně zobrazuje. (mám mozillu)
Jinak souhlásím s tím, že je to trochu šedivé, ty odkazy by se zvětšovat nemuely...
Nechápu, proč by se měl vyhnou <p class="center">...
Obecne :
No, predevsim by neskodilo udelat nejakou navigaci. Neco jako hlavicka,
telo a paticka by taky neskodilo. Grafiku nehodnotim, je to subjektivni.
Zdrojovy kod :
Je "zastaraly". Design je postaven na tabulkach (fuj!). Navic jsou tam ramy (to je dilkem webzdarma, nebo to udelal autor ?).
Takove jednoduche stranky by sli velice pekne predelat do cisteho html kodu a naformatovat pomoci CSS. A melo by to tu vyhodu, ze by byly jednoduche po strance editace a pristupne.
ciste po strance vizualni, fakt to nema hlavicku ani konec, coz je blbe
co se me opery tyce, nic mi nezvetsuje :-)
az toho tam budes mit vic, urcite to bude lepsi, a taky se nekam podpis, neni se za co stydet :-)