<b>Zprovozněna nouzová varianta</b>

ADMIN: na to zapomen !!! Ja si pockam a nebudu jak vopruz si delat novou adresu, jsem s Vami spokojen i kdyz tech udrzeb mate docela dost ale jste super. ZDARY http://metal-man.wz.cz
Než se půjde admin opít (přeci jen je dva dny na nohou...) poprosil bych o info jestli mám začít hledat zálohu nebo ne.... na rovinu, obnovovat dva dny diskové pole znamená že některej dost důležitej disk asi zařval....

Díky
Držím palce!Jesli to ale nepůjde jinak,dej vědět.Mít zálohovaný data je základ.......
Funguje,ale já tam potřebuju dostat 20Mega a ne 2Mega.To mi je na nic.Dvě mega můžu dát kamkoliv.
Jo a asi to byl od IBM (maďarský :-( ). Ja taky mám špatnou zkušenost s pevnými disky. Jeden odešel. Byl ale v RAID, tak se nedalo dostat ani na ten dobrý. Snažil jsem se obnovovat data celé dva dny, nakonec se mi podařilo obnovit hodně dat (bohužel ne všechny). Takže vím, co to je obnovovat data na nové pevné disky. Přeji Adminovi hodně úspěchů.
Trošku mě to mrzí, dnes jsem měl na svém webu urbanchaos.wz.cz plánovanou aktualizaci a ... nic nebude. - držím palce adminovi ať to spichne co nejdřív. Zkusím to zejtra, doufám, že už to pojede... A nejebne ho z toho. Tak - hodně síly.
super Miro(admine) vydrž jseš super....
NoWoW:taky bych nechtěl do schránky dostat skoro 200 e-mailů:o))
Zkus je rozeslat přes www.uschovna.cz
Musim říct, že jsem celkem překvapenej, co se děje(se serverem). Se stránkama jsem začal asi před měsícem a tak je nemám zálohovaný uuuf. Hold zkušenost je dobrá škola :-(. Stanou se horší věci.

Míro jéééééď.

A tenhle znáte?
Jdou 2 ženský po ulici a jedna povidá: " To ste slyšela? prej chytli Fantomase!" .. a ta druhá: " ..ha ha ha ha ha ..."
Já osobně si myslím, že krach Webzdarma je již v dohlednu, vždyť se přece nemůže jako téměř jediný na českém webu uživit. Už nyní je na něm k nalezení nejedna zahraniční stránka. Já dávám Webuzdarma maximálně půl roku, kolik vy?
to je spatny ze to nejde vic me ale sere to ze na strankach mam vice jak 110 souboru a obnovit to me asi zabije nahravani jednoho po druhem zpet pude to udelat rychleji? i tak je to dost tezke scrolovat na kazdej soubor az dolu :P
Adminovi: Drzim palce, at to rozchodite. Jestli jsou moje data pryc, neda se nic delat, nahraju je znovu.

Zdendax: WZ je nejlepsi, proc by mel zkrachovat?
coz takhle pres ftp klienta? :)
Super http://kanary.euweb.cz už taky jedou a až na fotky se mi tam vešlo skoro všecičko.

A třídní stránky jedou zcela celýýýýýýýýýýýýýýý :-)))))
Děcka, doufám, že to zachvilu všecko půjde, asi bych se zbláznila nahrávat to znovu. Možná důvod, proč to všecko předělat a udělat líp, aneb druhý pokus. Že už se to nestane, viďte. :-)) Já vám věřím. Asi mě ale nejvíc mrzí diskuse na http://www.volny.cz/f600club/. Ta je dělaná přes webzdarma (webdrama) - pllllllllllz
to je husty, nejdriv se vsichni predhanej, kdo posle miru do vetsi prdele a ted se zase muzou vsichni pretrhnout aby miru chvalili:)))) AT ZIJE DAV;)

myslim ze kdyz se ukonci tahle vcelku nesmyslna debata, nebude ji mira muset cist a bude moct v klidu obnovovat data:)
to je husty, nejdriv se vsichni predhanej, kdo posle miru do vetsi prdele a ted se zase muzou vsichni pretrhnout aby miru chvalili:)))) AT ZIJE DAV;)

myslim ze kdyz se ukonci tahle vcelku nesmyslna debata, nebude ji mira muset cist a bude moct v klidu obnovovat data:)
Miro, jsem se sluzbami WZ spokojeny, mozna i vic nez to. Tak jen chci rict ze jsem vdecny za tuhle sluzbu...a jen tak dal:-)
ne každý... ja to zjistil až dnes že web neběhá...
Hmmm miro ja vim ze to nejde urychlit tak doufam ze to bude tenhlensten tejden hotovy jinak nebudu mit kam dat svoje stranky vono sehnat 50MB jen tak se asi neda zvlaste zdarma tak hodne stesti a at uz to zejtra facha cau Blade (
To: -M- To máš pravdu, Webzdarma je nejlepší, ale to nic nemění na mém názoru, že krach Webuzdarma bude nevyhnutelný a řekl bych, že toto jsou již jakési předzvěsti, vždyť jak by se mohl v době začátků placeného internetu, kde se již dnes platí za zhlédnutí kdejakého článku, uživit tak veliký a rozšířený freeweb(asi 15000 stránek) s tak dobrými podmínkami s a s pouhým jedním bannerem na každé titulní stránce. Pokud vešchny stránky webuzdarma nebudou ala Seznam, tak opravdu nemá šanci.
Konečně někdo chytrej
to Admin - Drzim palce, jak tobe tak trosku i tem datum :-)
chci tu jen napsat že držím tomu "Milionkrát" menovanýmu Mirkovi palce,který se stal terčem vesmíru v uplynulých dnech

máme to zadarmo ten prostor, prásnou doménu
tak se neposerte !!!!!!
já už sem to překous a beru to s nadhledem
teď budu už jen čekat a doufat
a ještě jedno udržim palce a to ne jenom kůli svejm stránkám ale aby už to fačilo aby měl ten náš míra klid ne ? sotva asi spí , chudák :-))

prosím jen o pravidelné info co new ?.....

bude to super

ahoj
chobotničák