jo blbci jo blbečci d
jo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci djo blbci jo blbečci d
KURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadaKURRVA už mě jebete člověk vám svěří stránky a ani je nedokážou uhlídatř aby se ji nevymazaly běžte do piče kdyýž neumíte dělat web už na vas seru a přesouvám stránky na jino adresu hovada skurvený běžte do piče uplně vyjebaní kokoti zahltim vam to hovadav
ste blbí vy co tapetujete???
no aspon 10MB
Doufám,ze to date co nejdriv do kupy.....rad bych se podival na svoje stranky na NETu.......Tak skuste trochu zrychlit.........A to bude jenom 10 MB volnyho mista na WebStranky???
Dlouho jsem neviděl takovýho webovýho debílka jako ty, Lukyn..
to :@!#$ off wz kurva neserte mě zjebani
To bylo celkem strucny. Kdyz admin mluvil o tech co maj mozek urcite nemyslel tebe.
@!#$ off wz kurva neserte mě zjebani
myslim, ze tohle forum je od toho, aby jsme se neco dozvedeli a ne od toho cist emoce nakyho debila, jehoz IQ by se dalo spocitat na prstech jedne ruky
Lukyne ...jdi nekam fakt tu nikdo neni zvedavej na tvoje vylevy az vyrostes mozna dostanes rozum a nebudes se chovat jak nactilety pako...mej se....jak chces
a75
Vzhledem k tomu ze pulku stranek takam z SQL, tak me tech deset mega nijak nepomuze. Navic ted jsem dovezl CD ze studia a rad bych to co nejdriv hodil na net. At si kazdy poslechne ten nas nadherny vytvor:-) arth.kvalitne.cz
teda to jsou debilové lukin aspol...
dyt to ted slouží pro nformacni ucely a ne pro hovadiny
jste fakt ubohy
jetre jednu otazku vy ubozaci to vam nespadl ani jedou system ? co?
Vážení hošánci, evidentně jste naprosto dementní a nedospělí. Takovou hovadinu jako tapetování může napadnout jenom takové blbečky, jako jste vy dva. Až se přestanete počůrávat, dloubat se v nose a tapetovat sprostárny, tak si možná získáte respekt. Takhle se vám však všichni od srdce vysmějeme.
Pro ty co tapetuji: Vy jste na internetu asi ti nejchytrejsi, ze? Ale stejne bych vas netypoval vic nez na deset let. Takoveto * muze delat dospely clovek jen pokud je mentalne zaostaly nebo jste totalne zamindrakovany hovada. Navic kdyz nevite co to je kdyz vam spadne nejaky system a obnovujete data. Tyden jsem se hral nez jsem obnovil asi 0,5 GB dat. Dokazete si predstavit kolik je dat na WZ?
Já myslím, že jsou na stejné úrovni i ti tapetáři i ti, co jim dělají radost se svými reakcemi. Já to vnímám tak, že asi admin dělá co může, když je na webu v šest ráno i v osm večer.
Prostě blb je ten, kdo neukládá data na disk, CD atd a slaboch ten, který se bez těch dat pár hodin neobejde.
A to píši jako ten, kterého ta data živí. I když je pravdou, že většinu mám na placené doméně a ta chodí bez chyby už více než tři roky.
Lidičky,
abych pravdu řekl, držím všechny palce aby to tu bylo všechno už v pořádku, nicméně si myslím, že dnešní placené prostory nejsou tak drahé, takže já jsem z jednoho FREE Serveru ( na kterém po dobu 4 let nebyli žádné problémy ) přešel na placenou formu ( u stejného poskytovatele ) a jsem naprosto spokojen !!!
to je fakt tohle tady chybělo :o))
Dobře že jse zprovoznily alespoň neco, gratuluji!!
Akorát by mě zajímalo, jestli se všechna data, pokud je zachráníte, přehrajou přesty, co tam dám teď.
Jooooo!Horáku,teď jsi je PRÍMA ODEHNAL!!!!
let's go!!!hlavně když to bude už O.K. a jak tu bylo řečeno freehostingů ubývá ... takže bˇuďme rádi za to že tu wz je!!!
10 MB je skvělá změna a Mírovi za ni patří mé tisíceré díky, ale wz je teď asi dost přetíženej.....asi je to jenom subjektivní názor, ale moje stránky jedou neuvěřitelně poooommmaaallluuuu........
Je to pech, kdyz se chci podivat na brachovi stranky, pokazdy je vypadek. Uz aby to bylo spraveny. Sice nevim co se stalo za chybu ze to musite opravovat, ale chapu Vas,
Preji vsem programatorum uspesnou a rychlou ruku na klavesnici.
PETR
Ale jo, je to tu jinak super. Jen je skoda, ze kdyz jsem se sem pokusil narvat pornostranky, byly do hodiny v tahu. Tak jsem musel využít služby Fortunecity, coz zrovna milé není. ( http://members.fortunecity.com/soustanicko ), ale pravdou jest, že mnoho Free serverů ma dost omezeních. Na dosti znich nejde PHP, atd. Jiní mají zase příliš malý prostor. Tady to bylo dobré, tak doufejme, že se to povede všechno rozchodit i s původními daty.
porad jeste mirovi drzim palce, ale kdyz se mi expl dnes misto "maintenance in progres" vyhodil forbiden, tak me to moc nepotesilo. moje stranky opravdu prestaly existovat? uza... zalohy mam, ale mam snad seskrtat svych 40mb a natahnout na web 10megovou osekanou a chromou verzi meho puvodniho netkingdomu?
dekuji, nechci...
snazte se, kluci.
@ Lukyn
Ty sprosty reci si odpust,nejsme tady Balkane,tak se podle toho chovej!
Mám pocit, že někteří co tu píšete, patříte na psychinu, a možná že jste od tamtud dokonce utekli !!! A ještě si myslíte jaký jste hvězdy, jak bodujete!!! Jste trapní! - myslím že neznáte nic jiného než sprostě nadávat a urážet. A vidět vás při nějaké práci - to by asi byl zázrak - a pokud ano - tak to by asi stálo za to!!! Tipuju vás na absolutní flákače, a pouliční vejrostky, kteří jen kritizují a sami nedovedou zcela nic!!! A bez existence sprostých slov se zkrátka nedomluvíte.
Zdraví Carda R.