Lidi, ste ubohy. Kdybyste nebyli blby, mate vse zazalohovany.... Akorat se snazite svest svoji neschoponost na nekoho jinyho...
Myslim si, ze rozesilani upozorneni o funkcnosti neni zas takovej problem, staci najit databazi uzivatelu a posilat a posilat....
MIRO, ALLAH S TEBOU!
To je sice hezky, ale takovyto server by asi mel mit sikovne lidi, kteri dokazi zvladnout jeho obsluhu. Chapu, ze to neni lehke, ale kdyby byli chytrejsi, zalohuji data a ranu by proste zamazli. Nejde o kvalitu stranek, ktere uzivatel vytvoril. Dulezitejsi je, ze tomu venoval byt i minimum casu, takze kdyby jeho prace prisla vnivec, byla to tedy zbytecna ztrata casu...
Jak si myslite, ze by to upozorneni melo vypadat? Podle nekterych jedincu asi takto:
Omlouvame se vsem uzivatelum a prosime je aby si zazlohovali sve data umistena na serveru WEBZDARMA, ktery zitra v 11:26 spadne.
www.pipni.cz
250 MB, PHP, MYSQL atd...
jen stačí mít koupenou doménu 2 stupně :)
tj. 800Kč/rok (udržovací poplatek)
Ono to je jednoduchy, nadavat lidem co nemaj zalohy....ja mam zalohovany vsechno az na jedno takovy maly diskusni forum (rammforum.wz.cz), to se generuje dynamicky a zalohovat to by byla silena prace.....takze prosiiim mejte pochopeni :-(
Jasne, ze ty zdrojovy php mam na disku, ale vsechny prispevky i seznamy registrovanych lidi by byly v tahu...
btw: ne, nemam to v mySQL, ale v txt....a kdyz vidim, ze lidi s databazema jsou vysmaty, asi to tak taky budu delat - propriste....
Nejak moc problemu za posledni období nemyslíte?
Něco jíného je když se nemůžu přihásit, než že to návštěvníka pošle na jakousi stránku a už se neukáže
Nahral jsem nove soubory, jestli se vam to povede, premazou se timi starymy?? ( Snad Ne!!!!!!! ) --- vkvajgar.unas.cz
QUESTION: (doufám že někoho neopakuju)
*Co se stane s tou 2MB zálohou, pokud se původních 50MB zprovozní? V těch 2MB mám fórum a nerad bych aby po obnovení těch 50MB jen tak zmizelo.
Je mi úplně jedno kdy, ale moc moc vás prosím, obnovte to a nic nemažte !Ikdyby to mělo trvat několik týdnů! Na stránkách, které tu mám jsem dělala dost dlouho, vypotila jsem na nich spolu s kámoškou duši. Tady jsem je však měla krátce a nestihla jsem udělat zálohu. Proboha hlavně se neunáhlete. Možná že ti, co neustále sedí u internetu mají každý den čas zálohovat, ale ti, co se na net dostanou jednou za měsíc prostě tuto možnost nemají( a teď je to právě jeden měsíc, co by mé stránky běžely a já chtěla dnes udělat zálohu). Přeji adminům, ať se jim to podaří obnovit. Protože jestli ne, práce mnoha lidí příjde úplně vniveč.
o klienty přicházíš, protože jsi blbec lakomá. Chtít vydělávat na serveru zadarmo, to si říká o vyšetření....
klienti si můžou vybrat....když je jim líto osmi stovek za doménu, je to jejich věc, byli varováni...
a co www.tenzor.cz
tam máte 100 MB zdarma a bez reklam........ tak co se tu řeší?
Tom >> nic se tu neřeší....já tenzor taky používám, jediný problém je dlouhá adresa, ale s tím pomůže redir.cz :-)
jo Tenzor jde.....
jinak eště že nemám svý stránky na webzdarma....
ale myslím že pokud někdo chce mít stránky tak mus zálohovat.... já to dělám....
1 záloha je na webu
2 záloha na počítači
3 záloha na CDRW
ale to záleží na povaze dat, když tam někdo má patlárnu tak tu ani zálohovat nemusí....
sice sem nějaký účet měl... ale měl sem tam nějaké blbiny....
Já se na to vyseru data sem si dal prozatimně ne iglu.cz ale většina lidí je zvyklá na WZ adresu a taky kampaň kerá běží je taky na .... protože se automaticky přesměruje na http://www.webzdarma.cz/maintenance.in.progress.html no super hele kdyby jste tady aspoň napsali že se na to admin. ..... a že to bude do pátku v pohodě ale: V tuto chvíli nejsme schopni říci, kdy bude moci být provoz obnoven. no nic ať je to co nejdřiv čus
Když má někdo data zálohvaná na disku, nešlo by mu zpřístupnit jeho stránku bez dat, nebo to je záležitost celého serveru?
Možná se ptám dost hloupě. :-)
Ty co stránky nemají zálohované a jsou to těžké stránky, těm přeji vydržet to a aby se to dostalo zpátky.
To spadnutí naštve, nejde o to, že zálohu nemám (jako že vážne nemám ale horší je to, že jsem se s těma skriptama sral docela dlouho.
Ví někdo jestli to bylo zaviněný zásahem z venku nebo ze vnitř?
Udělel někdo na server atentát nebo to odešlo jen tak?
To nemáte nějakou zrcadlovou zálohu na serveru?
Nazval bych to trosku jinak nez "selhani z ne-uplne-jasnych pricin". Spis bych rekl, ze se nekdo stoural v necem, co nemel. Samo od sebe se nestane nic. Samozrejme, ze se neda predpokladat, ze server spadne, ale kdyz uz na nem chcete delat nejake zasahy, radeji o teto akci informujte uzivatele.
Myslim, že to naschval zničil admin. Protože je to svině!
Nexci přijít o svoje stránky, páč o víkendu mi taky spadl celej disk, takže jediná kopie je na webu. Držím vám palce a všem 100%ní návrat dat.
milky way: drž hubu čůráku myslim ze mira dela co muze. jestli se ti to nelibi muzes si vzdycky vybrat neco jinyho, nez wz.
lidi, myslim, ze nema cenu z toho delat tak velkou vec. proste to jenom nejde. na internetu zivot nezavisi. aspon se muzete na chvili zbavit vsech starosti, ktery s tim mate.
jestli nemate zalohu to je pruser, ale nejste prvni (ani posledni), komu se to stalo...
Dobře tak se mu omlouvám, ale stejně za to může!
hlasujte:
http://anketyonline.web3.cz
kategorie: počítače a internet
Nechci se opak, ale Mira nám připravuje nové verze PHP, onehdá i MySQL, tak nevím proč by měl ničit naše data!!! Přemýšlej trochu!!!!