Snažim se udělat stránku o busech (www.autobusy.unas.cz) pražské MHD a nevim co mi tam ještě chybí. Pomozte mi prosím najít chybějící díly aby byl tento web nejen pro fanoušky, ale i užitečný. Vím že vhled není nic moc a že ve Wordu se stránky nedělaj. Tento nedostatek prosím omluvte...
"chybějící díly"? chceš radu jako ohledně obsahu?
zkus se inspirovat třeba tady www.trolejbus.cz
;-)
Jenomže já potřebuju spíš něco k autobusům a navíc v Praze.
chápu, takže myslíš že ti tady někdo dá přímo konkrétní obsah :-))))
myslela jsem inspirovat se šíří záběru, tématy, provedením apod., samozřejmě
Dobře. Akorát zrovna uvedený web je dost nepřehledný a přebarvičkovaný /nic proti/.
hm. A chceš tedy přibližně co?
No, teď zrovna mam menší výpadek. Já nevim, třeba jízdní řády já nevim co lidi chcete!
<HTML>Stránku děláš ty, tak snad víš o čem chceš dělat, a jestli nevíš tak to smaž a dělej něco jinýho</HTML>
"já nevim co lidi chcete"
:-))) já třeba nic
autobusy mě moc netankujou a v Praze už tuplem ne :-)))
CitaroL: Možná by ses měl zamyslet nad základní otázkou tvého webu. Když děláš web, měl bys vědet O ČEM ten web má být a také CO na něj dáš. S tím ti těžko někdo poradí. Web bez obsahu nemá smysl.
Pokud máš zájem, aby lidi na tvůj web chodili, musíš tam mít UNIKÁTNÍ obsah. Tedy takový, který jinde na webu není. Ten obsah musí, samozřejmě, lidi zajímat. Nemá smysl něco na webu kopírovat a udělat tak (více či méně povedenou) kopii něčeho jiného. Lidi stejně půjdou k originálu.
No a pak ten web musíš udělat hezký a přehledný, ale to přijde opravdu až pak, až budeš mít pořádný obsah.
Jo a ty jízdní rády už na webu jsou:
http://jizdnirady.atlas.cz/JRMHD.asp?cl=C
zbi máš úplně pravdu. Co se týče obsahu, já sem chtěl udělat web o autobusech. Na to, co tam chybí, se ptám proto, že mě připadá neobsáhlý a nevim co bych tam měl ještě přidat. Protože to, co jsem tam chtěl mít tam mám.
Ehm, co takhle soutěž..třeba o lístek?
Joo tak to je dobrej nápad. Ale vyplatí se to někomu kvůli tomu se někam složitě proklikávat a registrovat ;-)