T-Mobile a zpoplatňování smsek z netu

Sice to sem nepatří... ale co si myslíte o t-mobile a jejich tahu zpoplatnit sms zprávy z internetu? já si nemyslim, že jim to pomůže, naopak spíš uškodí. každej posílal smsky z internetu hlavně proto, že byly zadarmo a když je teď t-mobile zpoplatní, tak neni důvod, proč je z netu posílat dál a ještě si přitom utrácet za telefonní poplatky...

Jako protest jsem stvořil petici, která je proti zpoplatňování smsek z internetu. Pokud chcete taky vyjádřit svůj nesouhlas, tak se tam podepiště.

Nezbejvá než si přát, aby t-mobile ztratil všechny své zákazníky.... :D
já sem už přešel na oskara.

tak zdar a smrt t-mobile
Rodina Agassiů musí z něčeho žít.
Jo, jsou to hnusný mrchy.
Já mám na stránkách "vzkazovník", kterej rozesílá vzkazy na mobilní e-maily, protože lidi, pro který to je se na net moc často nedostanou a ty zprávy je obvyle nutné dostat celkem rychle. No, platit za posílání stejné SMS 15 lidem nehodlám a pochybuju, že oni za příjem jo.

KAŠLU NA PAEGAS. CO NEJDŘÍV PŘEJDU NA OSKRA A DOPORUČÍM TO KAŽDÝMU KOHO POTKÁM.

Post scriptum: Sakra, to jsem se zas naštval, až jsem úplně zrudl :))
Hehe, doporučuji Slyším Vás (jmenuje se to teď jinak) a potom nějakej jinej Oskartu, nebo paušál.
ano ano.. jestli zdrazi sms a zpoplatni je i z netu tak jdu na Oskara
Jojo, já mam Eurotel, ale posílám z netu...Oskar je ale nejlepší...
Draque mel by si to udelat tak aby ti to s te databaze u te petice radilo aby byly ti co napisi svuj nazor na hore a ne az na konci pak si clovek mysli ze to nefnguje. :)) Je to jen pripominka nic vic :))
Jo souhlasím. Jsem sice u T-mobilu, ale v poslední době mě začína dost silně sr*t. No a to spoplatnění SMS z netu je poslední kapka. Pokud to uskuteční tak končím a okamžitě přecházím na Oskara.

ps: Slyšel jsem, že se chystá protest proti T-mobilu a že se jejich zákazníci chystají na den vypnout své mobily. Jsem stoprocentně pro, ale nevím jestli to má bít 20, nebo 21.

Nezná někdo přesné datum?
28.1.2003
to Kapitán Nemo: komentáře nejsou povinné. pravda, že některé z nich jsou zajímavé, ale i tak nevidím důvod, proč podpisy řadit podle toho, jesli tam někdo napíše 2 slova nebo ne. Podle data "podepsání" je to asi nejlepší.
Vsak ja se myslel podle data a jinak by se ti mela zvysit navsteva petice :)) 10.01.2003 sem dal odkaz na sve stranecky na tu tvoji petici :))) navstevnost mych stranecek je dobra tak doufam ze se to projevilo :))
Zajímavé je, že když jdou ceny dolů, tak je to zlevňování, ale když nahoru, tak "úprava"...
Mno ani me nemluv...je to strasny....cetl jsem o nejaky petici rad se pripojim..:)
Zdarma zůstane akorát upozornění na příchozí mail na jmeno@t-email.cz, ale jen v programu, teď nevím jméno, ale je tam paušál 90 Kč/měsíc.
Kapitan Nemo: tak to je ok :D. jaká je adresa tvýho webu?!
Tak to nejste sami !!!
sou to sracove, ale uz to tak bohuzel je.. vsadim se ze eurotel to tak za max pul roku zavede taky a oskar.. ty sou trochu zpomaleny, ale az tam ty lameri pridou na to jak by to slo zaridit tak se taky pridaj.. je to smutny, ale mobilni komunikace jde dost z kopce :-) bohuzel jinde v evrope je tohle uz docela dlouho celkem bezny a myslim ze nejaky denni bojkot to moc neovlivni.. (i kdyz se samozrejme pridam:)
jinak nachapu to nadseni pro oskara, je to parta amateru ktery se chovaj hrozne prasacky, v porovnani s nima je t-mobile zlatej..
mam t-mobile i oskara (kteryho moc nepouzivam, ale jeste jsem se nedokopal k tomu abych napsal 'pisemnou zadost o zruseni uctu')
no.. asi je to vec osobnich zkusenosti, ale zakaznicka podpora u oskara.. jestli se nekdo z vas pokousel z nich vyrazit po roce litr tzv. 'vratny zalohy' tak asi vi o cem mluvim..
<HTML>2bohdan:
ja znam naopak spoustu lidi, kteri jsou s oskarem hoodne spokojeni a to maji zkusenosti s jinymi operatory, uz treba jen fakt, ze u oskara plati mesicne cca 500 a u pegasu driv cca 2-3tis. potesi, tech lidi znam vic (rozhodne >1) ale stejne to nezobecnuji jak ty
co se tyce bojkotu, v tom souvisim s tebou, ze to je nesmysl, nespokojeny zakaznik projevi ve funkcnim trznim prostredi svou nespokojenost odchodem ke konkurenci

od jiste doby jsem dost alergicky na jakekoliv ostre vyroky v diskusnich skupinach, protoze vetsinou za tim nic neni

muzes tedy zdokumentovat v cem "se chovaji prasacky" a pro "je to banda amateru" ?

--
boze muj, vubec nechapu proc na tohle reaguju; klidne pouzivejte jakehokoliv operatora, mne to je uplne fuk ;)</HTML>
asi jsem se te osobne dotkl :-)
vlastne taky nevim proc jsem to psal, jenom mi prislo ze tu jsou dost jednostranny nazory..
to ze se k zakaznikum chovaji prasacky pisu z (nejen) vlastni zkusenosti - napr. ta vratna zaloha.. jednou mi nedosla slozenka, takze po prvni upomince jsem zavolal operatorovi jestli by mi mohl nadiktovat cislo uctu, var.symbol atd., ten me odkazal na net kde to z nejakych duvodu zatim nebylo, takze jsem to zaplatil asi az za tri dny, coz me mimochodem stalo asi 150.. krome toho na zaklade 'me nespolehlivosti' by odmitli po asi roce a pul vratit zalohu, jedina moznost je pry nechat si z ni platit ucty.. nezbylo mi nez s tim souhlasit, nicmene do tedka se nic nezmenilo..
dalsi vec je za sluzby jako treba rocni pozastaveni smlouvy (coz u druhych dvou operatoru neni nejmensi problem) oskar proste nema..
no a napr. petinasobne zdrazeni sms u tarifu slysim vas.. nastesti se me to netykalo, ten tarif je sam o sobe dost sileny, ale myslim ze tohle by si zadny jiny operator nedovolil.

jinak te muzu ujistit ty ostry vyroky (krome toho ze jsem byl kdyz jsem to psal dost nasranej kvuli skole:) byli castecne opodstatneny..

i kdyz omlouvam se za zobecneni, mozna mam jenom pech
Bojkot proti T-mobilu nema cenu (ostatne jak uz se ukazalo). Ja mam T, ale moc mi to nevadi. Jasne zdrazej a tak, ale stejne sou porad o 20% levnejsi nez Eurotel...
SMS z Internetu nakonec posilat pude (i kdyz omezeny mnoztvi) tak sem v pohode. Stejne to za chvili udelaj i Oskar a Eurotel a ti "zradci" budou plakat nad tim, ze opustili mezinarodni a uznavanou sit :)
MK: Nemohu souhlasit s pojmem "zradci". Eurotel je drazsi, ale spolehlivejsi, a Oskar je pro zmenu CESKY a mlady, tudiz perspektivni.
A co se tyce Oskara musim souhlasit s adminem. Ja ho mam a je to vpoho :)
tohe - nevim nevim, kdo je spolehlivejsi. T-mobile ma sit po celym svete a i Agasi a Grafova to uznava!!!
no oskar je asi tak stejne cesky jako radiomobil..
Nejvíc sympatický pro mně je T-Mobile. A taky u něho nadále zustávám.
Eurotel je pravý opak. No a Oskar je dobrý. Ten mám taky, ale prozatím spíše pro WAP - 1.50 Kč.

Tomík.