index

Zdravim ako dosiahnem to aby sa mi vo vyhladavaci google zobrazil urcity text z mojej www adresy tak aby som ked nan kliknem dosiahol otvorenie celej mojej stranky.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?60
Pouzivam klasicke html ;) viem ze stranka musi obsahovat index.html a toto musim ulozit na server ale neviem presne do akeho tagu to mam zahrnut.
Nechápu dotaz.
No ide o to ze stránku nacitam v poho ked dam celu url takto http://janci73.webzdarma.cz/janci73.htm a aj v googli to ide v poho ked to tam dam cele ako ma byt ale ked vyberiem z toho http://janci73.webzdarma.cz/ uz je tam chyba a hlasi mi to nepovoleny pristup viem ze to ma nieco spolocne z indexom.html v hlavnom subore html. malo by to byt index.html len ci to musim znovu nahrat cez ftp a vlozit aj do kodu html nejaky ten tag ako odkaz na index? No dufam ze som to spravne sformuloval.
Mozno na to idem spatne a ta url musi byt cela ako ma byt snad mozno by pomohlo zvyraznenie klucovych slov pre googl nieco take podla coho tu stránku hned najde a spusti ju z tich klucovych slov tak nejak v hrubom povedane nezaobalene.
Takže co nejdříve vytvoř soubor index.html. Doporučuji jen přejmenovat janci73.htm na index.html. Jinak ti zruší celý web.

Taky do toho index.html musíš dát odkaz na reklamu WZ.
Cize tak povediac bez tej reklamy to asi nepojde vsak ak som to spravne pochopil.
http://www.webzdarma.cz/podminky.html

Uživatel je povinen:
* dodržovat podmínky zobrazení reklamy

Jinak ti zruší stránky.
Jo diki za radu.