Gdo chce freehosting kterej má 50 MB + MySQL + PHP + mail + nulový výpadky

moje přezdívka....Freya je vikingská bohyně lásky, a taky se to jméno vyskytuje v nějaké Final Fantasy, asi 6....
hmmm....zajímavííí
Freya --> Jo už vim kde jsem to slyšel, v seriálu Stargate.
GTA --> Hoď sem email, ozval bych se, kdyžtak.
O Vánocích, až budu tvrdnout u babky, si vezmu takovou tlustou knihu o JavaScriptu a pořádně se to všechno naučím, abych to už nepsala jak čuně :-)))
X:dvd11@seznam.cz
Ok, a víš proč IC běhá bezproblémově? Protože je zbrusu nový a nemá moc zaregistrovaných uživatelů. Až jich tam bude 57000 jako na WZ, taky ty problémy přijdou. Zatím je to rychlý a bezproblémový. Tak si to užívejte, dokud to tak je. Já jdu na placenej.
dík
prosim
Koliv vám je?Mě je 13:-)
Freya: Tak si vem radsi tlustou knihu o PHP :-)
Hah, jsem o rok starší, kéř, kéž. No, oba nás mine vojna, takže co:-)
:D
no, já jsem hledal velmi dlouho takový freewebhostingový český server co by mi nejvíce vyhovoval. Zprvu to byl hyperlink ale kvůli poruchám a rychlosti jsem přešel poté na hyperlinx.cz. Co se nestalo, zrušili freewebhosting a mě nezbylo než hledat dále. WZ.cz jsem dlouho zavrhoval a zkusil webpark, sice s 20MB ale šlo to. byl jsem spokojený až pak "zkrouhli" velikost na 3MB... no a tak jsem zkusil WZ.
Asi se všichni shodneme, že lepší freewebhostingový server v ČR asi nenajdeme!
Doufám že ta "smůla" co se mi přihodila u jiných poskytovatelů mě nebude provázet dál :o)

Tak jen ať zůstanem free.
PS: (zkušenosti z minula mě naučili zálohovat!!! a doporučuji to všem :o) )
awe.wz.cz
mě je 14, a jediný, co prakticky dělám je webdesign:o)

http://avril-lavigne.wz.cz
stejně jako AWE jsem hledal různé freewebhostingi:) Ze začátku sweb.cz a poté WZ. Proti WZ nemám žádné výhrady a jsem velice spokojen. Ale jelikož potřebuji aby my stránky běžěli denně a teď má WZ menší problémy. Což WZ samodřejmě nezazlívám a vše naprosto chápu a držím palce. Ale jelikož jak píší víše potřebuji pro www.ps2secrets.wz.cz denní aktualizaci atd. Jsem byl nucen včerejším dnem si zaregistrovat svou vlastní placenou doménu tj. www.mcmagic.net Kam přesunu veškeré své freeweby:)
www.sweb.cz/mcmagic
www.sweb.cz/mcmagic01
www.sweb.cz/mcmagic.design
www.sweb.cz/shaitana
www.ps2secrets.wz.cz
A tak pokud jste ochotni si zaplatit svou vlastní doménu www.jméno.net ročně stojí 500,-Kč Tak je to dobré řešení a uvolníte tak místo WZ pro méně náročné uživatele:)
A hosting je free třeba na www.pipni.cz 250MB+MySQL+PHP4+denní záloha dat, statistiky atd.
Jen ta registrace vlastní domény něco stojí (500,-Kč):)

Ovšem i nadále zůstanu WZ věrny a nikdy bych samozdřejmě neřekl ani jedno křivé slovo na tento freehosting, jelikož je nejlepší!!!!

McMagic
Mě je 16 :-)))
Tlustou knihu o PHP mám taky....dostala jsem se tak daleko, že jsem udělala vlastní počítadlo (nebylo moc praktické) a umím solidně vykrádat cizí zdrojáky...jsem totiž strašlivě líná nějaký skripty vyrábět sama ;-)
No tenhle výpadek má jednu výhodu....Skvěle si pokecáme :o))
Tohle uz ani neni forum, to je pomalu chat :-))
no nevim ale kdo tam chcete nahravat neco vic jak 500kb tak to bude warez atd obrazky se daji v pohode zmencit pod 500kb a soubory rozdelit sotva tam bude nekdo cpat svuj vytvor kterej ma 10mb nemyslite ??? i kdys 2mb soubory sjou dost castou zalezitosti ale kolik lidi je naprogramuje ??? (jednali se o programy) tak se nad tim za myslete lidi !
Když ti jde o dobrou grafickou kvalitu, tak uděláš 550kB jpg jen to fikne....
Zkousel jsem zkusmo presunout svoje stranky na doporucovane IC a nejsem moc spokojen. Rada funkci tam totiz nechodi tak jako na WZ. Napriklad imagecreatetruecolor tam nechodi, protoze tam maji starou verzi GD (1.6.2 oproti bundled (2.0 compatible)) na WZ. Dejte si do nejake stranky funkci phpinfo() a uvidite sami. :-(((

Jestli nekdo vite o JINEM freehostingu co se vyrovna WZ co do mnozstvi nabizenych sluzeb, tak prosim o adresy.

M.

PS ty >500kb JPEGy co tu vsichni pouzivate - to je jako co za for? Nechapu...
4 Freya: to pak musíš mít ale ten *.jpg ve formátu 800x600 a to je spíš obr ke stažení a né prezentaci na webu!!! Já osobně mám *.jpg tak +- 2kb anebo je rozsekám do více jpg a pokus se jedná o obrázkovou prezentaci, tak to tak max. 100kb. Co používáš za soft při tvorbě www a převodu obr do *.jpg???
Já používám Macromedia MX Studio + Adobe Photoshop 7.0, Illustrator10.0, PHPCoder atd.
A Macromedia MX Studio či Photoshop převedou klidně 20MB *.eps do 100kb *.jpg????
Takže limit 500kB je naprosto zanedbatelnej:) A mimoto mnoho věcí můžeš dát do MySQL databáze:)

McMagic
MK >> mluvíme tu o tom, že se mi na ic.cz nechtějí vejít některé wallpapery....a komprimovat je se ztrátou kvality fakt nehodlám...
4 MK: tak zkuz www.pipni.cz 250MB free + mnoho dalšího:)
Jen musíš mít svou vlastní domenu!!!! tj. www.něco.cz
Právě jsem dělal pro jednu nejmenovanou prezentaci na téma počítač ... a v napsal jsem tam i tohle : DATA MAJÍ CENU ZLATO !!!!!!
Tak si to přeberte .. :))