tohle patřilo Jirkovi o pár příspěvků výš.
Chytraku patrilo me? Vzdyt kritizuju ty, co zalohu nemaji a NADAVAJI! Ne ty, co nemaji zalohu a podporuji...
Ohledne FTP: Najed na "http://www.aion.cz" a FTP klient si stahni (ZDARMA!). Kazdy ma tu moznost...
Dobre, chapu, ze sou lidi, kteri zalohu nemaji napr z takoveho duvodu, ze se jim do PC dostal vir, popripade se jim jinak znicili dala, ale myslim, ze takovych lidi je minimum... Je pravda, ze bude ta spousta prace v prdeli, ale co kdyz se ti do PC dostane #4CK3R a smaze ti treba zdrojaky nakejch programu a nebo dokumenty?
Dobre, chytraku mi nepatrilo. Uf :-)
blacky A nebo na http://www.ghisler.com a stahni si demo a pak na http://www.cracks.am nebo http://www.serials.ws a tam si stahni serial/crack a mas FTP klienta, kteryho pouzivam ja a rozhodne si NEMUZU stezovat... pokud nekdo nema tu moznost se na ftp pripojit napriklad proto, ze stranky uploaduje z prace, kde je za proxy a nebo proto, ze uploaduje z internetovy kavarny a podobne, tak existuje online FTP klient v PHP, staci trochu hledat a ten funguje vsude, kde funguje HTTP...
100% souhlas!!!! Je mi lito lidi, kteri by meli prijit o stranky, protoze zrovna preinstalovavali system. Vsichni ostatni, kteri si data nezalohovali, si za eventualni ztratu dat mohou sami a nadavky jim urcite nebudou nic platne!!!
foucault Ale takovych lidi je opravdu malo.... A ti, co si data nezalohuji vubec, si nemaj co stezovat, zevinili si to sami....
Presne tak.. Holt se budou muset zapotit a vytvorit si stranky nove.. Priste budou urcite chytrejsi!!! :-))
foucault Asi tak :-) Estli se to smaze, tak se aspon usetri trochu mista, protoze sou lidi, co o svejch strankach uz ani nevi :-) A estli se nekomu data smazali a zalohy si provadel, tak mu klidne s psanim novejch stranek pomuzu....
Bože to jsou kecy...zlášť páně Root mě rozesmál, "lepsi linux na bezpecnost" a Mandrake, checheche:)))
V pripae, ze pocitac nestoji za firewallem, tak je opravdu lepsi Linux, protoze je ZADARMO a navic je BEZPECNEJ!
Opravdu nechápu lidi, kteří nadávají. Ti co nemají zálohy si za to můžou sami. Nedovedu si dost dobře představit, jak můžu mít web, aniž bych měl stránky u sebe v počítači. Jelikož je dost často doplňuju a vylepšuju, je to nutnost mít to doma na PC a v klidu si vyzkoušet jak to všechno šlape...
A co se týká FTP klienta - vím jak je mezi lidmi rozšířený WinCommander je to freeware a má pohodového klienta v sobě.
Také nejsem nadšený z toho, že budu nahrávat spoustu MB dat přes modem na net (pokud se data neobnoví), ale mě za to ten web rozhodně stojí... Pokud by mi vadil občasný upload stránek, tak bych vůbec web nedělal. Není to tak dávno, co jsem na WZ přešel z jiného (původně také free webu) a uploadoval jsem kompletně stránky. Klidně to udělám zas.
Buďte tedy tak laskavi a nenadávejte správcům WZ. Já být na jejich místě a někdo mi takhle nadávat tak už s tou obnovou dat praštím a dělejte si to jak chcete, pokud nemáte zálohu, máte smůlu... Takže věřte tomu, že tím že budete sprostí nic nezískáte...
WindowsCommander neni tak uplne freeware, ale da se snadno cracknout....
Root: asi tak... :-)
ale komu nevadí, že při každém spuštění zmáčkne jedno číslo od 1 do 3 a chce si zachovat čistou dušičku (tedy necrackne ho) - také možnost...
Ale ja si ho radsi cracknu, mam spoustu cracknutejch programu a sem s tim spokojenej :-)
to je fak,zlata zaloha... :-)
A nebo si de nektery programky stahnout uz crackly, dobra stranka je treba http://kickme.to/fosi a nebo si stahnout iMesh, skvelej programek :-)
Fakt se mi líbí jak se lidi, který jsou na tom v základu všichni stejně - tzn. čekaj na to až se znovuzprovozní Webzdarma - dokážou rychle rozdělit na různý skupiny - zálohovači, nezálohovači, modemisti,nemodemisti, ftpčkaři, neftpčkaři nadávači, podporovači - a ty mezi sebou pro ukrácení volný chvíle začnou bojovat. Je to prima sociální studie :-)))) Já jsem sice ten, co si od prosince začíná platit webhosting, ale byl jsem dlouho na hyperlinku, takže vim, co to znamená, když mi zmizí stránka. Tak pevný nervy, trochu tý soudnosti vám všem a víc odvahy Adminovi pro zveřejňování stavu záchranných akcí.
ja nechapu tak uplně ty co nadavaji a navíc ještě sprostě, nic tím nezpraví a navíc každý z nich evidentně už někdy měl co do činění s počítačem takže sám ví že ta mašina je "nevypočitatelná svině"ktrá sabotuje jakékoli snažení uživatele, když k tomu dostane ještě takovouhle příležitost tak se tuplem snaží. Nenadávejte protože tím jenom znervozňujete neprávem ty co nezavinili a snaží se jako ostatně vždycky před tím udělat pro nás maximum. a oni ho udělají, všechno chce svůj čas ale kdyby jste se o něco ze všech sil snažili, nešlo Vám to a ještě na vás sprostě řval dav lidí tak by ste se na to asi určitě vykašlali, a o to přece nikdo z nás nestojí ne?
hyperlin sem taky znal, ale asi se jim ten freehosting nevyplatil, napr NIXNET zkrachoval a prevzal ho PES.CZ, od ty doby je zase vsechno OK a funkcni, ale taky sem se bal, abych neprisel o tak dobrej hosting....
To THE ROOT : kdo nejede v cracku nazije :-)))))))!!!!
A taky treba mohli webzdarma uplne zrusit, stejne nemuze bejt moc vydelecnej....
johny A nebo hodne plati :-)
Jasne muze se davat stovky litru za softik ale proc ????