<b>Zprovozněna nouzová varianta</b>

Aspon nas miro muzes prubezne informovat .....Me se to take stalo v nevhodnou chvili ale co se da delat.Takovy je zivot....
Tato chvilka je např. dobrá věc jak prezentovat své stránky ! :-))))))
Napíšete adresu www. ... . ... . .. a všicky testujou zda-li to fachčí.
Takže ještě jednou - já funguju : rallye.kvalitne.cz :-)))
JanK
Senzacni zprava.

Mirku DIKY!!!!!!!!!
Dik borci do toho!! Rozjedte to!! at uz to funguje, dotaz:ty stranky a data cosme tam meli nesmazete nam je, ze ne?? jinak receno: nebudem to tam muset tahat znova??
Myslim, ze na to jak funguji tyto stránky to neni zase az tak zavazny, vzhledem k tomu, ze se da nahrat nouzova varianta.
Nevim proc ty lidi tak rvou, vzdyt si muzou zajistit placeny web, ne?
Jenom by mě zajímalo v čem spočívá nouzová varianta ? :)
Mozna uz to tu nekde bylo receno ale presto se zeptam.

Je nejaka sance ze se povede obnovit v jakemkoliv case zpet vsechna data nebo uz vsechny freehostingy jsou smazany ? Koukal jsem se totiz na ftp v mem accountu a tam neni jediny soubor a pri zadani adresy uz to nehlasi problem s diskovym polem ale ze nemam index.php. (jinak receno ze je po strankach)
Ja doufam ze se s datama nic nestane pac je nemam zalohovany :o(
Přesně tak kdo řve ať jde jinam a vytáhne kešeňu. 50 MB za proužek reklamy ... ?! To se pořád ještě dá. JanK
je to dobry, funguje to, jenom se nenatahuje grafika
Gratuluji...
je to super,
admine,diky aspon za tohle ...dal sem tam lidem info proc to nejde.....
ja tu hostuji uz dlouho, jsem zcela spokojen a nechapu ty vulgarnosti
kdopak vam co da zadarmo
100 procentne stojim za adminem a i kdyby neco potento.(i to se muze stat)
stava se to i na daleko prestiznejsich institucich
drzim palce
dlouholety spokojeny klient
glass.vyrobce.cz
Nikdo nerve aspon snad na tomto foru, nepocitam ty vulgarni, ja si taky nestezuju, je to skvely freehosting za tak malou cenu (reklama) ale jen me zajimaji ty data protoze bych velmi nerad o ne prisel.
Sláva adminovi - moc díky za nouzovou variantu.
Prostě nehody se stavaji:-)
Jirka
Jak to rikam vsem svym zakaznikum: zalohujte, zalohujte, zalohujte. (neco jako Lenin, ale ten to rikal trochu jinak).
uz tam uploaduju svou nouzovou verzi... jenomze me to asi v jedne polovine vyfuckovalo, ze jsem prekrocil limit... coz je trosku paradox, protoze na lokale, kde mam blok 512 B, mi na disku zabira cely web 1,8 MB. jenze na webzdarma maji blok 4 kB, takze muj web zabira zhruba 8 MB a tudiz uploaduju pouze omezenou nouzovou variantu... holt neni 2 MB jako 2 MB.
Děkuju, děkuju, děkuju! :-) Teď aspoň moji návštěvníci vidí něco jiného než nouzovou stránku a můžu je informovat :-) Fungující staré adresy byly všechno, co jsem potřebovala ke štěstí :-)
Ahoj Miro.. Chapu , ze tendle problem budes resit dlouho, ale chci si zaregistrovat domenu, doufam , ze nebudeme muset cekat prilis dlouho na to ,abychom mohli zase prohlizet a registrovat stranky
jak si mam oddelat ot posilani odpoveni na mail?? KURVA ja su takove blb!!
přeju ti, ať se ti to podaří dát co nejdřív do kupy, ty magoři co ti nadávaj si asi nedokážou představit co je to za práci
Mirku: Zda se, ze jsme prisli o data. Je to tak? Budeme muset po zprovozneni vsechno nahravat znova??
Muj web zahrnuje zhruba 28MB a muzu rict, ze i tak jsem vdecna za nouzovou variantu. Je precejen lepsi, kdyz navstevnici vidi konkretni informaci od tvurce stranek, takze mnohokrat diky a preji vam, abyste tyto problemy zvladli co nejdrive!

Mimochodem, ten kdo si stranky nikde jinde nezalohuje by ted nemel plakat, sice je to smutne, ale muzete si za to sami... :-(
uzivam tenhle freehosting pomerne dlouho a za celou dobu mi vadilia jen jedna vec

a) zmena designu, tenhle novej je totiz odflaklej, hnusnej, nebarevnej a neprehlednej, ale to je na vkusu

tenhle vypadek to je uplne v klidu... sice to je v nejhorsi moznou dobu ;))) ale v pohode... kdyz se to spravi tak v klidu

admine: hodne stesti ;))
Mám dotaz. Nyní jsem si zprovozněl nouzovou variantu a na ftpéčku jsou jen 3 soubory - index a 2 obrázky. Až to zprovozníte, bude tam zas těch 100 souborku?