ahoj snažte se trochu rychlej!? večer chci aktualizovat
Stale tu moznost zachranit data nevzdavame. Problem je v tom, ze operace ktera ma normalni trvat 10 hodin z neznamych duvodu bezi strasne pomalu a ukazuje na nekolik tydnu. To samozrejme nema smysl a proto se snazime ten proces urychlit ...
pekny den, drzim vam place, vsechno mam zalohovane a tak me soubory muzete klidne vymazat, kdyz vam to nejak pomuze.
drzim palce
martin docekal
www.zoo.prodejce.cz
www.retriever.aktualne.cz
www.retrieveriada.aktualne.cz
www.martinsson.web2001.cz
www.profi.prodejce.cz
www.retriever.unas.cz
Tak super, zalohoval sem si db a tak je to v pohode. Je to to nejdulezitejsi na mym webu zbytek je zalohovanej, snad :-)
Prosim Vas kdy se to teda konecne rozjede ?? Mel jsem ty stranky ukazovat ve skole a nic. Musel jsem je donaset na disketach a uchovavat na stanicich. Fakt at Vam to vyjde a uz to je ...
asi neumite cist ne ?
od admin:
ps: prosim, piste do tohoto vlakna jen seriozni dotazy, aby se dozvedet tyto informace i clovek, ktery nechce cist vsechny prispevky
Názory a vzkazy se tu množí jako houby po dešti, ale myslim že 90% lidí by nejvíc zajímalo "KDY" to znovu spustíte?
Tak hodně štěstí.... k. (bez zálohy:( )
Data samozřejmě zazálohovány mám zajímá mě spíš zda se uchovají domény!!!
__nezaujima, radsej by sme myrovy mohli pomoc tmysliet, ako dalej a
____navrhnut mu ""REALNE"" riesenia. Je zaujimave ze najviac placu ty co
______maju najshitnesie weby :( . Ja sice nemam buh vi co, ale radsej
_________sledujem a ""ROZMYSLAM"" ako myslienkou prispiet k
___________________ rieseniu !!! Prosim Vas za Mira ...
Mám zájem o upozornění, že server bude zprovozněn. Rozeslali jsme
klientům informaci o instalaci aukčního katalogu a než se tam mohli
dostat, tak to spadlo. Přicházíme tak o řadu klientů
Lidi, lidi, co to s Vama je. Nekdy technika holt zklame, nic neni dokonaly. Nekdy by se to urcite stalo... Nechte administratory delat svou praci, jsem presvedceny, ze makaj jak jen to jde. Zas takova sranda to totiz neni. Doporucuju Vam jenom se sem koukat na prispevky adminu, dokud nezjistite, ze vse bylo zprovozneno, at uz se zachranou nebo bez. To uz bude kdyztak Vas problem, ze jste si nezalohovali data. Zkusenostmi se clovek uci. Ja osobne tady o nic neprijdu, ale v minulosti sem rval jak tur, kdyz mi spadnul celej disk a nezbyl mi ani kilobajt a zaloha taky nikde.
Mejte se a adminum preji hodne stesti pri obnove.
...a nebylo by nakonec nejjednodussi (a hlavne nejrychlejsi) najet vsechno znova,ti,co maji zalohy si to sami obnovi a pro ty dalsi se muze kontinuelne pracovat treba jeste nejaky den na obnove,ale hlavne bude neco fungovat,pac prostor 2MB je minimalni zivoreni (i kdyz alespon neco).
Naprosto souhlasím - svatá pravda.
Ono to nebude zas tak jednoduchy - rozlisit, co maj zalohy a co nemaj. A pro ty, co maj tak jim to premaznout na cisto a co nemaj, tak jim na to delat. Lehce se rekne, temer nemozny udelat. Tohle nejsou Wokna.
Lidi kdo má chuť odejít běžte na www.super-hosting.cz sou levný hodně levny!
Vsak vo to je to jednodussi,ze to nejsou Wokna,systemove reseni je: funkcni web s novymi daty a paralerne pracovat na puvodni obnove,pac pak jsou nasrany vsichni a takhle by byli jen ti,co nemaji zalohy,ale hlavne by to fungovalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo presne tak, ja bych aspon navrhnul par kilo kvuli presmerovani, to by mi stacilo
Když seš tak chytrej... ptám se ale vážně: Jsem připojenej přes winproxy a nejsem schopnej rozchodit FTP, ani poskytovatel internetu mi v tom neporadil, přestože by asi měl... Nemáš nějakou radu nebo doporučení, co kde nastavit nebo zkusit?
Přiznávám že jsem trochu překvapen jak velké množství mých oblíbených stránek je s některou z přípon wz a tudíš v současnosti mimo provoz. sám mám (nikoli měl jsem) troje stránky a musím přiznat že jsem s poskytovanými službami nanejvýš spokojen. Nespěchejte, stejně nic neuspěcháte, hlavně ať vše běží tak perfektně jako doposud, už byly letos větší katastrofy...Blahopřeji k úspěšné práci která nemůže zklamat ani nyní.
Tak, kdyz uz to treba budu muset uploadovat cely znova nevite nekdo o podobnym webhostingu zdarma kde je alespon tech 50 MB ? aaanebo idealni neomezenej prostor jako je treba na host.sk kterej je bohuzel plny ?
Zkus zdarma IC.cz nebo jinak.cz (100,- za 3 mesice)
Cus lidi!
Omlouvam se, ale nedalo mi to...
<OT>
Podle reakci soudim, ze na WZ bezi spousta komercnich (lepsi termin me nenapada, neberte me prosim za slovo!) aplikaci - to povazuji za vysloveny hazard! Jednak je potreba mit pod kontrolou webserver (vlastni zabezpeceni je k nezaplaceni!), druhak je potreba mit zabezpeceny data (databaze)... Kdybych vedel, ze choulostiva data, ktera poskytnu nejake spolecnosti, budou ulozena v databazi na verejnem serveru, asi s tou firmou rozvazal spolupraci... Mno, ale je opravdu OT...
</OT>
A ted k veci - doufam, ze se podari to "policko" rychle "obdelat" a znovu "zasit", nevim teda co to je zac, ale vim, co je to obnova diskovyho pole (RAID3) a ze by to byl nejakej med, to teda neni...
Kazdopadne bych se primlouval za emailovou notifikaci, ze pole uz jede, ripadne v jakem rozsahu byla data obnovena...
Preji adminovi a jeho tymu mnoho stesti, bude ho potrebovat! ;-)
Ghort*
Verim, ze prace spravcu je narocna. Vim, ze WZ je solidni server a nabidl mi sluzby, jake mi vyhovuju a jinde jsem nenasel. Ale take doufam, ze spravci mysleli na zadni kolecka a zalohovali data - snad nejsou amateri. Mam na WZ stranky jen kratce a nestacil jsem si jeste udelat zalozni kopii, takze bych byl VDECNY, kdyby se aspon uz neco pohnulo k lepsimu...