OHODNOTENIE

MAFIAN:

Hele kámo, dizajn se píše D-E-S-I-G-N a ne D-E-S-I-N-G. To jen tak pro přesnost. Máš to tam v anketě.
Santino Corleone --- jj ja viem ...aj som rozmyslal ze ci tam napisem opravu ,ale zdalo sa mi to zbytocne :-)
MAFIAN alias hitmanko: nemysli si, ze jsme na tebe a tvoji dotazovou serii "nezobrazuji se mi obrazky" zapomneli. Rekni mi prosimte jednu vec, webmajstre, vzal sis vubec neco z toho, co jsme ti tady rekli? Ja nevim, ale mne se zda, zes chtel na sebe jenom upozornit a nalakat na svuj web par lidi. Protoze tohle, co se nam tady snazis prezentovat, to je spis pro ostudu a jenom me napada, ze to snad ani nemyslis vazne.Az budes mit poradnej web, kterej bude aspon nejak vypadat, mozna potom bude namiste nejaka kritika. Tohle je slatanina prvni tridy, nebo si o tom myslis neco jineho?
donny: tak ale zase lepsi nez predtim, ne..?
just-paja: jo, je videt, ze se zlepsil, ale jestli se nam tady bude kazdej prezentovat se svoji prvotinou, tak za chvili nic jineho delat nebudem. Nevim, jestli je to jen muj pocit, ale kdyz tady neco kritizujem, vetsinou je to proto "zda se neco neda udelat lepe", pripadne "doufam, ze to u vas vypada stejne jako u me". Pokud se mi pred oci dostane web, kde VSECHNO by se dalo udelat mnohem lepe, a nebo na prvni pohled u me stranka NEVYPADA tak, jak by si autor pral (a neni videt zadna snaha o toto), tak co si mam o tom asi myslet?
donny: problémová oblast.. vsude de neco vylepsit a nikdy nic neni dokonale, protoze dokonala vec splnuje predstavy vsech a takova nikdy existovat nebude. kritiku sem lidi hazej aby zjistili, co maj zlepsit nebo co udelali dobre a co udelali spatne, stejne jako ja http://elitnitrida.unas.cz/new/main/?setwookie=white ale zase je fakt ze to sem nekdo hazi moc casto - a to je uz o nazorech kazdeho jedince, co si o tom pomysli, do toho zasahovat nechci ani nebudu. jediny co s tim de delat je banovat, mazat, nechat byt a nebo lhostejne radit.. (+moznosti ktere z toho vychazi)
just-paja: jo, ale hodnoceni dobrovolne zadam prece jenom tehdy, pokud si myslim, ze jsem pro to udelal vse, co muzu...coz uz z reakci vyse v tomto pripade neni pravda.
ne vsichni se toho drzi.. :/ ..ja taky ne.. :\
já bych ho rozhodně nekritizoval za to, že si tady nechává kritizovat web. Já to dělam taky a dělá to dalších milion uživatelů wz. nevidim na tom nic spatnyho, pokud to nekoho natolik pohorsuje, at nereaguje a reaguje jen na ty vlákna ktera ho nepohorsujou... ano, jeho web neni uchvatny, ale kazdy nekdy zacinal... a myslim si ze se tady lidi nauci dost podstatnoucast sveho web-umeni. ja se tu treba naucil kompletne cssko...
Ijacek: podstata meho mensiho rozcileni byla trosku v necem jinem, ale to uz je jedno.
Myslim ,ze ked moj web navstivi "normalny"clovek,ktory nevie tvorit weby a nezaobera sa tým .Tak sa mu stránku bude lubit.Lebo ja svoju stranku nerobim pre vás ani pre iných webmajstrov ,ale pre ludi ktory sa zaujimaju o mafiu a vsetko s nou suvisiace .,Snazil som sa aby bola moja stranka jasna-strucna-zrozumitelna .A myslim ze sa mi to podarilo ¨.Nieje tam prehnane vela farieb ,pohyblieviek a blikajucich NEW-somarin.
Na stranke pracujem kazdy den,a myslim ze sa stale zlepsuje ci po grafickej ci obsahovej stranke ...
ok, tak pracuj dal a drz se nekolika pravidel:
nepis delsi texty kurzivou - spatne se cte.
cervene pismo na cernem pozadi se take spatne cte.
neprehanej to s ruznymi barvami textu.
zrus pravy sloupec s anketou a pocitadlem, aby bylo vice mista na obsah.
pokud nejake informace prezentujes pomoci obrazku, neni duvod, abych musel stahovat vsechny najednou (napriklad ty zbrane, tam by bylo lepsi pro kazdou z nich udelat zvlastni stranku i s popisem, parametry a tak.)
atd.

Ale to, co ti tady pisu nema nic spolecnyho s kritikou, hodnocenim atd. Chtel jsi kritiku a tus dostal. My kritizujeme z pohledu webovych koderu a webdesigneru, coz by od nas melo byt ocekavano. My jsme totiz lidi, kteri se snazi delat dobry web nejen z obsahove stranky, ale i z pohledu formy, zapisu, struktury atd. Je to docela logicke, protoze to s tvorbou webu velmi uzce souvisi, neni to jenom o tom nejak zverejnit informace. Snazime se upozornit na jevy, ktere jsou z pohledu dnesniho vyvoje internetovych prezentaci podstatne.Proto nas pohled z odborneho hlediska.
ještě porád nechápu proč je menu rozdělený na 2 (místo původních 3), proč máš v menu pomlčky, a proč to nedáš nahoru, pač následkem nevidim celý "linksy"... sou skrytý tam dole a já se k nim nemůžu rolovánim dostat, pač sis asi nastavil nerolování... či co.