OHODNOTENIE STRANKY

ale libi semi ty zvuky :)
Thalia to !přesně! vystihla,líp bych to sám napsat nedokázal!
Todle se prece neda hodnotit!
Co mame hodnotit? Tu sablonu? Prazdnej web? Pouzije sablonu a pak se s tim tady vytahuje "ohodnotte mi to, mam dobrej web, delal sem ho sam". OMG OMG OMG OMG
hh
ale ja mam furt taky pocit ze vy tu nechapete o ake sablony sa tu jedna:
to nie su ziadne stiahnute sablony z dreamweavru! to je taka funkcie dreamwru/ ma to aj FP 2003/, ze proste si "vytvorite vzhlad stranky" a tento vzhlad potom pouzijete na ostatnych strankach - to to som nasiel na www.jakpsatweb.cz najdite si to aj vy tam, v niakej sekcie ze PROVOZ WEBU....
http://www.jakpsatweb.cz/include.html#editorem

a potom ze DWT sablony....
Ta šířka stránky je naprosto zbytečná a obtěžující. Nefluidní layout se dá prominout tam, kde nebylo zbytí (velký obsah, specifický design), což tady není ani jedno.
BTW viete co ja sa na to vykaslem nechapete ze tie sablony si navrhujem sam vrrrrrrrrrrrrrrr
vzhled je pěknej ale s obsahem je to už horší jak jsi udělal to že když přejedeš ikonu ozve se zvuk a koukni na mo´je hodnocení pošli na radmil2@seznam.cz www.ra-po.wz.cz
1) Nechcem hodnotiť tú design tej stránky, na to nemám, chcem len podotknúť, že aj keď vy všetci rozumiete, ako je ten web urobený, prípadný zákazník, nemá ani poňatia ako to funguje, a zaujíma ho iba vzhľad. Nevie si ani zobraziť zdrojový kód a nezaujíma ho či je to šablóna, alebo čokoľvek.

2) nechápem načo sa mi vo FF zobrazuje na tej stránke scrollBar? To len, že asi niečo nie je dosť dobre zoptimalizované. No ale v IE je tam ešte aj horizontálny ;-)

3) síce som nechcela hodnotiť design, ale mne osobne sa nezdá veľmi originálny ani graficky ani farebne, na to že by mal pritiahnuť zákazníkov.

4) To je platený web? Asi áno, to len tak ;-)
měl by být