TEĎ SE PROJEVUJE MÍRA INTELIGENCE ZDE HOSTUJÍCÍCH

Zdravím všechny normální uživatele ,

Výpadek serveru není žádná maličkost , žádám tímto ostatní , aby vydrželi.

Všem ,kteří pracují na obnově dat přeji hodně úspěchu. Osobně jsem zažil zánik NIXNET-u , kde jsem přišel o všechny data.

Hodně zdaru
> kde jsem přišel o všechny data

Ty jsi neměl zálohu na locale. Já osobně alespoň jednou za měsíc dumpuju i databázi.
tak jsem si přečet pár příspěvků tady a řeknu po pravdě - nechtěl bych být v mírově kůži. dělám taky správce a vím, co je to za průšvih, když se ti zřítí server a ještě ke všemu z nějaké ne dost jasné příčiny. něco takového jsem řešil před týdnem a přibyly mi tři pramínky šedivých vlasů. takže by bylo možná dobré nechat plivání ohně a síry na admina míru a třeba si trochu zymést před vlastním prahem. co si třeba dělat pravidelné zálohy na lokále? moc lidí to asi nědělá a proto tak řvou. proč si nenechat nejdůležitější stránky zrcadlit na jiném freewebu? výpadek jednoho by tolik nevadil. a námět k zamyšlení - myslíte, že web vydělávající jen na reklamě je nadšený z několikadenního výpadku? r.
Jo admin je fajn a hlavne služby Worldonline jsou super. Zatím nevim o ničem jiným co by bylo na takový urovni a bezplatně. Jen mám dotaz zda zůstanou data zachována , nebo je tam budu muset nahrát znova???

Kinak držim palce at se to rychle vyřeší............

Cau Martin
Ja zalohy mam jen spoluzaci v kruhu ted nemaji pristup k me zasilanym dokumentum pro nastudovani :-) , ale kdo bude sikovnej tak mi napise mejl. Take se tesim az WZ opet pobezi, zatim pro me jediny server s dostatkem mista moznostmi zadarmo ktery sice obcas spadne, ale kdyz bezi tak si nemam na co stezovat. Admina delam a jak ostatni potvrdi ti co nejsou v IT se nam snazi srat na hlavu. TXH a tesim se na funkcnost.
Jo, výpadek je nemilý, ale co už. Nedávno zkolabovala Bažina (můj PC) a pamatuju si ještě živě, co to bylo za peklo nahodit to zpátky, a co teprve celý server. A jelikožto svoje stránky tady spravuju snad teprve čtvrt roku, a jelikožto nikdy předtím jsem do webek nedělala, samozřejmě mě napadlo udělat si zálohu až v momentě, kdy to tady spadlo... no jo, mea culpa, mea maxima culpa, nevěřili byste, že někdo může bejt tak blbej, že si na webku zvíci dvacet mega neudělá zálohu, což? Takže teď Mírovi a všem okolo strašně držím palce na všech čtyřech končetinách, a jsem ochotná si počkat na výsledek. A na debily se vykašlete - nejspíš jsou to ti, co jako já pozapomněli na zálohování, ale neumí si přiznat vlastní chybu.
Pánové internet je business a tak se i WZ musí otáčet. Tahle chyba je určitě bude stát pár zákazníků.
Hmmm. Je to stejné jako včera. Parádní projevy dokonalých mozků .....
Jj, jak jsem řek WEBZDARMA RULES !!! No co chybka se vloudí ale to jsou detaily !
Hmmm. Je to stejné jako včera. Parádní projevy dokonalých mozků .....
Já jen žasnu nad slovníkem některých ... Nechápu, jak je taková maličkost může vytočit. Každýho to štve, ale stalo se a nadávkami to oni určitě nespraví! ...
Ale ne, mylite se vsichni.....je to jen zabava, vzdyt se vsichni ti jakoze sprosti a vulgarni na vas bavi, ze jim na to skocite, kdyz napisou to a ono....myslim, ze staci, kdyz se jednoduse nebudete k tomu vyjadrovat....vsimnete si disk.prispevky a jejich navstevnosti.....kde je nejaka urazka, v momente je tam plno.....a tak se delaji navstevnosti.....
Neznalek: I to je pravda... mají z toho vlastně radost... No, já jen žasnu =)
Tak jsem umístil znovu svou stránku http://www.urbanchaos.wz.cz a jen doufám, že až bude provoz stránky znovu obnoven, že se mi data nově nahraná opět nesmažou. Tak to by byla fakt tragédie. Jinak oceňuju snahu admina. Všem co se na tom podílej tak: Thanks! ;-)