Zdravím Vás v Novém roce a mám hned 2 otázky:
první se týká vypalování CD. Pravidelně si zálohuji data z HD, jedna taková záloha má 330 MB, a jelikož moje CD-RW mají 700 MB, tak jsem chtěl za první zálohu vypálit i druhou a tak jsem použil vypálení "MULTISESSION". To se mi povedlo, jenže teď se to CD tváří, jako by tam byla jen ta poslední záloha, ale když použiju NERO, hlasí 2 stopy. Nevíte, tak bych se dostal k té první stopě (1. záloha) bez toho, abych musel z CD ukldádat stopu do formátu nsg (myslím, že nsg) a pak ji znovu vypálit, protože jinak se k ní nemůžu dostat.
druhá otázka se týká spyware. Po tom co se mi stalo s jedním spywarem jsem si nainstaloval firewall, kontrétně KerioPersonalFireWall. Při první připojení jsem nastavil povolení pro přenos, které po mě chtěli IE, OE, ConMet, WinCmd, jenže pochvíli mi firewall ohlásil pokus odchod dat Z MÉ VLASTNÍ APLIKACE vytvořené v Delphi 6, jenže já tam nic takového nemám, chtěl jsem se proto zeptal někoho, kdo tomu rozumí, jestli je možné, aby nějaký spyware obsahovaly některé komponenty, zkoušel jsem projít zdrojáky, ale nic jsem nenašel.
Díky
ad vyplalovani, no ja bych rekl ze se tam dostanes jedine kopletnim smazanim cd-rw....
AD 2: Firewall na spyware nevim zda nejlepe, ale je to taky moznnost, ja osobne taky pouzvam kerio personal firewall ale na spyware pouzivam ad-aware, je na stazeni na www.slunecnice.cz melo by ti to smazat veskere spyware z PC:-).
Jinak nevim s tim tvim problemem, ze by se zrovna tva aplikace sazila dostat na net... nespletl jsi se? Pokud tam nic nedas tak nevidim duvod... a ze by si zrivna ten spyware naistalil pripojeni do tveho soubor...:o).
Nevim, docela pochybuji, rikam zkus ten ad-spyware nech ho at ti to troska proleze... a budes hned moudrejsi:-).
Určitě jsem si nesplet, když jsem tu aplikaci ukončil, pořád FW hlásil, že je spuštěná a "poslouhá". Když jsem restartoval compa, tak je to v pohodě. Nevím, no a ten ad-aware zkusím. Díky.