bordercolor

mam problem, ze robim tabulku a ked chcem dat farbu tabulky cez parameter bordercolor tak mi to pise ze to nie je validne a ja chcem spravit prvy krat v zivote validnu stranku. ani cez css to neviem spravit. P.S: robim to cez Dreamweaver MX 2004. prosim poradte. diki
No, tak... jak bych ti to řek. Pokud chceš udělat validní stránku, tak to asik bude nej, když opustíš programy, co ti samy vygenerují kód. Uprav si třeba v notepadu kód stránky a sice z bordercolor na style="border:1ps solid red" red je barva rámečku, 1px je velikost rámečku. hodně štěstí ;)
Jo, malá připomínka, pro ty co mně znají. tenhle web není můj... jsem přihlášenej na účtu kámoš... no... spolužáka =D
<table style='border: #ABCDEF solid;'>
ok diki moc
ale ja si myslim ze program Dreamweaver je pre mna dobry lebo ma validator a robi validne stranky a ja tiez v nom pisem v kode a cely si ho cez neho upravujem, ja preto robim cez takyto program radsej, lebo potrebujem vidiet ako vypada ta sranka ked ju robim. inac strankami sa zaoberam asi pol roka tak si zvykam. naprv som robil cez FP 2003 a teraz tento Macromedia Dreamweaver MX 2004 a ten sa mi dost lubi.