<b>Časový plán (+ 2MB -> 10MB)</b>

Lukyn >>> lol ... ty si ale lama ...
Jak jsem si pročetl poslední příspěvky musím se smát zajmavé .Ale to je fuk.
mam jen Otázku me to zatím nějak netíží ale byl bych rád abych aspoň orientačně věděl jak dlouho ještě bude servr WebZdarma mimo provoz děkuji pěkně váš uživatel Kib :)
Kiberbop Si cip ci co? pise to tu asi uz po desaty
Dobrý den,
udělal jsem si u vás stránky našeho badmintonového klubu,te´d mi asi 14dní nejdou a tak bych se chtěl zeptat, jak sem si přečetl,vyskytla se chyba a co teď nastane?jen tak zhruba realisticky,mé stránky mají 8mB a chtěl sem se zeptat,co se stalo se souborama a co se tak dá čekat,že se zachrání?neb mám celé stránky radši natahat znova?
Děkuji
Jan Bartoš

mnoho štěstí v obnovování, tuším,že toho máte plné ruce
zdravím všechny na webzdarma, chtel jsem jenom, ze se mi neco podobneho nedavno stalo(samozrejme ne s tolika daty :-))),
a proto preji, at se vam to podari co nejlepe dat dohromady
ps: kolik GB melo diskove pole, co se vam vysypalo?
kdyžtak mi odepište na jakub.kocurek@hlinsko.net diky
zdravím všechny vulgární jedince !!!!
vyslovil jsem podporu webzdarma a vy mně budete psát emaily, ze nadavam adminum?
jestli se vam tohle zda nadavani, tak nevim
zdravím všechny na webzdarma, chtel jsem jenom, ze se mi neco podobneho nedavno stalo(samozrejme ne s tolika daty :-))),
a proto preji, at se vam to podari co nejlepe dat dohromady
ps: kolik GB melo diskove pole, co se vam vysypalo?
10 MB mě nestačí . . . . tak si budu muset ještě asi počkat . . .
doufám, žr se vám to podaří . . . držim vám palce !
JohnBruk
dobry den, mohl bych dostat presnejsi info co se stalo za chybu? dekuji
Nevím, jestli tohle vůbec někdo přečte, protože kdyby měli administrátoři číst vzkazy v diskusním fóru, tak by to neopravily nikdy.

Ale kdyby to náhodou někdo četl, tak ....

No, v serverech se nevyznám, takže co tady kváknu bude možná blbost ale mám nápad. Proč ten disk prostě nezformátovat, ať si tam každej ten svůj web zase znovu natáhne. A pokud někdo nemá zálohu na HDD, tak to je teda pěkný pako. Hmmm?
O ty zaloze to je prece pro vsechny jasny, kdo ji nema, ma smulu a je hlupak, kdyz dela web a nema to nikde ulozeny "pro jistotu, ze by spadnul server" :))
Jinak tech 10MB je OK, ale muj web ma zatim 15, takze kdyby bylo aspon 15-20 behem vikendu, bylo by to good. ale webzdarma je free, tak nevim, proc ostatni nadavaj, kdyz to je zadara. to je ceska vlastnost, tak se nikdo nedivte. Jinak drzim palce adminum, at to jede co nejdriv a muzeme zas serfovat po svych oblibenych web-ech. ja mam na WZ vsechny, jsou 3 a bude 4 a vetsina mych znamych taky. takze at se dari :o)
Díky moc za to,že se zachovaly databáze a údaje v nich,to ostratní se jenom nahraje a už to frčí. Díky díky a ještě jednou díky.

Mari
Admine, tak co se deje? uz tu neni moc novejch informaci, zachranily se moje sajty, nebo mam zacit zprovoznovat sajty co mam na disku (sou trosku porouchany :-((( )
Miro, smaž ty blby přízpěvky, dyť do vypadá blbě a kor, když jsou tak dlouhý.
No jasně zformátovat HDD, jenže ten asi není jeden a navíc jde o vystavěný systém souborů. Nejde to prostě smazat a nahrajte znova. Po zformátování by tam museli celej FS dělat znova. Dělaj dobře že se to pokoušej zachránit. 10 MB je good. Přeju ať to všechno vyjde.
míro napsal si ze o vikedu das vedet jak to je
Ty tapetáři jste normální? Můžete být rádi. Webzdarma je nejlepší server, který poskytuje místo zdarma. Mám 12 MB stránky a nikde jinde jsem větší místo nenašla! Držím vám všem palce ať to spravíte! Váš věrný uživatel.
Po celou dobu výpadku wz sleduji toto fórum. Je to děs a hrůza. člověk se musí zamyslet nad úrovní některých přispěvatelů. Bylo by docela zajímavé vědět o věkové struktuře ,, stěžovatelů a hulvátů ,, . To, že nemá někdo zálohu svých stránek je přece jeho věc. Jak ale potom stránky inovuje? To vypadá, že něco vytvořil a teď se tomu bude celý život jenom obdivovat. Na internetu je přece krásné to, že mohu stránky měnit a doplňovat.
Brečíte nad tím, že budete nevím jak dlouho nahrávat nové soubory. Chce to jenom kvalitní připojení a dobrý FTP klient. Je jich dostatek. A některé ZCELA ZDARMA.
Co se týče WZ je skutečně to nejlepší co u nás je.
zdravim admina a spol,
jenom bych vám chtěl říst, že nechápu ty "lidi" co tady blábolej že je admin svine atd. :-( fakt se mi to nelíbí! KDyž se vám doma rozbije komp, taky na sebe nadáváte a zprovozníte ho do dvou dní? Dejme adminovi čas a přejme mu pevné nervy aby to vydržel nejen s námi.
Mě to taky sere, ale co? stalo se to stalo. Já s tím nic nenadělám tak co? Sice mi odbíhají čtenáři, ale co? Vzdyt je to jenom internet!
Admine! Hodně štěstí.
Počkáme!

bluee
No co vic tady napsat, vse bylo receno jinymi.
Ale souhlasil bych s tim, ze by bylo nejlepsi se na celou zachranu vykaslat, protoze ja to teda vidim docela pesimisticky. Kazdej spravnej WEBan si sva data pravidelne zalohuje a tohle by bylo pro ty, kteri tak necini, docela zadostiucineni. Data je dnes potreba chranit a spravovat co nejlip, takze ten, kdo treba beha rok a pul na systemu a ani jednou si nezalohoval sva data, toho opravdu povazuji s prominutim za blazna.

ADMINe: Hodne uspechu....a co nejrychlejsi reseni....protoze lidicky jsou netrpelivy....ale na druhou stranu - citim s vama, protoze vim, co to je.
Ještě, že jsem si zálohnul data, ale zajímalo by mně jestlii až se data obnoví (pokud se obnoví) jestli se data které jsem nyní nahrál smažou a obnoví staré?
Udivuji se nad inteligencí určitých jedinců....
Kriste pane víte co na serveru musí být za kvanta dat? Držím palce adminovi a doufám, že se brzy podaří obnovit celou kapacitu 50MB.
Hmm kdyžti vadí webzdarma tak si to dej nikam jinam nebo si zaplať a budeš mít lepší a nevotravuj tady tapetováním!
Jestli to nebudu mit do 2 dnu seru na vas a vsem doporucim sweb! Ja sem si udelal stranky na swebu : www.sweb.cz/dj.anonim/ a tam je to 500 x spolehlivejsi a 1000 x rychlejsi! sic je tam spatna adressa, ale to se da prezit! Tak vsichni na sweb!
Když myslíž, že je lepší tak asi nemáš rád krátké domény , databáze a PHP které na webu zdarma jsou a nemyslim si , že sweb je zrovna nej...
Já zůstanu u WZ sice je posleední dobou pomalejší , ale každý máme občas problém že?
Jo a na sweb je jenom 10mb normálnim lidem to bohatě stačí , ale přimejch java appletech a PHP scriptech zlatejch 50MB.