UZ S TIM DETE FAKT DO PYCI. KOUPIM SI DOMENU A BUDE PO PTAKACH.

WZ JE PEKNA SRACKA, KTERA RESI PROBLEMY OPRAVDU AKCNE. ARGUMENTY JAKO ZE NECO DELAM POPRVE JSOU FAKT UBOHE. DOSUD JSEM SI MYSLEL, ZE ZA WZ STOJI PROFESIONALNI TYM A NE SKOLACI. HOWGH :-(
P.S. A JSEM PEKNE NASRANEJ!!!
Hlavne, ze ty jsi velky profesional. Soude podle tveho projevu bych odhadoval, ze mas velmi male poneti o slove >zdarma<.. Sam jen drzim palce, at se ty data podari zachranit.

Profesionalni tym hledej za 1000,- /mesicne.. :)
1000,- měsíčně???? kde žiješ , bohatě stačí 250Kč, ale na tom nesejde... To co se stalo je jasným důkazem neprofesionality.. Co dodat? jsem rád že jsem na tomhle serveru stránky neměl... Litujte majitelů stránek a ne administrátory kteří to prostě posr...
hehe. srandista 1000 Kc mesicne. podivej se na pipni.cz 800 ,- Kc na rok
250 MB prostoru , PHP a MySQL. fakt dalsi kokon co zas pycuje. profesional
www.super-hosting.cz nabízej 500MB a za 160Kč měsíc PHP mysql atd.......
jinak s tebou plne souhlasime tomasi. neprofesionalita je vsechno co za tim je.
jinak pokud se nemylim tak ten samy problem byl pred tydnem nebo 14 dny. tehdy to trvalo den, ale tedka se fakt prekonali
jinak VUT de asi pekne do prdele taky. at zije kral at zije CVUT
Tak o tom bych pochyboval!! VUT nika tam nejde!!! To je tvuj nepodlozenej nazor.
je ty si taky z elektriky? :-) no kazdopadne je tam par vocasu.
Su z informatiky http://www.fit.vutbr.cz Me nouzova verze staci mam web 1,8M :o)
Tak, kdyz uz to treba budu muset uploadovat cely znova nevite nekdo o podobnym webhostingu zdarma kde je alespon tech 50 MB ? aaanebo idealni neomezenej prostor jako je treba na host.sk kterej je bohuzel plny ?
hehe kolegacek :-) http://www.fel.cvut.cz taky informatika. ja tam mam (mozna mel) asi 40 MB. jsem docela nasranej, pac to taham z domova dial-up. nic moc a navic pomaly ftp. navic mam na webu semestralky.
zkus ten ic.cz. urcite bude lepsi nez todle
To nemáš možnost uploudnou to ze školy? To mi jo. (co je lepsi)
mam. jenomze mam malo casu. chodim taky do prace. mame vice budov po praze a tam kam chodim ja treba nejsou zipky. ale je fakt ze mam hodne kamosu po strahove. jenom je nechci furt otravovat, protoze to kazdej den aktualizuju. me ani tak nejde o stazeni jako spis o to ze ty stranky vubec nefungujou. jak rikam mam tam semestralky a za chvily se blizi konec semestru.
O konci semestru me ani nemluv projekty, pisemky a zkouzky uffff
fakt moc premyslim ze si koupim domenu a pujdu na nejakej normalni hosting server. u 800 za rok me opravdu nezabije. :-)
z ceho delas tedka semestralky?
PZ2, SCS, MSI, VSL a další menší (viz http://www.fit.vutbr.cz/study/courses/)
neznas nahodou od vas smrt? teda jmenuje ondrej holecek
NEznam :o)
hehe docela dobrej predmet : styk clovek stroj. srandisti
ja mam tedka databazove systemy, teoreticka informatika (vsechno o grafech), strojove orientovane jazyky, navrh logiky pocitacu a logicky systemy. docela toho mam dost
To už sem absolvoval loni. :o)) Uspěšně hurá!
hehe :-) a jak je to u vas ostry? co umrtnost? hehe