Jak už název napovídá našel sem takovíto hosting adresa na něj jeeeeeeeeee.........................
www.ic.cz a nema skoro žádný výpadky tak tady to máte
50 MB prostoru pro Vaší prezentaci a e-mail
Adresa ve tvaru vase_jmeno.ic.cz
E-mail ve tvaru vase_jmeno@ic.cz
WWW administrace účtu (nastavení reklamy, atp.)
Okamžité zřízení účtu
Multifunkční WebMail pro výběr pošty
Podpora PHP scriptování
Podpora databáze MySQL
MailScript, statistiky, atd. ....
WebSEEK DEDICATED Lite ....
to vše ZDARMA !!!
hmm, moc zajimave
diky GTA
Není to náhodou z říše pohádek a snů??
WebZdarma je ale super! teda az nato ze od nedele nejde .... a uz cca 14 dni blbnul..
ne neni to vtip vážně to zkuste!!!!!!!
No nabídka vypadá lákavě. Je to stejná firma, co provozuje emaily na yo.cz. Jako email-server jsou ale dost slabí, pomalu opravovaly chyby a pořád se mi to zdá trochu nezajetý.
Jo...IC je dobrej,ale...a to ale je pro někoho dost podstatný (třeba pro mě).IC neumožňuje nahrávat soubory větší,než 500kb.Pro osobní stránky,nebo stránky s menšími soubory samozřejmě souhlasím...
Pravidlo IC.cZ číslo 11. Je zakázáno na server nahrávat soubory větší ne 500 kB. - Tak teda EHM
Já vim že to neni azs až tak nej ,ale když ted nejde wz tak si myslim že tohle by mohlo bejt provizorní řešení
Durazne doporucuji nepouzivat YO.CZ - IC.CZ, maji velice zajimavy vztah k zakaznikum (i platicim) ...
soubory < 500kb notak to se na to muzu vykaslat
Taky by mě zajímalo, co tim myslel.
Já jsem si na ic.cz dočasně přestěhovala osobní stránky...není to špatnej server, adresa je krásně krátká....ale těch ubohých 500Kb jednotlivého souboru nestačí ani na některé wallpapery velikosti 1024x768! :-///
to je pak pravda, že nabízených 50MB zaplní fakt jenom málokdo.....
http://freya.ic.cz
P?kný stránky Freyo. Jenom ten Javascript trochu blbne......pouzívám Operu 7 Beta 1, kdyby to pomohlo.
freyo jak děláš tu grafiku já na ní nikdy nebyl žádnej talent
Spíš by mě zajímalo, jak se dělá ten Javascript. GTA, zkus třeba Photoshop, tam uděláš ty odlesky objektivů (slunce)
X >> sorry, s Operou jsem to netestovala....jen co budu mít čas, zkusím to zprovoznit pro všechny prohlížeče...
GTA >> v Corel Photo Paintu.....mě grafika baví, jsem posedlá webdesignem ;-))
Apropos, co znamená ta přezdívka. Někde jsem ji slyšel, ale už nevim kde.
X >> ty javascripty jsem nevymyslela já...scrollovací systém pochází myslím z dynamicdrive.com a je fakt k nezaplacení....
To já ne já sem posedlej PHP,ASP,Java,JavaScript,HTML,CSS atd............
Kdyby chtěl nikdo pýchnout řekněte si klidně zadáče