špatné zobrazení písmen s háčky

Dobrý den. Zkoušel jsem udělat stránku v programu "Web Builder",ale špatně se zobrazují písmena s háčky např.Plzeň se zobrazí na konci místo "ň" o s háčkem.Děkuji za radu,jsem úplnej amater.
mezy <head></head> vlož jeden z metatagu

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charsert=iso-8859-2">

<meta http-equiv="content-Type" content="text/html;charset=windows-1250">

to by melo zajisti správné kódování.
respektive, mohlo by to být to, že editor používá nějakou šablonu, která má výše zmíněná meta tag v sobě obsažen
Ahojky,
rozhodl jsem se, ze si sesmolim nejaky svuj osobni web a hned po nahrani prvnich 3 stranek mam problem se zobrazenim hacku a carek (resp. pokud chci, abych mel vse zobrazeno spravne, musim rucne na kazde strance zmenit znakovou sadu z windows-1250 na ISO-8859-2, coz je velice neprakticke...stranecky jsem si pripravoval stridave v pspadu a frontpage a oba dva programy mi vse zobrazovaly spravne, tak nevim proc je to najednou spatne (krom toho se mi po nahrani zmenilo i zarovnani textu a barva tabulky)...stranecky jsou www.knyta.wz.cz, diky za radu!
knyta: no to je proto, ze stranky mas napsane v kodovani iso-8859-2, ale je v nich uvedena informace pro prohlizec, ze jsou v kodovani win-1250. staci v hlavicce kazde stranky zmenit informaci o kodovani: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> zmen na <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
Tonik: mockrat dekuju za radu, ted uz to beha bez problemu :-)))
2 knyta: to ze se to v PSPadu zobrazuje spravne, to je zpusobeno tim, ze PSPad jako takovej nebere v potaz informaci o tom v jakem kodovani to mas psane, resp pokud to v nem vytvoris stranku a v nastaveni mas kodovani win a v informaci meta tagu, ze jde o iso. Tak si to prohlizec vezme po svem a zobrazi to podle formatu iso, tak jak to ma uvedene v kodu.