Zdar,
neví někdo, co znamená hláška "Chyba při inicializaci zařízení IOS, počítač budu muset restartovat",
totiž na jednu starou mašinu jsem nainstalovat win95 protože nic jinýho se tam nevešlo, všechno šlo v pohodě ale při restartu tohle, nabootovat lze jen v systému dos, nouzový stav taky nejde, dává to tu samouhlášku
nevíte co s tím, díky
To se jen projevila charakteristická vlastnost Woken...
Nenapadá mě lepší řešení než zformátovat a znovu nainstalovat. Když to ani pak nepojede - máš smůlu.
P.S.: A co Linux - když se tam vleze W95 tak Linux snad taky, ne :o)
P.P.S.: Víte, jaký je rozdíl mezi listím a Woknama ???
(pokud tento starý ftip - nebo spíš zhodnocení reality - neznáte tak "listí padá jen na podzim" :o)))) )
První byl samozřejmě Linux, ale nevešel se mi tam o 56 MB, win98 o 14 MB, je to stará šunka, ale hodí se, zkusím z ní vytvořit domácí síť ...
Estli chces, negde sem sehnal Linux 0.0.1, poslu mailem, zapakovany to ma asi 80 KB :-)))
Jo, díky, byl bych vděčný
sem slysel. ze vokuchanej linux (zadna stara verze) se vejde na floppynu (filesys, net,...) a umi z ni i bootovat
To bych upřesnil... On totiž "není jeden Linux", ale několik různých distribucí (asi jako wokna jsou 9x nebo NT). Například takovej RedHat8.0 má 3 instalační CD, Debian prý 6 a tak dále...
Nicméně pokud chceš linux na 1 disketu (nebo i na víc disket :o)) ) podívej se na www.ll.cz do sekce "Distribuce OS" a pod odkazem "Disketové distribuce" se nachcazí asi 43 různých linuxů :) , které nacpeš na jednu či více disket.