Kritika webu

Viem ze s kritikou webu tu otravuje vela ludi ale ak si niekto najde cas pozrite sa aj na moju novu stranku http://www.mark.borec.cz
Vopred diki za vsetky komentare. A este nieco ked som si tak cital z halusky toto forum zistil som ze tu akosi nemate radi ked sa stranka robi pomocou tabuliek, a vsetci vravite o akomsi CSS Layout. Nevedel som to tym spravit tak aj moja je spravena tabulkami. No co uz :-) Som si vedomi este zopar inych nedostatkov ale budem rad ak nejake najdete a ja sa ich pokusim napravit.
CSS layout si udelej treba podle http://css.prodava.cz/layouty/vychytany-tri-sloupcovy-liquidni-layout

k designu tvych stranek: jelikoz jsou uvnitr sloupcu mensi ctverecky, kde je treba menu, pusobi na me sloupce moc prazdne. Nebylo by spatne treba u techto mensich ctverecku hodit stin s primym uhlem. Pozadi bych taky nenechal uplne bile, spis treba nejake svetle modre srafovani, ci tak neco. Celkove se mi ale design zda dost chudy. Pouzil bych vice prechodu, tudiz pouziti vice obrazku (vzorku) na pozadi... Copyright "2005" --> proc tam mas uvozovky? Maji vyznam? Odsazeni textu, v casti obsahu, vpravo takto moc se mi zda take divne, mozna by nebylo, kdyby se zas pouzil zajimavy prechod. Prava cast loga je prespriliz prazdna. Cast hlavy "shoutbox" ma pod sebou mezeru, anketa se tam takto take nehodi a text v logu je kostrbaty, text "Welcome on http://www.mark.borec.cz" bych odsadil vice od leveho kraje a dal bych mu tmavejsi barvu, nebo bych jej tam spis vubec nedaval.

ke kodu: nad casti ti chybi DOCTYPE. Viz napr. http://www.jakpsatweb.cz/doctype.html, dale jsem si vsimnul, ze mas externi css soubor. Proto se tedy ptam; proc pouzivas prime formatovani a nedas vse do externiho css souboru?

Po predelani a prevedeni do CSS layoutu si projed stranku validatorem, mas tam chyby, viz http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fmark.borec.cz%2Findex1.htm a take css validatorem, tam jsou take chyby viz http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fmark.borec.cz%2Findex1.htm&usermedium=all
Iframy se nepouzivaji, zkus misto toho pouzit funkce include v php ;-)
*ke kodu: nad casti head ti chybi DOCTYPE
No lol diki moc za kritiku, tvorenie webu nieje zas tak jednoduche ako sa zda :-). Pokusim sa napravit chyby, a urobim aj nejake zmeny v designe, inak diki aj za linki na skvele stranky.