Ha ha ha, ti kdo tady pisou takovyhle nesmysly sou jenom ubozaci a mysli si ze si tady muzou vsechno dovolovat, kdyz jim za to nikdo nemuze rozbit hubu. Chtel bych je videt, jak by to nekomu sli rict do oci. To by se pred tim, nez by z nich vylezlo sluvko POSRALI. Asi jim to ohromne zvedne sebevedomi, to se musi u takovejch blbecku tolerovat. Jinak by to psychicky neunesli. Ale myslim si, ze kdyz jim nikdo na ty jejich trapny zpravy nebude odpovidat, tak je to treba omrzi a pudou se uspokojovat jinam.
Ja sem se sem neprisel hadat, ale podivat se abych zjistil co je novyho. Jenze kvuli temhle debilkum je tady strasnej zmatek. Potrebovalo by to tu promazat a nechat tady jen uzitecne informace. A navic v registraci je psano, ze NEODPOVIDAJI ZA DATA, takze i kdyby (ted nechci urazit adminy) to schvalne smazali, tak by jim nikdo nemohl rict ani sluvko. Tak nevim o co vam de. Ja osobne taky prisel o vsechno a nikomu tady nenadavam do cur... deb... a kret... Stejne si tim nijak nepomuzete.
Meli byste se nad sebou zamyslet.
Jojo, tak se Skocpíkem souhlasím !!! Pořádně si pročtěte pravidla, dělejte zálohy a nenadávejte adminům !!! Když se vám to stane doma, taky vás lidi neseřvou !!! ( Blbej příklad :-( )
Miro,
pracuj v klidu a systematicky. Vykašli se na všechna ta "přirození". Ti, co ti píší takto sprosté vzkazy ti nesahají ani po kotníky. Můj táta vždycky říkával:"Psí hlas do nebe nevolá!" Pokračuj dál v rozšiřování kapacity!!!
Držím ti palce.
Standa
Miro !
Sice jsem taky trochu naštvaný,že mi nefungujou mé stránky,ale také docela dobře vím, že technika si vybere k svému vlastnímu poškození vždy tu nejvice nejnepříhodnější dobu!!!!!! A zasadně sebou vezme ještě něco dalšího !!!!!!! Ať to stojí zato.
Tak buď v klidu a pracuj na obnovení dat !!
PS - 1: Ti co ti nadávají do .... jsou úplní volové a magoři a asi si neumí zalóhovat své stránky na svém HDD aby si je mohli kdykoli obnovit sami.
PS - 2: Asi si neuvědomili že někdo pro ně dělá neco zdarma !!!!!!!!
Tak pracuj ať mužu začít kopírovat !!!
4 Miro: Mne osobne by spis zajimalo k cemu vubec doslo, jaky byl rozsah poskozeni, jak se to da resit a o jaky FS se jedna... predpokladam nejaky zurnalovaci FS (Reiser nebo ext4) - sou dobry a i kdyz de ke dnu, da se z nej VETSINOU neco dostat... ;-)
Martin
Tady jsou nekteri upni magori fakt, hlavne si mysli ze to tady zahlti.
No k veci, ja na WZ data nemam a nemel, ale uz me stve ze nejaky odkaz, ktery me moc zajima skonci stale stejnou stankou o nejakem disku.
Tak supajda do toho at je vse OK.
Me se tady libi, jak tady kazdy breci co bude muset uploadovat. A kolik MB bude muset uploadovat. Copak XXX MB se na webzdarma vleze? 50 MB uploadne kazdy za 4 hodiny na pitomem modemu. Taky jsem prisel tehda o stranky ale bylo toho 200 MB na modemu a vsechno funguje opet normalne.
Miro super 10 MB prozatím stačí, stránky mám skoo celé až na pár MP3 souboru z táboru a pár nějakých projektu v *.zip
až to zvětšíš na 50 MB bude to špica
Gratuluji a zůstavám věrný
vy co si tady děláte dobře - ste kokoti
správcům vebzdarma:
je mi jedno jestli budu mít zpátky soubory
hodně štěstí...ať se vám to povede :)
Nevadí mi ztráta dat protože každy si má dělat zálohu a 50 MB se vleze na jedeno CD x-krát a výpalení CD je maximálně 100,- Kč pokud nemáte vypalovačku. Každý nemá 100% spolehat na druhé. O určité data se vždy přijde mluvím zvlastní zkušenosti :-), nikdy se nepodaří vše obnovit. Držím palce ať se znovu pořádně rozjede web. Data si každý nahraje sám a neboho to donutí udělat si nové a lepší stránky. Na každé špatné věci se musí hledat jen to pozitivní, protože se to nedá vratit. Pokud někdo lpí na svých datech tak má smůlu má si dělat zálohy! Podle mého 90% lidí čeká na rozjetí webu a né na svá data. Jelikož to trvá nějakou dobu, tak už má mít oprášené data ze záloh nebo návrh již nových stránek. Hodně štěstí k rozjetí webu co nejdřív. :-)))).
hlavně že je všechno ok, rozjíždí se to podle možností a všechno prostě svědčí úspěšnému pokračování velice úspěšné a oblíbené práce adminů. těším se na další spolupráci!!
hdghfghfgfhfhgsvdhvfdhkfdhfdvfdjjfvjvfejvrjhvrjrevjhrrjhrfrevfvjvfrjvfrjvrejvrefjvfrrfjferjvfrjvfrevfrefjfreevfrjjfvhfrjevhfrevhrfhvkhkrvhrjvhkrjfvhkrvkfrvhkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Myslim ze je to supr, kdo si neudelal zalohy sam je uplnej debil, kterej za pocitac nepatri. 10mb je zatim pohoda doufam ze se to brzo rozsiri. webzdarma zadny zalohovani tusim negarantoval, ale taky mne zajima jestli presmazite nove nahrana data temi obnovenymi. Neverim ale ze se vam povede obnovit vse, typuju ze to bude tak 50mbx10000, asi 500gb, jenom odhad co je potreba obnovit.
Ja si myslim, ze bud se podari najit cesta jak data obnovit a pak budou moct byt obnovena, nebo ne a nebude obnoveno nic....
Mě osobně je jedno jaka situace nastane ale je pěkně že se ty data snažej zachránit. Lituju tech co nemaj zálohu ale alespon se poučej :)
Sice se mi to zrovna ted nehodi, protoze jsem na vystave zeleznicnich modelu rozdal letaky s upoutavkou na moje stranky, ale nadavat nebudu. Preju silne nervy a hodne uspechu!
MIchal
myslím, že data, která stála za to pro ostatní, zálohu mají, nějakých narychlo vytvořených kravin není škoda. Cítím s těmi co se jim položila i záloha, ale ono se to nějak vystříbří.
Mně dělal problémy naopak ftp upload malý souborů, cca pod 1 kB. Ty jsem musel uploadovat html správcem soborů.
2 123:
IQ toho debila, kterej se tu ozval, by se dalo spočítat na prstech jedné zadnice.
Paráda Miro,
jen tak dál.
Ale neusni na růžích zachraňuj dál.
No, je sice hezký, že už je tady 10 Mega, ale mě to na moc není, protože ikdyž nahraju na server index.htm a najedu na svoje stránky tak je tam jenom bílá obrazovka:c(((
Držím palce při obnově:c)
quinn
Já jen doufám, že se podaří alespoň něco zachránit, sice nějakou zálohu mám, ale asi posledních pět změn ne... co bych za to dal, kdybych to nemusel dodělávat znova...
Fakt? To je hezký, ale to vím taky. Nechceš mě rači říct jak to zpravit?