Tak uzto spravujete asi tak 2 dny tak to uz musi byt v pohode ne!!!!!

Ty asi mos nectes. Kdyby sis to precetl poradne , tak vidis , ze moje hlavnii kritika smeruje na to , ze nam spravci tvrdili , ze provoz bude obnovenej napr. v pulnocnich hodinach (ze soboty). To , ze o tom vim picu jsem tam dokonce i napsal , takze nevim , co keerujes!
SEM z5 jste vsichni radi co???? :O) a sem to ja pravy nevim nevim.....zadny falesny...:O)
jj
je to pravda meli to alspon rict hned ze to bude trvat 3 dny a lide n
emuseli utracet penize za to ze se nekolikrat zbytecne pripojili ....
oki
Až uděláš takovou věc sám tak ti věnuju
Celý vybavení svýho komplu a to je jakse patří bohatý.........

KOKOTE
A ja sem si asi 3 hodiny nahraval 30 mb mp3:O( tak smula znovu...
no o tu tvoji 486 nemam zajem:O)
To je horzněj dement, ten Nevím nevím. Asi fakt nic neví neví, když takhle kecá. je to pako, kašlete na něj!!!!!!!!!

To Admin: Good Luck
Jo, a když sis nahrával 30MB MP3, tak máš asi na to, aby sis to nahrál znovu!!!!
V prvnim prispevku jsi psal, ze neumi spravit 1 (slovy jeden) disk.

1) Diskovy pole se zrejme na tomto serveru sklada z vice disku HOVADO
2) Slovo nejtěžší se alespoň v čechách píše takhle a ne nejtesi...HOVADO
3) Nevim jaka socka ta skola je, ale asi velka podle Tveho vyjadřování..Hovado

S pozdravem Dan
Mohli by jste mi rict, kdy hodlate konecne zapojit tuhle stranku ??!!!!
Chci se dostat na svoji stranku !!! Tak hejbnete !! Nedokazete udrzet 1 web !! Ja z vas nemuzu....!!!!!
hych, ne, ale třeba jim spadl disk doma v počítači, vííííš?
No ono to asi není tak jednoduchý, když máš na disku takový objem dat, kolik musí na webzdarma být s ohledem na množství webových stránek, které jsou tam umístěné a s tou kapacitou, kterou poskytují. Taky mě to štve, ale technika není 100% bohužel. Vztekaní se nemá cenu.
Hmm. Neni nad slusnost. Kazdopadne jsi dojel na to, ze nejdriv zacnes kritiku (znacne ostrou) a pak se divis, ze jsou na Tebe lidi nastvany. Uvedom si ale, ze Tvy reakce opravdu pripominaji spis reakce malyho haranta, nez nekoho, kdo se snazi byt v dane problematice odbornikem... Rozhodne nemam pocit, ze bych chtel nekdy v budoucnu Tvych znalosti vyuzit, protože takhle se budouci profesional nechova.
Mě to jde,ale do včerejška nešlo.Co mi ale vadí víc-měl jsem tam XX souborů a teď jsou někde v pr*eli
Jako lidi, proc se hadate? Proste si pockame a bude to, NE? Snad se dockame, preji adminum hodne stestii :)))
Ty lojzo vymaštěnej, to si taky můžeš svoje slavný stránky hodit tam, kde to je placený a pak můžeš řvát, že to nechodí.
Vem si skejta a jdi si zahulit, ty tydýte!
Dva tyzdne tu mam stranku a z toho 5 dni mi nejde! Co je toto za server?? Hlavne ze mi tam napchaju do kazdeho framu reklamu!
Tak si vem MONEY MONEY a jdi si to dát na ňákej placenej server.
Mě to se*e taky,ale timhle tim asi moc nepomůžeš
Tak si vem MONEY MONEY a jdi si to dát na ňákej placenej server.
Mě to se*e taky,ale timhle tim asi moc nepomůžeš
Hmmm... asi máš pravdu.... potřebuju plno stránek, ale nějak mi to není dopřáno... asi to s tím CS přehnali :o)
A co, napokon vydrzim. Len aby to takto neblblo vecne, no co uz? Sme narod nadavavi...
Ještě jsi nám, ty "odborníku", zapomněl zaslat seznam Tvých vyznamenání a úspěchů. Je vidět, že tomu musíš opravdu rozumět, když jsi ten student. Myslím, že odborníkům v oboru zatím nesaháš ani po kotníky. Ale nebuď z toho smutný, časem dospěješ...
No, ludia, krotte sa s uploadom, tych 50 MB je mozno pre nas vsetkych :)