libi/nelibi?

nj.. az se vratim domu tak s tim mozna neco udelam :|
dovolte, abych vám nabídnul k sežrání kritikou ještě tenhle vzhled

http://elitnitrida.unas.cz/new/main/?setwookie=white

..mjo.. a chce to cookies,tak bacha na to..
bezva:)
tenhle je dobrej. je to živější, než ta černá. Akorát si zkontroluj to odesílací tlačítko u formuláře (Opera 9 TP2)...
mam operu 8,5 a to tlacitko tam ujde ;)
just-paja: http://xhtml.webzdarma.cz/x-files/jp01o9tp2.jpg (jak je to tlacitko oriznuty...)
donny:
aha.. :)
..to tlačítko mě docela zarazilo když sem to stavěl..
tomu formuláři sem dal text-align:right; a ty inputy se rozeběhly do leva a tlačítko do prava ;))

tak ráno možná..

..nějaké jiné vítky?
zaprvý "výtky"

Černej styl:

Je to celkem hezký, až na to že je tam strašně moc rušivých prvků jako reklama přímo před očima, sama anketa je výraznější než zbytek webu a musel sem chvíli hledat ten link na rozvrh o kterym ste mluvili nahoře.

Všechno je zase visící ve vzduchu, opticky nic nepatří na svý místo ale je jakoby vytržený z kontextu, kde vlastně žádnej kontext ani neni :)

Když dám web na číslo 10 tak logo je asi tak na úrovní 3. Žádný nápad, nevypovídá to o zaměření webu a ten font je snad nehorší co sem viděl ;)

Kdybys dokázal všechny ty malinký titěrný částičky webu ucelit a dát jim jednolitý tok, tak bych hned pochopil co kde je a proč to tak je, intuitivně. Musíš brát v ohled to, že ty na ten web i s kódem koukáš každej den ale já sem ho v životě neviděl a netušim co a jak a musim PŘEMÝŠLET. "1. pravidlo: nenuťte uživatele webu přemýšlet, po pár klikách to vzdá". Jasně, je to třídní web, ale platí to tam v omezeném smyslu taky.

Když už umíš udělat tohle v černý tak udělel to samý přeskupený to takový podoby jako je modrej styl, ten černý je nepřehledný, tmavý a rušivý. Na černou musí mít člověk tak trochu cit...
musim povedat ze je to fakt dobre - si uplny profik a ksem sa spytat ze ci to je tvoja trieda, lebo na tvoj vek/15 -16 r./ si riadny profik
^nakashi:
uff.. skoro z toho mám depku.. máš nějakej nápad co s tim udělat kromě toho "celý to předělat?"

sisiak:
zas tak růžově to nevidim.. ;)
no hele ty jednotlivy casti sou dobry akorat sou nahazeny... jednoduse je poskladej dohromady nejak inteligentne a dej treba podobne sirokym divum stejnou sirku
ok.. jo.. a mimochodem sem chtel hodnotit bilej style
..ale to je fuk..
tak k bilymu sem nic nepsal protoze proste je dobrej celkem :)
chci se zeptat..

jak mam ten bilej styl .. http://elitnitrida.unas.cz/new/main/?setwookie=white
,, tak kdyz se podivate poradne, tak na pozadi mam takovy sloupce. a v kazdym prohlizeci jsou jinak dlouhy.. :(
v mozille jsou tak jak sem chtěl, v ie jsou do výšky stránky a v opeře nejsou ani vidět :/ přitom mají všechny nastavenou height:100%;

nevíte někdo co s tim?
height: 100% je kravina prvniho radu. Rekni mi, z ceho chces to height pocitat? Z rozliseni? Z velikosti okna? a co kdyz mam okno 250×200px? Klasicky problem zni: jak to je s height:100% ? Odpoved najdes na goooogle nebo na www.pixy.cz
chtel sem to pocitat jako maximalni moznou vysku, aby to neprekrocilo hranici elementu ve kterém se to nachází.. to by logicky i bylo 100%, ne?
zklamu te, logickych je spousta veci, ale height:100% nikdy nebude fungovat stejne vsude. Ale da se to urcite nejak obejit.
hm.. heh.. hm..
pomuzes mi pls s tim hledanim?
heh.. mam to.. nastavim tomu vysku na 100000000px a overflow toho v cem to je na hidden.. ;)

..fuj..
http://elitnitrida.unas.cz/new/main/?setwookie=white
hm.. no.. zlepsilo se to nebo zhorsilo?
je to snad horší =/ je to strašná slátanina ten design ....
si říkam.. ale to bílý předtim se mi taky moc extra nezamlouvalo..
loooool to pozadi ukradeny od wellstyled.com

sakra chlape proc davas kazdy text do jinyho divu s jinym pozadim a jinym borderem? Od ceho mas tu spousta mista vlevo ? Moh si tam dat tu anketu ktera ted visi pravo nahore.

je to jak slepovačka, mám pocit že se roztrhnu na víc kousků jak na to koukám... :DDD
>to pozadi ukradeny od wellstyled.com
to tam mam nekde napsany.. ale koukam, ze je znamy, tak ho radsi beru pryc..

>each text each div
..nevim.. zlozvyk.. :/

>anketa
prave sem si toho vsiml

>..mám pocit že se roztrhnu na víc kousků..
tak zlý to snad neni..
ad rozvrh hodin:
1) vis, k cemu jsou tabulky? Ano, presne k tomu. Ta hromada SPANu vypada prinejmensim dost divne.
2) kdyz ten rozvrh zobrazim, bylo by lepsi, kdyby ho opet schovalo kliknuti do nej (kamkoli do rozvrhu), nez jen na jeden odkaz.
3) odkaz "zobrazit vysvetlivky" zobrazuje neco uplne divnyho a neda se to nijak schovat...