ako si mám vytvorit stránku?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=40620&t=40620
Koukni na www.weby-tvorba.ic.cz
Rád bych ti, milý Radku, řekl, že porušuješ dvě pravidla. Jedno nepsané, tedy rámec slušnosti - v několika threadech naráz si tu děláš reklamu.
Dále máš pak na hlavní stránce svého webu automatické přesměrování, čímž porušuješ podmínky WebZdarma, tudíž doufám, že s tebou tak bude naloženo.
nezáviď je ubohá argumentace která se používá v připadě že dotyčný nemá pravě argmunenty.
Ježíííííííš .... já nemám čas hádat se s někým jako jste Vy ....
"Ježíííííííš .... já nemám čas hádat se s někým jako jste Vy ...." je ubohá argumentace která se používá v připadě že dotyčný nemá pravě argmunenty.
Taky nic jinýho neumíš ...
Zatím jsem nepotřeboval na nic argumentovat, pokud se nemýlim neměl jsi možnost poznat co jinýho umím.
A co ti nemám závidět?
To, že seš tak špatnej webdesigner, že si musíš schánět zákazníky tady na fóru? To že neumíš sepsat licenční podmínky? To že porušuješ pravidla wz.cz? To že tu funguješ jako spamovací robot? To, že neumíš pořádně argumentovat? To, že nemáš čas? To, že si očividně "něco víc" než "My"?
Jdi se vycpat...
Radek: ukaž nějaký reference, chtěl bych vědět co umíš, možná si necham udělat web
^nakashi : Najdeš je na výše zveřejněném webu . V "Ukázky webů" .
Jirka : Já narozdíl od někoho neschazuju lidi ani v soukromý a už vůbec ne na veřejnosti ..
2Radek:
1) hádáme se jinde
2) nikdo tě neschazoval, slušně jsem ti řekl, že to sem nepatří
3) soukromÍ jako stavení, to už bys před přijímačkama mohl vědět.
4) budeme se otravovat výhradně v tebou vytvořeném threadu
Hele mám návrh .. Přestanem se hádat , hledat chyby v někym jiným . A půjdem každý svou cestou .. (Protože tohle hádání nemá cenu , stejně o mě nic nevíš a stejně tak já nevím nic o tobě .)