<b>FAQ, prosim ctete nez nam poslete e-mail</b>

Moje stranky mám zazalohovany, takze je muzete slidne smazat.
Adresa je www.zelva.webzdarma.cz.
.
Ja navrhuju, aby se, daji-li se jeste rozlisit jednotlive accounty, zalozila databaze, kam se muzou prihlasit ti, co maji zalohy a radi by uz co nejdriv uploadovali znova a tudiz o zachranu dat nemaji zajem.
rozhodně musím podpořit admina a držet mu palce. Já mám stránky na hdd, i když ne celý :o(((, ale to nevadí. Mylím si, že když se stránky ztratí tak většina udělá ještě lepší.
To co jse stalo je katastrofa asi pro všechny já jsem mněl na webu uloženo 48Mb a nechtělo by jse mi tam všechno znovu natahovat .
Já jim osobně držím palce a 100% obnova dat . A také hodně štěstí .
Hele udělal jsem na iglu.cz takovej seznam nechci to nikomu vnucovat: http://iglu.cz/plsek/lojza/ Děkuji
... drzim palce ...
Taky drzim palce, mam sve stranky sice zalohovane, ale hodne starou verzi. Nesnesu pomysleni ze bych musel vsechno delat znovu :/
všichni co si nezalohovali data sou blby a co stejne to bylo receno pri registraci -------------Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost. --------------- bylo take receno ze -------------V noci ze soboty na neděli bude odstaven provoz všech služeb webzdarma z důvodu údržby diskového pole. Předpokládám, že plný provoz budem obnoven až v ranních hodinách. ------------- sice provoz nebyl obnoven ale uz sama veta údržby diskového pole. vede normalniho uzivatele k automaticke zaloze at ji ma nebo ne takze jestli ste neco ztratili vase minus mate si to zalohovat kdyz je to zadarmo tak nema nikdo proc nadavat 50 mega za prouzek reklamy? jestli se vam to neliby tak dete jinam kde vam nabidnou vic a takovejch mist moc neni
for mr.h>>>>
to mas teda pravdu, holka, webzdarma nam za nic neruci. vsak se taky nezlobim, ze mi web uz tri dny neexistuje. ale jedna vec je ta, ze o udrzbe diskoveho pole jsem se dozvedel az v samotnem prubehu udrzby diskoveho pole... tedy krute pozde na zalohu dat. To by mi vadilo v tom pripade, pokud bych nezalohoval...
ale cloveka, ktery nema na hdd identickou kopii svych stranek, povazuji za naprosteho debila. sorry vy vsichni, ktere jsem prave poslal o par desitek iq bodu dolu, ale tak to vazne je. Ja si nejdrive vse pripravim na komplu, projedu si pres apache funkcnost scriptu, vseho moznyho, a teprve potom to draftuju na net. ja sve stranky mam... ale taky se mi nechce tahat 40mb znovu na net.

takze si stranky prubezne ukladejte na disk... treba jednou ocenite, ze mate sve stranky z ranych zacatku, kdy jste html a php jeste moc nerozumeli. je to krasna nostalgicka vzpominka :o)
Nejedna se o hackersky utok?
Hele,já takových míst znám docela hodně,no určitě alespoň dvě, ale nebudu to tady rozebírat jenom ti chci říct že si pěknej protože urážíš lidi kteří mají na webzdarma stránky a ani bych se nedivila kdyby opravdu všichni odešli pak by si za to mohl ty a věřim že by si z toho lehce nevyklouz tak drž kl!!!!!!!!!!!
ja neurazim lidi na wz ale jen ty co sy neumej svy data zalohovat a pak kazdou chybu svadej na admina kazdej dela prece chyby a u disku to zamrzi a jestli kvuli takovejhle chybicce ma nekdo odejit to si nemyslim admin pro nas udelal fakt hodne uz jen tim ze zprovoznil 2 mb disky kde muzeme rict proc stranky nefungujou a ne jen nefunguje to konec myslim ze dela co muze a doufam ze se mu to podari zprovoznit co nejdryve ja tam take nemel malo dat a nahravat to bude na vice jak hodinu
aha, takze tady musite psat, ze jste s wz spokojeni, aby vam nevymazali prispevky? psal jsem tady nabidku hostingu na svem serveru www.parime.cz a oni mi to vymazali!
Tak to mas hochu smulu. To uz je riziko neplaceneho webu kdyby jsi si zaplatil tak mas data v poradku
říkal jsem si proč mě nějak nestoupá návštěvnost v e-mail infu --> a ono tohle . . .
Zajímalo by mě, jestli to bude mít dopad na registraci uživatelů a jejich domény (nějak moc nechápu jak až byl servers zasáhnut) - byla by to potom docela mela o "kvalitní-frekvenetovaný", nebo nějak výhodný domény. Doufám, že tohle je jištěný. Jinak jsem se už srovnal že budu muset ZASE odesílat z disku šílený kvantum dat, ale co se dá dělat . . .
Tak máte aspoň mojí morální podporu -> ať se vám to brzo povede - chybička se vloudí . . .

!!!!!Jo a jestli v tom maj prsty nějaký unuděný hakeři, který nějak destabilizovali síť - tak že to jsou svině největší a tomu zasra . . . .apod. jim vzkazuju !!!!!!!
>Autor: Pavel (lasak.wz.cz) (---.kn.vutbr.cz)
>Datum: 26. 11. 2002 14:55

>www.pipni.cz
>250 MB, PHP, MYSQL atd...

>jen stačí mít koupenou doménu 2 stupně :)

>tj. 800Kč/rok (udržovací poplatek)

NESER S PIPNI !!!!!!!
" * Proc jste nerekli predem, ze si mame zazalohovat data. "
- To je snad jasny, ne? ;-D
A vubec, proc jste nam nerekli, ze bude nejaky neplanovany vypadek :-) Jak k tomu prijdem :-)
Achjo, nezbývá nic než čekat, doufat a modlit se... našel jsem už zálohu svých stránek, ale asi jsem pozapomněl zálohovat otcův firemní web za což mě čeká při totálním kolapsu ztráta hlavy a nová patlanice... :o(((
Prosim Vas lidi, udelejte neco, jinac me rani mrtvice......slibuju ze uz budu zalohovat jako hodnej chlapecek!!!!
Jaxe mužů odhlásit z diskuze????
Dal jsem si zasílat odpovědi na toto téma.
TO shodou okolnostií v plánovaném výpadku, protože jsem chtěl vědět, kdy ta zase pojede, ale teď mi chodí tak 150+ mailů denně a to se mi zas tolik nelibi. Tímto žádám o odhlážení mailové adresy z fóra.
Díku CLeanek
tak si sprav pravidlo v tvojom mail-clients aby ti to slo rovno do kosa ja uz to tak mam :)))
Ano taky jsem si udělal filtr na házení do koše. Ale myslím, že spíše by bylo vhodné, kdyby každé ráno a případně i večer v určitou hodinu udělal admin. malé prohlášení jak probíhá oprava výpadku.... Nemyslíš Mirku?...( PS: já jsem v klidu- BXclub zálohován na HDD...)
Proboha k cemu ten seznam je jako dobrej, napisu ti tam moje jmeno a to je vsechno a hlaska ze udaje nebudou nikomu poskytnuty, to ma byt jako co? Moc seriozne to nevypada, aspon kdyby jsi tam napsal k cemu to je dobry. ACEMajky
To je sice pekny, ale pokud mam stranky v PHP tak je mi to na h*o

Sluzby WZ jsou nejlepsi ze vsech freehostingu a tak by bylo od nas nejlepsi admina podporit a cekat.

Vzdyt jsme vsichny SOUHLASILI s podminkami a tak co se certite. Pokud jste nekdo nestavany za to ze neco co je zadarmo nefunguje a ze nemuzete nic delat, tak si jdete na placeny hosting. Mate tam slmlouvy, ale kdyz to spadne, tak vam to je na prd. Protoze zadna smlouva vam to nerozchodi. A ze muzete nekoho zalovat?? V nasi dnesni demokracii to je zbytecne.

hodne stesti miro
m.docekal