4 MK: Na jedný stránce jsem natahoval 4,2mb obrázků.
MK: ted sem te trochu nestihl - ja nerikam, ze je to dobry, ale kdyz uz sme u toho--- musis si uvedomit, ze existujou i uzivatele, kterym 100kb kvalita jepegecka nestaci - z jakyhokoliv duvodu...
Freya - no mailovat walpapery co maj vic jak pulmega - no to teda potes prso... ;-) Doufam, ze mi za trest taky nejaky nepristanou ve schrance. ;-)))
Henrietta >> klid, pohoda - díky za konstruktivní kritiku :-) grafika je grafika, někdo se tím může třeba i živit ;-)
ad X: tak ty simulátory jsem dost zanedbal.... původně to byly stránky jen o simulátorech .... dokonce stránka Simutransu je nejstarší stránkou webu vůbec....
Tady teprve obměnu chystám... Screenshoty bych nějaké mohl udělat....
ale kdyztak tady je odkaz: http://www.simutrans.de
TTDX ... jsem už dohrál několikrát.... i s patchem .........
cokoliv můžeš poslat .... majl mám nahoře...
x: svataprostoto 4.2 MB obrazku na jedny strance? Kde to zijem? Jako by snad kvalita designu zalezela na velikosti obrazku. Na takovou stranku padnout, tak tam uz v zivote nevlezu a to mam dost rychlej Internet...
:) setkal sem se na vlastni kuzi s pripadem, kdy mi jeden typ ze svy pevny lajny poslal na mejl dvacetimegovej soubor. malem sem ho zabil. od ty doby pouzivam filtry a maily vesti jak pul mega nechavam na serveru.
ALL: No zanacham vas svemu osudu a Xmegovym obrazkum. Kde jsou ty doby, kdy se do pameti ZX Spectra 48, resp 64 kb vesla cela celicka graficka hra (zdrojaky, zvuky, obrazky,...). No a ted uz je pry pul mega na JEDEN OBRAZEK malo. No nic, zijte blaze. ;-)
4 Tom
To, že používáš patch je jaksi mimo plán:-)
Jinak, existuje TTD Alter na měnění parametrů, pak
GRFCodec na export obrázků do *.pcx,
a pak ještě jeden program na měnění parametrů uložený hry, bohužel, neznám název.
X: jojo a mnoho dalších paskvilních verzí..............
4 Tom - nazýváš patch paskvilní verzi? Podle mě to hru o 80% zlepšilo.
X: samozřejmě že se mi patch líbí.... přecijen vlak přes půl mapy je jistě efektní..... akorát jediné co mi schází je něco nového.....
Tycoony sem měl velice oblíbené.... Hrál jsem je třeba 60 dnů v kuse... ale je škoda že zatím neexistuje něco podobného....
Nějaký transport tycoon 2 , 3 atd........
Jinak sem viděl i jiné patche které hru podivně zkurvili...... nemůžu si pomoct...
:) Tak již jsem zprovoznil částečně svůj web:) I když se vše nevešlo do 2MB, ale základní omluva tam je:))))
www.ps2secrets.wz.cz
Aha, to mam štěstí, že jsem kápl na ten správný. Tycooonu vážně něco chybí, třeba jako možnost vložit si sám barák, který si vybereš...a zaplatíš a ne aby se ti za pár měsíců změnil, třeba v chajdu.
Viděl jsem několik pokusů o napodobení, dokonce 3D, ale vždy to bylo fiasko.
to freya: ty ses solidne ujeta na vsem co zavani vikingama, valhalou a hlavne posranejma germanama, co? :-)))) jinak tvoje sajta je dost v pohode, hlevne neklikat na ty scrolovaci sipky, haze to novy prazdny okna :-))) knorkator rulezz ! :-)
X: všechno fiasko 100% souhlas........ (bohužel)
taky nefunguje .htaccess a .htpasswd
Nechci bejt sprostej ,ale tohle mne fuckt sssseeeeeeeeeeeerrrrrreeeee.
je to samej vypadek a hovno!!!
ic sem pouzival ale je noahovno a to nemlum vim otom ze aktivace v lepsim pripade trva tejden.
a pravidlo 11 - 500 kilo soubory noahovno
Zlatej webzdarma.
Jenze pak to nemuzes dat na stranku jako obrazek nebo pozadi pac se to pak bude nacitat pul dne :o/ jestli to ale bude obrazek ke stahovani tak to souhlas to klidne i ty 2MB ... akorat ta hruza pri uploadu ...
GTA potrebuju help s loginem
je opravdu blbé snažit se nalíkat lidi z jednoho poskytovatele na druhej ještě ke všemu v jeho vlastním fóru! tfuj
To sa niekto má, že ho baví grafika a vie to!
Ja dokážem maximálne nejaké ikonky,tlačítka,prúžky,šupnúť to do tabuľky a to je všetko :-(
Závidím :-D
DANO