Hele Lidi

Je pravda ze WebZdarma je opravdu nejlespi free hosting na celym ceskym internetu a je taky pravda ze sluzby ktery nabizi jsou (na to ze zadara) nejlepsi. Napriklad, kde mate z vnejsku pristupnou MySQL databazi? Je uplne super resena reklama na WebZdarma. Jedine co je skoda ze nabizi jen 50MB prostoru zdarma. PHP maj taky celkem uvolneny, hodne funkci s kterejma si jinde neskrtnete.
To ze je to urcite kvalitni freeprostor dokazuje snad sakra i to, ze jiny servery jako nixnet, hyperlink, a jiny sracky sly do hajzlu.
Jednou me na WebZdarma hodne soklo ze se nedalo prihlasit a mel jsem bobky pprotoze jsem fakt nevedel kam bych mel jit. Ja mam na WebZdarma stranky uz dost dlouho a jsem s jejima sluzbama fakt dost spokojen. Vsem je doporucuji. Je ale pravda ze se jim to tedka posralo, ale co se da delat. Muzem jen doufat ze to rozchodi a ze budou dale nabizet sluzby jenz nam budou bohate vyhovovat.

No nic tak jsem se tu vyznal z lasky k WebZdarma.cz a jdu.
Ale je fakt, ze to tu fakt zije ta diskuze. A hodit nahoru nakej baner co by nebyl zrovna od WebZdarma tak maj zobrazeni jak cip!
1000% souhlas