PODNIKANI A WEBHOSTING ZDARMA???

Cetl jsem nizem, ze nekdo podnika na webu zdarma a nekteri ho za to odsuzuji a pisi, ze to neni zrovna representativni.
Hm... myslite si, ze FEBIO je neseriozni firma, jen proto, ze ma stranky na volnem a pouziva e-mail: febio@volny.cz???
kazdy kdo podnika na webu zdarma ma pro to sve duvody:
treba zacina?
potrebuje setrit kazdou korunu.
a navic na zacatku, hned vidi reklamu, kterou...
Souhlas.
kdyz na podnikani nemam, du makat nekam jinam. podle me firma kera si da stranky pod volny nebo sem je proste ne neseriozni, ale nebudi zrovna moc velkou duveru. a dat 3000 za provoz a domenu si myslim muze dovolit kazdy!
hm, mozna mas pravdu,ale co takhle dat treba radsi 3000 kc, nekomu k platu, nebo poslat 3000 kc detskemu domovu, nemocnici atp???
Pravdu máte oba. Jde poze o předsudky. Je to taková ta místní povaha hledat na všem špatné stránky. Když někdo vidí free stránky, napadne ho, že jde o firmu, která se jen tak protlouká a řekne si: "To nebudu riskovat.".
Prostě reklama je i ve věcech jako je tato.
PRO BM!!!
Jen by me zajimalo co delas ty???
ja to delam tak, ze mam staly zakazniky. www.ablenet.cz. PS> budu delat taky freehosting, ale pouze pro nekomercni weby...
vim co to je mit servery a co to je za naklady a praci. nahodou sem kouknul sem, protoze budem delat freehosting, a tak zkoumam konkurenci. zatim to vypada, ze budem provozovat nekomercni weby, ne pornograficke a tohodle typu. s tim ze dam 20mb email schranku a 20 mb prostroru, mozna 50, to bude individualni, ale hlavne, s kazdym kdo bude mit u me stranky se osobne zkontaktuju. aby mi tam nekdo nedaval naky nesmysly. obcas www zkontroluju, ale ponecham soukromi. do adresaru nepolezu. pouze poduk budu mit duvod tam hledat neco co bude v rozporu s mymi podminkami nebo zakonama.
co delas taky BM?
pokud podnikas, a jak jsem z tveho prispevku porozumel, tak mas urcite placeny web. potom nerozumim tomu, proc jsi tady?
koukam co dela konkurence. jednou za cas. a mam se spolecnikem vlastni servery, poskytuju webhosting atd... precti si to znova, ted to snad das dohromady.
jasne, promin, ale psal jsem rychleji nez ty a posilal pomaleji nez ty :)
no, kouknul jsem se na ten tvuj web a muj nazor?
no o serioznosti firmy svedci i to ze ma treba telefon od telecomu a ne jen pres mobil.
a za druhe, nabidka u tebe je jako u kazdeho dalsiho.
kdyby ses kouknul do kontaktu, tak tam je telefon, ale trpim za to ze musim bejt prez telecom.

pro telecom sme nase firma delali ctvrt roku ISDN pripojky a nic drazsiho a horsiho na organizaci sem nevidel. a to jak telekom funguje, no nic.... nebudu se nervovat. mam jednu pevnou a fak mi to mrzi, jinak sam osobne mam 3 mobilni cisla
a zamestnance a spolupracovniky uz do kontaktu nedavam, protoze si jenom delaj melouchy a kradou. ale to je vec nazoru. taky v referencich mohu uvedst jen 1/3 hotovych webu, protoze sme nektere delali pro jine firmy. webhosting poskytujeme spouste firem.

nyni budem provozovat freehosting pro neziskove weby...

224 222 341
224 211 602

nase cisla ale to je jedno......
souhlasim s bm a prechasim k nemu. neni co resit