zdravim, precetl jsem si to tu, ale mne se proste ty obrazky na webu neukazou... mam to ve stejnym adresaři jako index.html a jmenuje se nena.jpg a nic.... muzete poradit?
dekuju
"mam to ve stejnym adresaři jako index.html a jmenuje se nena.jpg"
To rozhodně není pravda. Příště si vymysli něco pravdivějšího.
http://sheepard.webzdarma.cz/nena.jpg háže 404ku.
"muzete poradit?"
Pročti si POŘÁDNĚ toto vlákno. Ona rada je tu už od 15. 05. 2008 09:45.
sheepard (sheepard.webzdarma.cz)
1.
wz.cz - podpora - nezobrazuji se obrazky
jakpsatweb.cz - html - nezobrazuji se obrazky
2. zkus stranku pojmenovat xxx.htm , jestli to dela i na ni. Problem muze byt v index.html a umisteni reklamy, ktere mas mozna spatne zapsane.
<HTML><i>2. zkus stranku pojmenovat xxx.htm , jestli to dela i na ni. Problem muze byt v index.html a umisteni reklamy, ktere mas mozna spatne zapsane.</i><br>
Tak tímhle to není, reklama je zapsaná dobře. Ten obrázek se buď jmenuje jinak nebo je jinde než je uvedeno v html kódu.</HTML>
Hele lidicky nevite mi poradit ... nejde mi ukazovat obrazky uz vubec vzdycky jsem to robila tak jak vzdy a nikdy jsem s tym nemala problem. A ked som dala na stranku a pozrela se jak to vypada tak sa mi neukazovali a este pred tym jsem dala nejake obrazky tie mi ukazovalo a ked som dala ine tak uz mi to neslo ... Uz jsem znova zmazala subor a znova dala nacitat a stale nic. Prosim poradte ... Budem vam moc vdecna :)
<HTML>2sheepard: na webu máš nahraný jen soubor index.html, zkus tedy ten obrázek nahrát znova.</HTML>
<HTML>2Lina Inverse: dej odkaz, kde se tak děje. Náhodně jsem poklikala tvůj web a všude se mi obrázky zobrazily.</HTML>
Lina Inverse (anime-fullmetalalchemist.wz.cz)
1. viz thalia, kdyz se nevi, kde hledat, problem je vyresen
2. kdyz mas nove tema, vetsinou se to zaklada jako nove tema; zprava, ktera se netyka tematu zakladatele muze byt moderatorem smazana
3. pokud pod text das pruhovane nebo mrizkovane pozadi blizkych odstinu jako je text, text se stava necitelny.
4. detaily postavy by mozna lepe vypadali v tabulce
NAME (MENO): Roy Mustang
RACE (RASA): Human (človek)
GENDER (POHLAVIE): Male (Muž)
AGE (VEK): 29 years old
HAIR (VLASY): Black (čierne)
EYES (OčI): Onyx (inak čierne)
HEIGHT (VYSOKÁ POSTAVA): 173cm
WEIGHT (VÁHA): ?
5. jazyk webu by mel byt jeden, pokud mozno
* Úvod
* Postavy
* Picture
* DownLoad
* ALL ANIME
NAME (MENO): Roy Mustang
Zrejme slo asi o usporu mista, ale neni to moc akcni. Zvlast, kdyz mas zaklad CZ a treba u postav mas jako prvni anglictinu.
6. schazi nahledy obrazku
http://anime-fullmetalalchemist.wz.cz/Roy-w.html
kdyz ty mini maji kazdy 250kB, tak na lincne 10kB/s to bude presne trvat 25s a vice a to jsem si to nechtel prohlednout. Navic jich tam mas hned nekolik.
Jinak je to celkem uchazejici. A jen schazi rici, co a kde hledat. Cili:
- Mam problem ten a ten.
- Projevuje se na strance: ...
- Projevuje se to v miste: ...
- Projevuje se to v prohlizeci ... verzi ... na systemu ... verzi ...
Je mozne, ze jak Thalia, tak i ja pouzivame neco jako Firefox a ten si s chybnou URL (obvykle problem s diakritikou) nekdy umi poradit. Viz, kdyz si prectes tema od zacatku, odkazy na stranky Nezobrazuji se mi obrazky.
Dlasi problem muze byt prave ta velikost nahledu obrazku 250k. Ono to chvili trva, nez se to z webu poprve stahne a poto uz se snazi pracovat s cache prohlizece. Cili mista na disku, kam si uklada veci z www stranek. Pokud to tam najde, tak pouzije toto, pokud ne, stahuje z netu.
Tim chci rici, zkus pockat 5 minut, a pak se ti treba obrazky zobrazi.
Nebo se zobrazi symbol, v IE [X] coz znamena, soubor nenalezen. V tomto pripade pouzij URL odkaz z tagu IMG a dej do prohlizece a kdyz se zobrazi, tak je to dobre, kdyz ne, tak tam ten soubor opravdu s takovym nazvem neni.
Zajímavé - chytrému je to k ničemu a blbec to nepochopí :-)
Arigato (Dekuji) ... pokusim se zmenit to co je v anglictine do cestiny alebo po slovensky (kedze jsem slovenka) :D No ale to neni potrebny ... No ale nemuzu robit tak kdyz jsem mi obrazky neukazuji ... Uz jsem skusela dat jine obrazky co patri k tomu (Anime) ale neslo mi to ani tak ... Vzdy ked dam novy obrazek prestane ukazovat ... A ja nevim jak dal ... Zacali mi to robit kdyz jsem dala ... Anime - BLOOD+ a BLOOD: The last vampire ... A odtehdy jse mi obrazky neukazuji kdyz dam nove.
Lina Inverse: na velikosti záleží... !
odkaz je : IMG src="Anime/Blood+/01.jpg"
platné URL však je:
http://anime-fullmetalalchemist.wz.cz/Anime/BLOOD+/01.jpg
Domnívám se, že problém je v tom
viz DS
odkaz je :
IMG src="Anime/Blood+/01.jpg"
platné URL však je:
IMG src="Anime/BLOOD+/01.jpg"
IMG src="http://anime-fullmetalalchemist.wz.cz/Anime/BLOOD+/01.jpg"
jakpsatweb.cz - nezobrazuji se mi obrazky
wz.cz - podpora / faq - nezobrazuji se mi obrazky
Uplne ten samy problem, mala velka pismena a nedaji si rici a nedaji. Doporucuji pouzivat pouze znaky az09_ , zadne mezery, zadna velka pismena, zadne znaky plus a nebudes mit problem.
"No ale nemuzu robit tak kdyz jsem mi obrazky neukazuji"
uz jsem rikal, kde je mozne problem najit? jak je mozne problem najit? a jak se problem projevuje?
- stranka
- popis, kde a co hledat
- jak se problem projevuje
Zatim vime jen to, ze se ti blize neurcene obrazky a na blize neurcene strance nechteji zobrazovat. DS to nahodou tipl na tvou stranku a podle orientacniho bodu BLOOD dohledal, kde se takove slovo vyskytuje a zkusil velikost pisma. Nahodou se trefil a zrejme objevil problem.
Jestli nechces priste spolehat na nahodu, dej si svuj prispevek precist sve mamince, babicce nekomu cizimu, at ti rekne, o co tam jde? Pripadne sleduj, jake otazky ti polozi v pripade, ze jako ovlada html/css?
stranka = http://anime-fullmetalalchemist.wz.cz/BLOOD+.html
popis = obrazky
projev = nezobrazuji se
Jakou URL adresu zobrazuje tvuj FTP komander, vcetne velikost pismen?
I jednoduchý problém se dá náležitě zveličit (vysvětlit), zejména obsáhlým vysvětlením (zveličením) problému na webu, který neexistuje :-)
Viz téma zakládající http://buxtonavodpeprobul.wz.cz/