Ohodnotite?

Ohodnotite mi stranku moju?
kdyz mas fotogalerii, nedavej jako zmenseniny opticky zmensene originaly (pomoci HTML), ale primo zmensene obrazky; originaly az kdyz kliknu na zmenseninu. ne kazdej ma 5Mb linku, aby nemusel cekat, az se to nacte (a WZ taky neni nejrychlejsi).
Sorry lae toto som fakt nepochopil... Pls vysvetlito tak trosku lame :)
Udělej si zmenšeninu originálu. Třeba v malování (CTRL+W). No a pak jí tam vlož místo originálu.
Chybí ti doctype. Proč píše tak dlouhé css přímo do zrojového kódu? Vzdyť se ti to tam musí pléct... skus to timhle:
<style type="text/css" media="screen">@import url(odkaz na tve css);</style>
S těma fotkama souhlasim s donnym. Jinak to uspořadání... už jsme to řešili minule... reklama nahoře, pak kilometr volného místa, pak tvuj banner atd., je to takovy roztahany. Ale jinak je to docela dobry.
no tak fotky dopodrobna. Mas nejake velke fotky a chces dat uzivateli na vyber - predhodis mu jejich zmenseniny, a kliknutim na nejakou z nich se tak fotka nacte. Ale kdyz si uvedomis, ze ty velke fotky dohromady jsou opravdu velke (i kdyz je opticky zmensis parametrem WIDTH a HEIGHT v tagu IMG, porad se nacitaji cele soubory), nacitaji se dlouho. Tak udelas to, ze pro kazdou fotku vytvoris jeji malou kopii, tu pak zobrazis jako zmenseninu, a po kliknuti na ni se zobrazi ten puvodni original. Objem prenesenych dat se snizi, protoze se nemusi najednou stahovat cele velke soubory, ale pomerne mensi jejich thumbnaily (velikostni rozdil muze byt klidne stonasobny). chapeme?
Takze si urobim napr v malovani male obrazky a z nich potom urobim obrazkove odkazy?
bingo
jo, ale malovani na to neni zrovna ten pravej nastroj. Zkus treba IrfanView, malej, rychlej a umi. Otevres jednu fotku v adresari prave v tomto programu, zmacknes "B" a nastavis si automatickou konverzi pro vsechny soubory najednou...
Thanx skusim to
Zkus zlepsit diesing pak zkus vymyslet nejaky vlastni shutbordy atd.... a dej si css do externiho souboru
Myslis design? to s css skus povedat troku lamacky. a na shoutbordy svoje ece nemam
Ako je mozne dosiahnut dynamicky moderny design pokial nekcem pouzit sablomu? Prosiiiim pomozte
<HTML>adobe photoshop CS2</HTML>
sak to je len asi 10 ikoniek