Ahoj,uz jsem ta nak dodelal svuj prvni web tak bych Vas poprosil o hodnoceni, o rady na zlepseni atd.A taky jaky styl se Vam vice libi.Se strankama a s photoshopem jsem zacal cca pred dvema mesici.Diky
jo pekny... nastav ten novej styl jako defaultni...
jj, pro zacatek je to vytecna prace a taky se primlouvam za novy styl:)
1) nahore jak je nadpis tak je tam vlevo nekolika pixelova dira skus to opravit
2) kdyz das "ostatni" tak tam nadpis neni vudec (mozna to tak ma bejt)
3) kdyz das "tymy" tak se ti tam zobrazi TĂťMY
mas chybu v ankete... po hlasovani mas jinou otazku nez pred ni... ;) jinak "novy styl" je o moc lepsi... :)
Tu reklamu hod dole vadí celkovému vzhladu stránky inak je to pekné ten oddelovac co je zvýraznený prerušovanou ------ bielou farbou by som dal inej farby skús modrú tak ako je spravené pozadie menu viac ti zvýrazní ten biely text podla mna takto to splíva vsetko do kopy aspon mne sa to tak javí. Inak co pouzívas na tvorbu pozadia aký program celkom ma to zaujíma je to spravené pekne.
Tak po tydnu prace jsem se zase dostal na net.
pepe:uz je to tam diky...
Cactus:1) No to mi dela v IE.Nevim co stim,uz jsem nad tim stravil par chvil a nemuzu najit co to dela 2) Bejt to tak nema.Opravim :) 3)Taky opravim.Diky
Rellik:Nojo,ja bych si toho malem nevsiml.Taky dik
Zidan:Jo tu reklamu hodim dolu,az zjistim jak mam udelat aby se mi pak nezobrazovala 2krat az 3krat na strance.A mas pravdu,driv mi to tak nepripadalo,ale ted koukam,ze to opravdu spliva!Zkusim tu modrou.Jinak veskerou grafiku jsem delal v Adobe Photoshop 6.0.Rovnez diky