<b>Časový plán (+ 2MB -> 10MB)</b>

pockat-to mi chcete rict,ze se data na me strance vymazou???
to snad ne....!!!!!!!!!!
dalo mi to strasnou praci a lidi mi na ni fakt chodi!!!!a vy mi ji chcete vymazat????
doprdele , to je pěkná píčovina , mě ani náhodou nestačí zasranejch deset mega. Co si kurva myslíte ??? Mělo to pjt už dávno v šest hodin. Všichni kdo se mnou souhlasíte napište mi na značku Lukyn. a ještě jednou pro webzdarma : Vy zasraný zjebaný kundy !!!!!!!!!
lukyn Estli se ti to nelibi, tak si udelej hosting jinde, pro takovy zmrdy jako si ty tady misto neni!!!
to se mi teda nelíbí. Takovejch stránek v píči jak si to představujete vy kokoti ?
Tak si zarid hosting JINDE!!!
teda Lukyne Lukyne, ze se nastydis
komu se tu nelibi, at ...
(jde jinam)
ja osobne taky nemam radost, ale DRZIM PESTI, aby se to povedlo

Admini, nenechte se otravit, myslim, ze vetsina sice radost nema, ale drzi s Vami

diky-
Jira Bach
glass.vyrobce.cz
Asi nejste v obraze, oni to nechteji smazat, ono se to smazalo samo. ..... a teď se snaží zachránit co ještě lze a zbylá data nahrát. Ostatně kdo to má zálohovaný a vleze se do zatim 10 MB - tam to již může nahrát znovu sám a nemusí na nic čekat.
Zdravi taky jedna "postižená". A.F.
dyť sou to kryplové a ty je ještě bráníš já bych je zabil magory. Sice je to nejlepší webhosting široko daleko ale takovejch kokotů sem eště neviděl. Ať du do píči kundy vyjebaný !!!!!!!!!!!!!!
Dej mi svoji IP a mozna na ne zmenis nazor!
the root : nasrat
lukyn Co bys delal, kdyby se ti proste smazal FS? CO?

ZDASA ZE MIRO SA TU STAVA NARODNYM HRDINOM
(VED SI TO AJ ZASLUZI) :)

AUTOROV FS NELUTUJ A NECH SI TO PRIDU SPRAVIT SAMI :)

Drzím palce! :)

Je to jen blby navrh klidne ho ignorujte ;)
Myslím, že je naprosto zbytečné říkat, že držíme palce. To snad vědí, my je potřebujeme. A oni to zvládnou, doufám :-). Taky je asi zbytečné se rozčilovat a žádat nějaké časové údaje - až to bude, tak to bude. Ale doufám, že to bude brzy ... :-)
Jo jo .. admini se snaží a lidi se je snaží buď podpořit nebo pěkně "nasrat" ... Tak já se házím na hromádku s lidmi, kteří se snaží podpořit práci těch co to s náma myslí vážně a chctějí pomoct obnovit data .... JO DATA MAJÍ CENU ZLATA !!!!
ONO SE TO SMAZALO SAMO?????

No tak to je pekna veta....
Jo a kdyz zacnou udavat casovi udaje, tak jim zase ty kriplove zacnou rikat, ze to nestihly....
the root : aby se náhodou nějak divně nesmazal tobě
Neboj, ja se chranit umim, mam 3 firewally a jeden z nejlepsich antiviru a navic ho dvakrat denne aktualizuju!
A navic mam zalohy toho nejdulezitejsiho na RW....
to>The Root >
co ti to pomoze ked ti prefiltruje a zablokuje ip na wz :))
to ti moc nepomůže pokud použiju mana. A ty firewally sou ti v tom případě na píču. A já tě sejmu klidně antivirem - kašperský a pokud máš ještě kecy můžu zapnout můj program na ochranu a nebudu ho jmenovat ty debile.
Pouziju anonymni proxy!
Ahoj! Nevim co se porad hadate zda data obnovit nebo se na to ... neobnovit.Mozna by neskodila nejaka anketa. Ale myslim ze vysledek je predem znat. Hold lidi chcou aby na wz byli takovi spravci,jakymi oni nemuzou sami byt (vcasne zalohovani, kontrola, udrzba, stabilita, rozsirovani,nove technoligie,...).