Nezobrazuje se mi pozadí

To si tam dej : <body background="ahoj.JPG" style="width: 980px; " >
tak to mi nějak nejde :-Dale ta reklama mě štve
<HTML>Pokud vím, řešení jsem napsala už ve 14:06, takže další diskuze byla zcela bezpředmětná a téma se stalo tak akorát nepřehledným.

2jean: Tomik má pravdu...

2kami: Co se týče reklamy. Nevím, jak se pracuje v BlueVodě, ale určitě tam musí jít přidat nový blok/odstavec na konec stránky. Do něj pak přesuň vložený reklamní kód (teď je hned za tagem <body>). V kódu vidím, že je tam použito absolutní pozicování, takže kód reklamy je třeba vložit do bloku a ten taky absolutně napozicovat (tj nastavit alespoň top - vzdálenost od vrchu stránky). Jinak reklama bude nahoře, i když bys ji v kódu přesunul na konec před tag </body>.</HTML>
No a co jsem asi myslel ti DIV.. třeba absolutně. :-)
Prostě to máš tak, že na tvé stránce není ani externí soubor a ani v head nemáš styly. Takže když budeš chtít něco nastavit, tak musíš individuálně ke každému tágu.
Consorcium W3C by mělo aktualizovat standardy o tag k příkazu: "Destroy page - author include!" Už jsem jim psal - navrhoval jsem tag <dpai> samoukončovací :-)
jean: Už jsem zešílel :D Neboj ogare. Šílím z jiné věci. :)
Jen jsem ti dal otcovskou radu jak správně radit. Klidně tu raď jak chceš. Já z toho nezešílím :)

Akorát jedna výtka. Ono není až zas tak rádno začátečníka nutít učit se novou věc - CSS. Ze začátku je dobré učit pouze starý základ HTML. Až se rozjede, pak může přejít na zlepšováky.
V tomto směru je tu zádrhel. A to absolutní pozicování, který BlueVoda strká kam se mu zachce. Proto kromě kódování má trable se správným umístěním reklamy.

Na závěr. Nešílím, neblbnu, nevztekám se. Prostě mi za chvíli vybuchne hlava z té moji šílenosti, která nemá nic společného s tímto vláknem ;)
No to nemůžu pochopit, proč to tam strká a nedělá externí soubory.. to je šmejd program. Je to tam všechno akorát zprasené....
Jo a prosím tě, co je <dpai>, jestli dobře hádám, tak asi něco co zruší nebo vypne stránku..
<HTML><em>DPAI = Destroy Page - Author Include!</em>

<small>Držme se tématu, jsme nějak moc mimo ;)</small></HTML>
:-) njn :-)
jean (jgc.xf.cz)
Nastav si reklamu do iframe, jestli mas problem s jejim zobrazovanim. Mozna ti to prepsalo na strance, co nemelo. V Iframe je to bezpecny zpusob.
Viz odkaz Podpora nahore v menu a Tipy pro nastaveni reklamy
Peta : jaký problém s reklamou ? :-)...

Jo jinak Nipal: jsem zkoušel ten tág "dpai" a nic.. nějak si nemůžu zrušit stránku.. je to opravdu on?
Díky za radu, ale problém pokud je formátovací, tak jsem si vždy vyřešil, dalo mi to práci.. při formátování jsem použil vyřazovací metodu a zjistil jaká css třída napadá tu reklama a byl to iframe a table.. Ale šlo o otevřené třídy.. : table {width: 600px; } a iframe {... něco něco}.. tak jsem zrušil ty třídy..ale podle mě by šířka a výška reklamy měla být zadefinována. A není..
Já tam vidím width="468" height="60" - ale to bude asi skrytý kód pro <dpai> :-))
Nojoo, ale na <dpai> potřebuješ podporu mléčných výrobků... Do <html> je třeba přidat parametr: additional="plugin: ISO-1450-1". Nevím, jestli je to přesně takhle, ale google kdyžtak napoví.
O to nejde co tam jde vidět, ale o to, že reklama reaguje na na css styly uživatele, a to by podle mě neměla. Prostě by se měla dát jen přemístit a nic víc. Ne měnit velikost a nebo je dokonce od sebe rozdělit, protože i to se mi nechtěně povedlo :-)
jean (jgc.xf.cz)
a reseni je dat reklamu do iframe. Styly uzivatele nemuzou pak zasahovat do jine stranky, ktera je v tomto pripade v iframe.
A nebo opravit styly na bloky tak, aby zadny z bloku neobsahoval reklamu. Coz je asi to, co mas udelane, nove.
Jo prostě myslíš abych 100 % umístil a napsal pro reklamu zvlášť umístění .. apod. No to mě raději napadlo, jinak by to vypadalo uboze a taky jsem se trochu bál, že by mohl mít webzdarma problém s tím že porušuju pravidla když zohavím reklamu :-), tak jsem se raději začal více snažit :-)
jean (jgc.xf.cz)
wz.cz - podpora - zobrazovani reklamy
Precti si pokyny, ktere poskytuje wz.cz napriklad pri zakladani uctu. Jedna z moznosti je dat reklamu do iframe.
reklama se zohavovat nesmí, už takhle to často není nic moc...
To já vím že nesmí, ale zkrátka se mi povedlo nechtěně svými styly jí trošku prodloužit, protože si brala hodnoty z obecného parametru iframe.. Tak jsem do iframe umístil třídu a pak obecný parametr table jsem smazal a opravil nahrazením třídy a pak se reklama vrátila do normálního formátu. Jen jsem reklamě přidal rám. Víc se mi líbí. Předpokládám, že když jde umístit reklamě typ rámečku, tak je to povoleno, jinak by se sama generovala na border=0, stéjně tak jak se generuje tím robotem výška a šířka.