Josef: nikdy není pozdě se něco naučit... php je lepší začínat <?php ... kuchařka je "dílo", tam jsou nějací králíci? Já jsem k tomu dělal ten vnitřek, vzezření mi udělal nějaký kolega tady (je dole podepsaný)...
A jo králičí stravu, teď mi to došlo. No jo, na plnění jsou jiní, tam něco hezkého přidej, když myslíš, že tam nic hezkého není. (-; ... Asi by to chtělo zase vylepšit.. už se mi to nelíbí, zadávání receptů je těžkopádné, schvalování a opravy taky.... no jak dodělám koupelnu, tak se na to podívám...
Marek z Markova ::: Nejsem moc ješitný, ale přehlédl jsi slůvko "mohlo" :-))
Jinak na recepty jsem levák - nenapsal jsem žádný ani mě to netáhne, vařím z hlavy, ale měl jsem opravdu na mysli to, že ta zelenina, i když je prý zdravá, tak pro mě jsou nejlepší brambory, přehnané přes prase ! A koupelnu mám "dodělanou" pořád, už se tam ani moc nerozhlížím, a v noci se tam bojím...
Josef, to mohlo jsem nijak nevyvrátil, php skutečně může začínat <? ...
..hehe, taky máš v koupelně pavouky 5cm v průměru? ;-)
hehe, to my máme v koupelně dvě díry (asi okolo 3-4cm v průměru), které vedou do kotelny, tak mě napadá, že bych je mohl ucpat kamerama, pozvat si tam nějaké lidi a natáčet nějakou novou reality-show :D
To je naprosto strašidelná stránka.
Myslel jsem, že pomůžu ale podporovat něco takovýho..
Marek z Markova::: Takže ty jsi zde naprosto vyvrátil, že php "by mohlo" začínat <? tvrzením, že php by "může" začínat <?php, kdyby náhodou začínat <? nemohlo? Vždyť <?php přece končí "php". :-))
Bohužel - ti u nás mají 5 cm NA VÝŠKU - odhadem, a mají nohy tak dlouhé, že je nezměřím (protože nestíhám) a když některý konečně chcípne, tak na ně věšíme prádlo :-))
Džej Ár::: "Ucpat kamerama"? Máš nějaké plastické kamery? No teď se tomu říká reality-show - ale v koupelně je to stejně jenom striptýz! :-))
Marcus Flintus::: Tohle jsou vůbec stránky pro silné nátury, takže pokud jsi labilní (v jakémkoliv směru nebo po jakémkoliv nápoji), je to riskantní. Není komu moc co poradit, J.K. už se druhý den na nic nezeptala (alespoň ne tady ve svém threadu) :-)
Josef, k <? a <?php: máš to trochu domotané, ne?
No je to sice ozlomkrk, ale myslím že to mám dobře :-)
Bruntalbohajeho.. Dyť jsem to psal. Nic jsem nevyvracel. Pro ujasnění. Php kód je v html uzavřen buď:
<?php
# php kod
?>
nebo
<?
# php kod
?>
druhý případ se moc nedoporučuje, aby nedošlo ke spletení s definicí xlm...
J.K. zkus se podívat na http://www.htmlpassword.com/
Tam člověk nemusí nic umět, a vyjde mu z toho zaheslovaná stránka, ale musí mít dotyčný zapnutý js. Jinak neuvidí vůbec nic....
Marek z Markova::: Vyvracel jsi mi to tím, že jsi napsal, že v tom mám zmatek :-) Já jsem měl na mysli tvoji reakci na předchozí reakci :-)) Jinak samozřejmě použití <? atd. znám - nic moc, ale při mém IQ...
Josef, neřeš to.... :-)
Jestli ti to funguje, tak je to vpořádku...
Marek z Markova::: No už mi to moc nefunguje... :-)
Josef, neřeš to.... :-)
Jestli ti to funguje, tak je to vpořádku...
Ahojky tak co už se mje stránky o něco ztlepšili nebo je to stále tragedie za pravopisné chyby se moc omlouvám ,ale nemůžu si pomoct
Jeom nevim proc mi nefunguje hitparáda a atktuality
Aktuality.htm? Chod na jakpsatweb.cz ty LAMA! To predsa nemoze byt velkym pismenom (wz je linux)!
nojo ,ale v aktualitách mám malé pismenko
2J.K.: mně stránky Aktuálně a Hitparáda naběhnou.
jojo protože uřž sem to opravila tak co krtici už se muj web zlepšil od minule?
No - dobrý. Ještě si tam dej reklamu.
nepamatuju si jak hrozný byl minulý ale tohle je opravdu špatný... červerný písmem na červený pozadí? ty nevidíš že to nejde číst?
Bajo reklama.
No já to tady přečtu a pozadí vhodný právě nikde moc nemůžu najít
Ahojky nevíte někdo jak a na jakých stránkách se můžu hodit do vyhledávače?
Na http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl a atak, že se raregistruješ do všech katalogů, na které přijdeš počínajíc webzdarma a třeba http://napoveda.seznam.cz/page.php?page_id=157 konče.