Tak uzto spravujete asi tak 2 dny tak to uz musi byt v pohode ne!!!!!

a ty si kde ty chtrej typnul by ti tak 7 tridu a nebo ucnak na zamecnika:]]]]
NEVIM NEVIM - vrať se do reálnýho světa - severní morava je prdel světa - myslíš, že můžeš srovnávat úroveň škol tam a v Praze ? He !
Jo kapnuls na to uplne presne. Je videt ze fakt chodis do nejlepsi skoly
VUKUR SI PRDEL TY ZASRANY pepiku....na praze jsou jen 2 veci dobre ROXY a PSH...
nevim nevim >> Vis, ono to asi nebude zaviset jenom na tom, na jaky je kdo skole....tak treba ja studuju humanitni obor, weby umim delat taky (treba schwarzes-glas.wz.cz) a oproti tobe mam tu vyhodu, ze se dokazu chovat aspon trochu slusne k nekomu, kdo se desitky hodin v kuse snazi neco tu pro nas v podstate zadarmo udelat...
NEVIM NEVIM - Ale abych ti trošku dodal sebevědomí - docela dobře odhaduješ - fakt je mi 15 a fakt se jmenuju Pepa :)
Ale to nemění můj názor na tebe !

Pedro - jo jo chodim na gympl - je to znát, narozdíl od sociálních školiček, kam chodí NEVIM NEVIM
r
freya>>>lec nerad ale musim ti dat za pravdu.....
Jasne. Proste se to musi brat tak ze je to zadarmo, tak musime udelat nejake obeti. Dyt tu nikdo nikoho nedrzi a komu to vadi, tak at placne prachy na prkno a muze byt na "bezporuchovym"
sice sem rek bez komentare ale todle fakt nejde prehlidnout, vsichni co nemaj co delat (jako ja) tu pisou prispevky, jen zalezi jestli maj neco v hlave nebo ne.

kdyz jsme u te skoly tak me napadlo kolik ti vlastne je ? da se propadnout snad jen jednou v kazdem rocniku nebo vickrat ? :)
NEni to zadna socialní skolička vsadim se ze bys ani nemel na skolne.....
WTF - dostals ho :)
NO fak to si me teda dostal kretene!!!!:O)))))))))))))))
Tak pozor, nerad bych, aby se tato diskuze dostala do nějakých takových témat. Pochybovat o různých školách, to je pěkný humus. Já jsem sice z jižní moravy, ale nikdy bych si nedovolil říct, že nějaká škola je dobrá nebo špatná. A převádět to tak, že žádná škola se nemůže vyrovnat těm v Praze, to je ubohost. Každá škola je nějaká a nezáleží, kde je.

PS:jen by mě zajímalo, proč k nám do ročníku, kde bylo 8 tříd chodilo 20 lidí z Prahy a okolí..... náhoda :-))
Sebelepsi skola te nauci jenom teorii, ale az zacnes neco delat, tak poznas ze vis skoro prd.
A nepomuze ti ani nekolikere opakovani rocniku!!!!
Jpg>>>mas pravdu....Pedro>>>ja sem vzdycky v pohode prozez

dak se divam ze se stoho vytvoril celkem dobry chat....
jenze na normalnim chatu se lidi seznamujou a ne fuckujou...:O)
NEVIM NEVIM - no tady se lidi musej fuckovat - kvůli takovejm jako si ty
shniper fjord killer>>>tak se dome neser!!!
Buuuuu, jak dlouho jeste? Prichazim o navstevniky stranek :((((
NEVIM NEVIM - zase si poukázal na tvojí nízkou inteligenci, že se snížíš k tomu, komolit nicky :)
Velmi dobře dámy a pánové. Nevím, proč se s ním vůbec bavíte. Je to pod úroveň slušně vychovaného člověka. viz táke polda Bob INTELIGENCE ...
for:NEVIM NEVIM
- dyt ty tady hazis hromy a blesky na vsechny strany ne?
ostatni z toho maji jenom srandu
no ten tvuj nick vypovida tak o tom ze tvuj zivot je jenom hrani pocitacovych her ty nulo....
NEVIM NEVIM - když si to myslíš !