Poradte ja na reklamu?

Zdravim panstvo, potrebuju odstranit reklamu z mych stranek.Pouzivam totiz framy a hodili mi to i tam a ted se ji nemuzu zaboha zbavit. Potrebuji to jenom z toho jednoho okna kde mam butony.
Je to nekde v helpech (info). Musis si nastavit v administraci ze pouzivas framy a pak pridas do zdrojaku poznamku (neco jako "wz reklama" nebo takhle nejak).
zkus to vyřešit jako já!udělej si index.htm jako jakejsi vstup ( třeba s obrázkem,na kterym bude hyperlink ) , a tam se ti dá reklama a teprve odtud se dostaneš na samotnou stranku
Ciao Johnie ( www.johnie.unas.cz )
ale predtim si precti podmiky, protoze uvodni stranka 'musi mit obsah', 'nejen tlacitko vstupte'
ja bych to řešil pomocí popup okna. Sice si nejsem jist jestli to neni zakazany ale reklamu webu zdarma kazdy uvidi a navic ti nebude zasahovat do tvych stranek. staci kdyz do uvodni stranky (treba index.htm)
vlozos zdrojak pro popup okono (nazves ho treba reklama.htm)
potop na serveru wz ve nastaveni uctu / vkládání reklamy nastavis cestu k souboru reklama.htm a je to (musis mit ale zaskrtnuto "nahoře").
takle je to vyreseno napriklad na : http://rfoto.wz.cz
cus
toto neumite zakomponovat do stranek????
ehm, prosim, jenom ne popupy!
patrim mezi celkem dost pocetnou cast lidi na netu, co je popupy _dost_ stvou, pokud zrovna nesedi za browserem, kde je maj zakazany :-)