Potreboval bych poradit

Ahoj nejsem nejakej machr v deleani stranek ale umim to chtel jsem se zeptat jak dat na net na stahnuti pisnicku nebo klip dik za radu.
odkaz, zkus třeba mrknout na zdroják mojich stránek

např.:

<a href="music/MATRIX.mp3" ID="m" target="textovy">06. Matrix</a>

stáhnutí přes pravy tlačítko myši a uložit cíl jako
Tak tajto jsem trosku nepochopil
<a href="klip.avi">klikni pro stazeni klipu!</a>
obdobne pro jiny soubory
Co? skuste to vice do podrobna.
to,co nechápeš spíš dopodrobna napiš ty
no soude podle tvyho webu html sice asi moc neumis, ale umis nahrat soubor a udelat v html odkaz. takze proste nahrajes ten soubor, kterej chces dat na stahnuti, nekam k sobe na web a na nejake strance na neho udelas odkaz. vic dopodrobna uz to snad ani nejde.
No ja nechapu jak to tam nahrat.
jinak co se tyce tech mich stranek na tech jsem uz hoooodne dlouho nedelal ale tet se chci prave pustit do novich :-)
No ja nechapu jak to tam nahrat. No tak ako uz spomínal Toník bud si to nahrával staticky cez web do 2,5mb a vacsie súbory cez ftp napr. total comander. Ak más viac mp3 je dobré to spakovat na to je rar ci zip ale to len tak predpokladam ze to vies.
No jj vlaste ja jsem blbej dik :-)
Skús sa pozriet na www.jakpsatweb.cz je tam popis aj toho ako spravit download pre rar ci zip je tam podrobný návod uz aj na tomto fore bolo toho dost o tom popísané a nie ani tak dávno :) staci sa ti mrknut tam. Inak ak daco spakujes do raru musís to spakované preniest aj na web tam kde mas html svoje stránky ulozené na webe najlepsie mat to v jednom priecinku aby si nemusel zlozite popisovat cestu k súboru. Na jakpsátweb je fajn to vyhladávanie dannej témy. Good luck
No jj vlaste ja jsem blbej dik :-) Nic také som nemyslel a toho sa vzdy varujem tvrdit daco také o niekom koho ani nepoznám len nie vzdy sa reakcia na otázku trafí do cierneho len reakcia na uz spomínané Toníkovo --(ale umis nahrat soubor a udelat v html odkaz. takze proste nahrajes ten soubor, kterej chces dat na stahnuti, nekam k sobe na web a na nejake strance na neho udelas odkaz. vic dopodrobna uz to snad ani nejde.) Nic viac a nic menej tím nebolo myslené. Good luck
jasny dik