php v html

Však já soft také nekupuji. Nedá to moc práce najít software, který je volně k dispozici. A když potřebuji něco speciálního, tak si to napíši sám. Internet je plný návodů.
<HTML>Myslím, že jsme poněkud moc offtopic i na zdejší poměry... Já to vidím tak, že když je člověk mladý, tak ještě moc softu nekupuje, zas na druhou stranu, naučí se dělat se softem, který je běžně ve firmách... A když zestárne, uvědomí si, že nemůže furt sedět u počítače, ale že má třeba rodinu apod. A stahování se přenáší z generace na generaci.

Kit: Podle téže logiky si to i můžeš sám odněkud stáhnout, protože je toho plný Internet. A co se týče opensource, mám na něj svůj názor - seřazeno podle kvality od nejlepšího po nejhorší: OpenTTD, pak dlouho nic, pořád nic, stále nic a až někde na konci je ten zbytek, jehož pořadí nechci jmenovat, abych neurazil ani příznivce OpenOffice, ani GIMPu, ani linuxu a ani PHP, kteréžto suverénně vede. Spousta opensource věcí vypadá dost otřesně a neohrabaně, ba aji vachrlatě, a na komerční soft zdaleka nemá. (PHP vede, protože se plní čím dál většími píčovinami typu goto, přístupu ke znakům řetězce pouze přes {} atd.)

PS.: Legální Windows Vista Home, legální Office (pro studenty a domácnost), legální betaverze Visual Studia 10, legální NOD32, legální Zoner Photo Studio, zbytek je freeware.

// EDIT: Flamu zdar.</HTML>
Nípal: Snažil jsem se alfovi vysvětlit, že warez není nutný, že ho na stránkách WZ mít nemusí. OpenTTD vyzkouším. Vidím, že ho mám na instalačkách OS. Jen zakliknout a už se instaluje.
<HTML>Kit: Raději si stáhni nejnovější verzi z openttd.org, bůhví jaká starožitnost se dodává v distribucích (tam jsou vždycky tak o rok pozadu).</HTML>
Díky za radu. Mezi verzemi 0.7.1 a nejnovější 0.7.2 snad nebude tak velký rozdíl. Však ji tam jistě distributor později přihodí a při updatu systému se mi aktualizuje.

Ale to už jsme totálně OT.
TO Nípal: >> když je člověk mladý, tak ještě moc softu nekupuje, zas na druhou stranu, naučí se dělat se softem, který je běžně ve firmách... A když zestárne, uvědomí si, že nemůže furt sedět u počítače

Konečně jsme se aspoň v něčem shodli. Tohle zastávám taky - člověk si to vyzkouší, na windowsech vyroste, vystuduje, za ty roky má hodně problémů s ověřením pravosti a když už začne vydělávat, tak Billovu práci konečně ocení a koupí si legal...
alf: Myslím si, že jsi to nepochopil. Nípal i já jsme pro legální software, placený či neplacený.

Abych tě parafrázoval: Když už jsem si začal vydělávat, tak jsem Billovu práci konečně ocenil a nainstaloval si Linux.