Prosím o kritiku ...

Laura:

No, právě že zákazník to tak chtěl nějak optimalizovat na 1024×768, takže kdyby to mělo být podle mě, bylo by to asi celé jinak.

P.S: Koukal jsem, jak si razíš cestu do finále na NWW, držím Ti pěsti, i když z Cipínem to bude asi těžkej souboj.
To je předem prohranej souboj - pokud se do něj dostanu :)))
Ale není divu, když Cipino to má tak zmáklý. Přeju mu to od začátku.
Heled, je to sice uplnej nadstandart, ale me so porad moc nelibi, ze kdyz kliknu na obrazek, tak vyskoci novy okno, kdy je ten obrazek zvetsenej a kolem je to bez bacg... Mozna by nebylo uplne od veci udelat ke kazdymu obrazku dalsi stranku s bg. - kdyz se ten obrazek zvetsi a je to kolem bili (nvm ja k vás) tak to strašne ruší ;-)
MyFlower:

Teď nevím, jestli mluvíš o www.kpihk.cz nebo ne, protože tam nový okno, když se klikne na náhled obrázku, rozhodně neskáče. Jinak máš možná pravdu, že by to rozhodně nebylo na škodu udělat (i když IMHO je to zbytečný).
Nový ne, normálně tě to hodí na ten danej jpeg. Proč ne... Ačkoliv víme, že blahapet umí hezkou php fotogalerii, což? :) Ta by se tam implantovat nedala?
Ještě něco... Ta deklarce xml je nějaká "zajímavá". Nejspíš jsi narazil na problém, že ti to hodí chybu proměné php. Lépe (podle mě) to jde vyřešit tak, že dáš <?php echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-2\" ?".">" ?>
;o)