chcel by som poradiť ako by som mohl vylepšiť moj webík: www.reppo.sk
Pěkný, líbí se (oranžová je vděčná)
Máš tam dost mrtvo, aspoň ty články, a věřím, že ti regnutí jsou jek kvůli komentářům. Není mi dost jasný účel stránek a proč by tam měl někdo psát nějaký článek(pokud to není určený pro známý a tak)
Mi se nelíbí:
- zarovnání vlevo nahoru (mám raději centrované weby, opravdu se mi nechce koukat do boku)
- patkové písmo
- mixování češtiny a angličtiny (tohle asi nepochopím nikdy, jaký to má jako mít účel? frajeření že umíš pět anglických slovíček?)
- ten vzorek na pozadí
A hlavně nechápu smysl webu.
daneel: práveže je to určené pre známych....
Tom: práve pracujem na tom zarovnaní na stred... lebo nejako mi to nefunguje :-( ...
kde konkrétne mysíš tu anglictinu?
-pozadie sa nepaci ani mne... to je zatial len dočasné...
... zmysel tejto stránky nechápe viacero ludi... chcem aby mala moja stránka v buducnosti vyznam asi ako www.luigi.sk ...ale to je na nej este velmi vela roboty dovtedy...
kua nejak mi rozhádzalo stránku aneviem kde je problém.... moj css subor je tu.. : www.reppo.sk/sablony/css.css .....
ale dnes som sa toho suboru ani nedotkol a hral som sa len s HTML a zrazu stranka rozhadzana ? ... hmmmmm
<HTML>Tom, to mixování není nijak fatální, na vsbcs.info máš taky kupu anglických slov a nikomu to nevadí. A když už na něj chceš nadávat, tak opravdu začni nejprve u sebe.</HTML>
LOL já tam mám anglicky v menu jen download protože jsem nenašel vhodný český ekvivalent ("ke stažení" nebo "stáhněte si" mi připadá divné), online protože to snad ani přeložit nejde a je to výraz běžně používaný a pak jenom dole malým písmem napsáno kdo je autorem webu a to je anglicky schválně aby tomu každý rozumněl. Jinak je česky všechno, včetně alternativních textů obrázků, tak nevím Nípale na který web ses díval ale na můj asi ne.
------------------------------
Reppovi se ale omlouvám, bohužel jsem dělal během psaní toho hodnocení další věci a smíchaly se mi dojmy ze dvou webů které jsem viděl. To o tom míchání češtiny a angličtiny se tě netýká, máš tam vlastně jen online, guestbook a home, proti tomu nic nemám (i když já osobně bych kontrétně slova guestbook a home nepoužil, ty se nahradit česky dají, například místo home dát úvod nebo něco podobného).
no už je to dané na stred... nemáte náhodou niekto nejakýpekný vzor na pozadie? lebo toto sa mi fakt nepáči...