Potřebuji pomoct

http://jakpsatweb.cz nebo http://polopate.jakpsatweb.cz
potrebuju podrobnej popis ja uz nevim co mam delat diky to je moje stranka www.tomas89.wz.cz diky za odpovedi muzete na e mail gajarsky.t@seznam.cz nebo na icq 390 900 305
O příspěvek nad tímhle stupidním dotazem máš odkazy na weby, kde to je popsané podrobně. Nebo si chceš někoho nastěhovat domů aby Tě to učil? Jo mail i icq je v tomhle fóru celkem mimo...
tak sem blbej tak mi pls napis aspon stranku......
RE: pochop, že WZ poskytuje prostor, stránky si tam musíš nahrát. Pokud je máš tak je tam nahraj a uprav je tak aby titulní stránka byla index. Pokud je nemáš a neumíš napsat index tak tady zatím jen ztrácíš čas a jdi radši pařit. Napsat webové stránky je poněkud složitější než upést buchty podle návodu na krabici, kterou si koupíš někde v supermarketu. Zkus třeba www.estranky.cz, možná to bude pro tebe to pravé
Ono totiž není problém napsat ti funkční index.html.Bude mit jen takovou malou vadu, nebude to totiž to,co si přestavuješ
ahoj vsetci,velmi velmi by som chcela si spravit stranku,len hacik je v tom ze mam len 14 rokov a som dievca,to znamena ze sa do pocitacov vobec nerozzumiem,stale mi vypisuje ze nepovoleny pristup,pretoze nemam na uvodnej stranke index html,zaprve vobec neviem co to je,a to ze ako sa to tam dava tou vobec,ale moc by som chcela spojazdnit moju stranku,keby mi niekdo vedel pomoct,prosim nech mi napise,najradsej na email monsters@zoznam.sk...velmi ale velmi dakujem a prosim pomozte!michaela.h
http://www.estranky.sk/
na co mam kliknout abych se dostal nekam kde muzu delat ty stranky !?
TOHLE NENÍ BLOGOVÝ SYSTÉM! V tomto vláknu je několikrát řečeno, že pokud nemáš stránky NAPSANÉ, musíš se obrátit JINAM. Například ds doporučuje estranky. Co si přečíst info, než se registruješ...
Prosim vas poradte mi: mam program jmenuje se NVU a proste udelal jsem si stranku a chci ji tam vlozit tu stranku o web zdarma takze v poho vlozim a najednou prostě kdyz chci aby se na to kámoš kouknul tak to nejde protože to jde jenom mě prootože to mám uložený já ale on ne takže jako mě to jde a nikomu jinýmu ne a už je to tam i vložený prosím porad te mi abych to měl aby to šlo všem...
Michal:
pokud se dokážeš vyjádřit líp, než pětiletý dítě, tak ti třeba někdo poradí ...
... btw, strýček Gůgl má dovolenou?
prosím,poraďte mi...Co mám udělat, aby když zadám do vyhledavače(např seznam) název mí stránky,se mi ta moje stránka objevila ve výsledcích vyhledávání?prosím jsem bezradná.......
Chucky: "prosím jsem bezradná......."
míč proti trudomyslnosti?
ako mam vobec hodit moju stranku na web? ved kde to co robim?
Ahoj hele ja jsem blbec takže se tě chci zeptat jak se zbavím toho abych se mě neukazovalo když zadám moji adresu:
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
kvhjaja.xf.cz: ahoj blbče, vždyť to tam píšou, nahraj tam nějaký idxex.html a uvidíš, že ta hláška zmizí
no tak to je hezky jenomze kde seberu nejakej index.html? ja jsem vam rikal ze sem blbej ja tam nahraj jako zkusebne stranku z frontpage.
to je jedno z čeho bude, hlavně, že se bude jmenovat index...
a jen tak na okraj, wz je tak nastaven, že úvodní stránka webu se tak musí jmenovat
dobre tak ja jsem nahral tu jednu stranku z front... a prejmenoval jsem ji na index.html a co dal?!
musíš ji nahrát do kořenového adresáře webu, teď tam není
kořenového adresáře webu?myslis jako kvhjaja.xf.cz/index.html?
kvhjaja.xf.cz
no tak to jsem zadal kvhjaja.xf.cz a vzniklo z toho

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.

kde najdu ten kořenový adresář?!
když se připojíš k webu tak ten adresář, který se zobrazí v okně je s největší pravděpodobností kořenový adresář(pokud nemáš v FTP nastavený jiný adresář) no a tam musí být soubor index.html. Pokud se ti tam podařilo udělat adresář index.html tak to je špatně